Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Συκοφαντίες και ψεύδη



    Λάβαμε ἀπὸ τὸν γιὸ τοῦ π. Φωτίου Τζούρα  e-mail (τὸ ὁποῖο στὴ συνέχεια δημοσιεύουμε), στὸ ὁποῖο εἶναι φανερὴ ἡ προσπάθεια κάποιων προσώπων νὰ συκοφαντοῦν, καθόσον δὲν ἔχουν πλέον ἐπιχειρήματα νὰ ἀντιτάξουν γιὰ σημαντικὰ θέματα Πίστεως καὶ Παραδόσεως, ποὺ οἱ ἴδιοι παραποιοῦν.
  Ἔρριξαν τόνους λάσπη στὴν "Π.Π." καὶ τὸν π. Εὐθύμιο, τώρα προσπαθοῦν νὰ λασπολογήσουν καὶ σὲ βάρος τοῦ π. Φωτίου Τζούρα, ὁ ὁποῖος, παρὰ τὰ ὅσα προβλήματα ἀντιμετωπίζει, κρατᾶ ψηλὰ τὴν Ὁμολογία τῆς Πίστεως. Ἔχει διωχθεῖ ἀπὸ τὸ Ναό ποὺ λειτουργοῦσε, τοῦ ἔχουν διακόψει τὴν μισθοδοσία καὶ τὸν ἔχουν ποικιλοτρόπως κατατρέξει, γιατὶ ἔκανε τὸ αὐτονόητο γιὰ ἕναν ποιμένα, σὲ καιροὺς Παναιρέσεως: τὴν διακοπὴ μνημοσύνου.
      Αὐτὸς ὅμως μένει σταθερὸς στὴν Ἀκρίβεια τῆς Ἀποτειχίσεως καὶ δὲν δέχτηκε νὰ ἀκολουθήσει Πατέρες ποὺ δὲν δέχονται τὴν Ἀκρίβεια τῆς Παραδόσεώς μας, ἀλλὰ ἀκολουθοῦν μιὰ ἰδιότυπη «οἰκονομία», ποὺ δὲν μαρτυρεῖται στὴν ἁγιοπατερική μας Παράδοση· καί, βέβαια, δὲν κατάφεραν νὰ τὸν ρίξουν στὴν παγίδα ποὺ τοῦ ἔστησαν, ἐκεῖνοι ποὺ γλυκοβλέπουν ὡς λύση τὴν ἐπιστροφὴ στὸ Παλαιὸ Ἡμερολόγιο.

    Κι ὅμως, πρόσφατα δημοσιεύτηκε στὸ Facebook ἕνα συκοφαντικὸ κείμενο ποὺ ψευδέστατα λέγει ὅτι ὁ π. Φώτιος …προσχώρησε στὸ Παλαιὸ Ἡμερολόγιο!!!
   Μιλήσαμε μαζί του καὶ μᾶς διαβεβαίωσε ὅτι οὐδὲν τούτου ψευδέστερον. Παραμένει στὴν Μία Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ, ἀποτειχισμένος γιὰ λόγους Πίστεως κατ’ Ἀκρίβειαν καὶ οἱ ἐνέργειές του εἶναι κατὰ πάντα σύμφωνες μὲ τὶς Ἐντολὲς τοῦ Κυρίου μας, τὴν διδασκαλία τῆς Ἁγίας Γραφῆς καὶ τοὺς Ἱεροὺς Κανόνες.

      Ἡ συκοφαντικὴ ἀνάρτηση στὸ Facebook ποὺ δὲν ἔχει οὐδεμία σχέση μὲ τὴν ἀλήθεια:

    «Από όσο ξέρω ο Πάτερ Φώτιος εισχώρησε σε μια από της παράταξής του παλαιού ημερολογίου Οι οποίοι δυστυχώς βλασφημούν στο Αγιο Πνεύμα λέγοντας ότι δεν υπάρχει χάρις Αγίου Πνεύματος στην Εκκλησία του νέου ημερολογίου και φτανουν στο σημειο να διωχνουν κοσμο αν δεν ξαναβαπτισθουν.
   Κατα αυτους ειναι και οι μονοι που κατεχουν το Αγιο Πνευμα εφοσον ολα τα Πατριαρχεια κοινωνουν μεταξυ τους και με τον οικουμενισμο.
   Αλλα πες μου ποια απο τις 7 τον αριθμο παραταξεις σχισματα που υπαρχουν ειναι το ορθον???
   Ο Πατηρ Νικολαος Μανωλης και ο Πατηρ Θεοδωρος Ζησης ειναι απολυτως σωστοι και συμφωνοι με τους πατερες της Εκκλησιας και Ομολογητες. Αυτους να ακουτε  σε προσωπικη εποικοινωνια με τον πατηρ Νικολαο Μανωλη για το θεμα του Πατερ Φωτιου ο ιδιος το ερευνησε και μου ειπε οτι οντως εχει εισχωρησει στο παλαιο ημερολογιο».   
   Ἐλπίζουμε ὁ π. Νικόλαος νὰ διαψεύσει τὸν παραπάνω πιστό (ἔχουμε τὸ ὄνομά του), ποὺ διαδίδει πράγματα, πιστεύουμε, ἀνυπόστατα.

32 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/11/18, 6:35 μ.μ.

    Πω πω βλασφημιες κατα του πατρος Φωτιου!!
    Ο ενας τον πολεμαει ο αλλος το λασπολογει ο αλλος τον κανει καταγγελιες..
    Μεγαλος πολεμος κατα ενός μεγαλου αγωνιστη.
    Ο Θεος να του δινει δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/11/18, 6:55 μ.μ.

    Π. Φωτιε μην πτοεισαι. Όσα κι αν σου καταμαρτυρουν δεν μπορούν να σταθούν γιατί είσαι ένας από τους λιγοστούς-ελαχιστους έγγαμους κληρικούς που τα θυσιασες όλα, μισθό, θέση, παροχές για την ομολογία της πίστεως και την αγάπη του Χριστού. Αυτό που δεν θα σου συγχωρήσουν ποτέ ειναι ότι συντάχθηκες με την πατερική γραμμή που ακολουθεί ο π. Ευθύμιος Τρικαμηνας, για αυτό σε συκοφαντούν όπως κι εκείνον. Μείνε πιστός έως θανάτου και ο Κύριος πολεμήσει υπέρ σου. Θα σε στηρίζουμε με κάθε τρόπο όπως μπορούμε. Να είσαι καλά και να προσέχεις τα χρυσάφια σου, τα δύο θαυμάσια παιδιά σου και την υγεία σου. Ο Θεός μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/11/18, 7:34 μ.μ.

    Μπράβο ήθος οι του π. Νικολάου! Που τις εμαθαν αυτες τις μεθόδους; Στη Γατζέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Δεν ήλθα δια να επιφέρω ειρήνη αλλά μάχαιραν και διαίρεσιν και διχασμόν, δια τα οποία όμως υπεύθυνος είναι η κακία των ανθρώπων και όχι το Ευαγγέλιον Μου.»(Ματθ.Ι’34)Κάλο κουράγιο στον αγώνα σας ολόψυχα π.Φωτιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/11/18, 10:09 μ.μ.

    Καλό αγώνα και πολλά πολλά κουράγια πάτερ Φωτιε.Ιωαννης Δημητρουκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Π.Φωτιος ουδεμιαν σχεσιν εχει με τους Γ Ο.Χ.Ποτε δεν ειχε.Ουτε να ακουει για αυτους ηθελε.ΚΑΛΕς ΥΠΟΜΟΝΕΣ Π.Φωτιε!Δυστυχως αφου εξαντλησαν ολα τα θεματα ηλθε και η σειρα σου.Την ευχη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/11/18, 2:11 π.μ.

    Υπήρξα αυτόπτης και αυτήκοος της Θ. Λειτουργίας του π. Φωτίου στο εκκλησάκι του στα Πορόια όλες τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου 2018 πλην μίας που αρρώστησα και απουσίασα. Κάθε φορά ο π. Φώτιος κατά την έξοδο της Θ. Μεταλήψεως δήλωνε "όσοι κοινωνείτε στους αιρετικούς οικουμενιστές και στους ΓΟΧ Παλαιοημερολογίτες να μην προσέλθετε να μεταλάβετε".Επίσης κάθε φορά στο τέλος της Θ. Λειτουργίας πριν την διανομή του αντιδώρου ετόνιζε να απέχουν οι αποτειχισμένοι πιστοί από τις λατρευτικές συνάξεις των ΓΟΧ διότι το μόνο που θα αποκομίσουν είναι σύγχυσις! Σαν αυτήν που εμφανίζει ο κύριος που ανάρτησε το ψευδέστατο σχόλιο, και διατείνεται ότι τον διαβεβαίωσε γι'αυτό ο π. Νικόλαος Μανώλης.
    Νίκος Κυριακίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/18, 2:05 μ.μ.

      Ας βγει λοιπον κκ.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ο π.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ στην επομενη ομιλια του και να το διαψευσει να τελειωνουμε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/18, 2:58 μ.μ.

      Μακαρι να το κανει ολοι αυτο περιμενουμε ' αλλα δεν το βλεπω εβαλε τον σχολιαστη κ. Ηλιοπουλο αντιπρωσοπο να μας γραφει οτι ειναι ο π.μανωλης αγωνιστης και υπερ των πατερων Και της αγιοπατερικης παραδοσης .

      Διαγραφή
    3. Τον πατέρα Μανώλη έχω να το δώ ένα Μήνα και δεν συνομιλώ τέτοια ζητήματα που αφορούνε τους αποτειχισμένους και ούτε για τους Π.Η.
      Απλός εκκλησιάζομαι ώς αποτειχισμένος Χριστιανός για την αγάπη μου,στον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό,ελπίζοντας στο έλεος του,να με συγχωρέσει για τις πολλές αμαρτίες μου.

      Εγώ σας ενημέρωσα ώς όφειλα,η συκοφαντία είς βάρος του,δική σας αμαρτία.

      Διαγραφή
  8. Κάποιο λάθος έγινε ή σύγχυση των λεγομένων απο τον Χριστιανό αυτόν για τον Πατήρ Μανώλη,στον οποίο εκκλησιάζομαι και μεταλαμβάνω,γιατί είναι αγωνιστής της αγιοπατερικής παράδοσης των οικουμενικών συνόδων.
    Σε ομιλία του,παλαιότερη, θυμάμαι,είπε λόγια επαινετικά για τον Π. Φώτιο Τζούρα, για τον αγώνα που κάνει εναντιόν της παναίρεσης του οικουμενισμού.

    Τόν Π. Φώτιο τον γνώρισα νωρίτερα και λειτουργήθηκα και μετάλαβα την Θεία κοινωνία.
    Δεν πιστεύω με τίποτα,ότι τάχθηκε με το Π.Η,γιατί διαφωνούσε κάθετα με της παρατάξεις του Π.Η.
    Είναι καθαρός αγωνιστής της αγιοπατερικής παράδοσης των οικουμενικών συνόδων και ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός να του δώσει δύναμη και φώτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/18, 2:09 μ.μ.

      Κκ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ ( επειδη αναφερατε οτι εκκλησιαζεστε στον .π.ΝΙΚΟΛΑΟ ) μπορειτε να μας πειτε σε ποιον ναο ιερουργει??? Γιατι εμεις οι υπολοιποι ΔΕΝ γνωριζουμε .Καταλαβατε???

      Διαγραφή
    2. Όχι δεν κατάλαβα.Η κατακόμβη του πατέρα Νικολάου είναι γνωστή στην Θεσ/νίκη και χαίρομαι για αυτό.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/18, 5:36 μ.μ.

      Παρακαλω κκ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ για να το καταλαβετε καλυτερα: Ερωτασθε: 1ον) Η κατακομβη ( οπως ειπατε ) του π.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΝΩΛΗ που εδραζει στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?? 2ον) Καθε ποτε κανει λειτουργιες ?? 3ον) Σε ποιον ΑΓΙΟ Ή ΑΓΙΑ τιμαται ο ναος που ιερουργει??? .Αναφερατε σας παρακαλω αυτες τις σημαντικες πληροφοριες προς ενημερωση των αποτειχισθεντων γιατι σε μας τους υπολοιπους ΔΕΝ ειναι ΓΝΩΣΤΗ (οπως ειπατε) η κατακομβη του ..Τωρα το καταλαβατε ?????

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/11/18, 6:15 μ.μ.

      Έχω και εγώ μια ερώτηση.Έχει γίνει διακοπή μισθοδοσίας στον π.Νικόλαο ή μισθοδοτείται κανονικά ακόμη?

      Διαγραφή
    5. Επειδή καλοπροαίρετα ρωτάται για αυτό και χαίρομαι να εκκλησιασθούμε μαζί,για περισσότερες πληροφορίες στο ιστολόγιο ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ.
      Αυτό το λέω επειδή δεν είμαι στην επιτροπή,ούτε έχω τέτοια εξουσιοδότηση,ούτε συζητώ μαζί τους για τα θέματα της εκκλησίας,απλός εκκλησιάζομαι,ακούω τις ομιλίες και μεταλαμβάνω το σώμα και το αίμα του Χριστού μου,ο αμαρτωλός,τίποτα άλλο παραπάνω.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/11/18, 11:44 μ.μ.

      Ωραια λοιπον κκ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ !! Αν ΔΕΝ θελετε να πιστεψουμε οτι υπεκφευγετε - και παλι εντελως καλοπροαιρετα , εφοσον μας βεβαιωνετε οτι εκκλησιαζεστε και μεταλαμβανετε στον π.ΝΙΚΟΛΑΟ - μπορειτε να μας πειτε Π Ο Υ μεταλαμβανετε και Π Ο Υ κοινωνειτε , σε ποιον ιερο ναο και ποιου ΑΓΙΟΥ το ονομα φερει ο ναος αυτος??? Τοσο μυστικο ειναι πια να μας το αναφερετε?? Ή πρεπει να εχετε και για αυτο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ??? ( Οπως αναφερετε) . Ή μονο η ΕΠΙΤΡΟΠΗ εχει το δικαιωμα να αναφερει το ονομα και τη διευθυνση του ναου που ιερουργει ο π ΜΑΝΩΛΗΣ?? Σας το λεω , γιατι στο ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ που εχω κανει το ερωτημα τρεις τεσσερις φορες , με εχουν αγνοησει επιδεικτικα και απαντηση ΔΕΝ εχω ΠΑΡΕΙ δυστυχως..Επιτελους, που βρισκεται αυτος ο ναος που τελει μυστηρια ο π.ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ο π.ΘΕΟΔΩΡΟΣ ??? Και γιατι στις απευθειας (πια ) διαδικτυακες του ομιλιες ΔΕΝ το εχει ανακοινωσει ΠΟΤΕ? Π.χ για τον Π.Φωτιο ο κοσμος γνωριζει , ΚΑΙ το μερος, ΚΑΙ το ΝΑΟ, ΚΑΙ το ονομα του ΝΑΟΥ...Για τους πατερες της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εμεις γιατι ΔΕΝ γνωριζουμε τα ανωτερω ??? Φοβουνται κατι , και τι?? Γιατι τοση μυστικοπαθεια?? Απλα ερωτηματα θετω !!! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ στο ΦΩΣ κινειται , ΟΧΙ στο ΣΚΟΤΟΣ κκ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ ...Απαντηστε ευκρινως αν θελετε , και οχι δικολαβικα ...Αναμενω !!!!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος3/11/18, 10:05 μ.μ.

      Καμια απαντηση απο τον κκ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ αγαπητοι αδελφοι ..Λοιπον κκ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ ..Οταν θα παρετε την αδεια-ευλογια- εξουσιοδοτηση απο τον π.ΜΑΝΩΛΗ αποφασιστε να μας ανακοινωσετε το ονομα του ναου της κατακομβης που εκκλησιαζεστε..

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος2/11/18, 5:29 π.μ.

    Δύσκολος ο δρόμος της πραγματικής αποτειχισης πάτερ. Δείξε ανδρείο φρόνημα κι υπομονή. Ο πιστός λαός του Θεού είναι μαζί σου και προσεύχεται για σένα. Την ευχή σου να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ειναι πολυ υπερηφανα τα παιδια αυτου του ανθρωπου οταν μεγαλωσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργυρη , χρονια πολλα για χτες ..Η ευχη του ΘΕΟΥ να σε καταδιωκει ισοβιως ..Να χαιρεσαι την οικογενεια σου αδερφε

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος2/11/18, 9:27 π.μ.

    Πατερα Φωτιε ο θεος να σας δωσει δυναμη εαν και πιστευω οτι μονο αυτος σας δινει και αγωνιζεσθε τοσο ανδρεια και διχως υποχωρησεις εμπρος στα δογματικα εισαστε ο μοναδικος και ολοι προσευχομαστε ο κυριος να σας εχει καλα γιατι σας εχουμε αναγκη ' ο δρομος της ακριβειας των πατερων ειναι υποχρεωτικος δεν εχουμε καμια σχεση με τους αιρετικους οικουμενιστες Και με τις σχισματικες παραταξεις των γοχ . Μεινετε σταθερος λοιπον εως τελους στον δρομο της ακριβειας των αγιων πατερων ! Σας ασπαζομαστε ευλαβικα την δεξια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/11/18, 12:07 μ.μ.

    Πατερα Φωτιε εμεις εδω στο Νοτο της Ελλαδος σας καμαρωνουμαι και σας χαιρομασται για την ανδρεια σας και για το ηθος σας.Να μη στεναχωριεσται για οτιδηποτε επιτρεπει ο Θεος καθε συκοφαντια.Να ξερεται κατι και τα βατραχια θελουν να κελαιδησουν αλλα κανουν κουαξ κουαξ.Η Κατακομβη Ποσειδωνιας Κορινθου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/11/18, 5:33 μ.μ.

    Νομίζω πως δεν είμαστε άξιοι να μιλούμε για τον αγώνα του π.Φώτιου.Προσπαθήστε να ζήσετε χωρίς μισθό για ένα μήνα,έχοντας και δύο παιδάκια να αναθρέψετε ΜΟΝΟΙ σας,έχοντας και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας,για να πάρετε μια μικρή γεύση από τον σταυρό του π.Φωτίου,τον οποίο και σηκώνει δοξολογόντας τον Θεό!

    Αυτό που περίμενα προσωπικά από τον π.Νικόλαο Μανώλη και τον π.Θεόδωρο Ζήση είναι να ενδιαφερθούν λιγάκι για τον π.Φώτιο και να του συμπαρασταθούν λίγο ως άνθρωποι.Και γιατί όχι,να προσπαθήσουν να γίνει ανάκληση της ποινής του για διακοπή της μισθοδοσίας του.Έχουν αρκετές γνωριμίες και το ξέρουμε αυτό.Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει ενδιαφερθεί κάποιος γιαυτόν.

    Ο π.Φώτιος σηκώνει ήδη μεγάλο βάρος και χωρίς την διακοπή της μισθοδοσίας του.Μήπως θα έπρεπε να τον βοηθήσουμε λίγο σεβαστοί πατέρες,π.Νικόλαε Μανώλη και π.Θεόδωρε Ζήση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/11/18, 5:45 μ.μ.

    Πατήρ Φώτιος,και τα παιδιά του Συμεών και Αλεξάνδρα.Εκουσίως επέλεξαν τον σταυρικό δρόμο της Ορθοδοξίας αντί της προδοσίας του Οικουμενισμού.Εκουσίως ζουν καθημερινά μέσα στην απόλυτη φτώχεια και μέσα στην κακία και την ασπλαχνία του κόσμου.Και όλα αυτά δοξολογώντας τον Θεό...Μην μας ξεχνάτε στις προσευχές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/11/18, 8:05 μ.μ.

    Συμφωνο απολυτος πατερας φωτιος ονομα και πραμα ,και οι μικροι (ΜΕΓΑΛΟΙ) ομολογητες Τα παιδακια του ολοι μαζι εκει στο βουνο ομως κοντα στον χριστο , πραγματικα την ευχη του πατρος φωτιου και την προσευχη και των τριων τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/11/18, 6:37 μ.μ.

    Αξιος Ο Πατέρας φωτιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/11/18, 10:28 μ.μ.

    Άξιος ο π. Φώτιος ο Ομολογητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/11/18, 9:08 μ.μ.

    Για τον αδερφο σχολιαστη , που ρωταει αν ο πατερας νικολαος μανωλης εχει τον μισθο του τον πληροφωρο οτι δεν του αφαιρεθηκε ουτε 5 λεπτο απο την μισθοδοσια του την λαμβανει κανονικοτατα απο το δημοσειο ταμειο με την υπογραφη του δεσποτη του ανθιμου . Ενω ο καυμενος ο παπα-φωτης μεσα σε 2 μηνες απο την αποτειχιση του αποφασισε ο καλος του δεσποτης να μην υπογραψει και να ενεργησει ταχεως την διακοπη της μισθοδοσιας του . ΕΡΩΤΗΜΑ πως γινετε αυτο αδερφια μου ορθοδοξα ? γιατι αυτη η αδικια ? τοσο καλη καρδια αυτος ο δ ε σ π ο τ η ς που αφαιρεσε την μπουκια απο τα παιδακια αυτου του ανθρωπου ? αυτος σιγουρα εχει θεο πανω του ? πως κοιματε τα βραδυα στα πουπουλενια του σκεπασματα ? πολλοι ανθρωποι εχουν αυτη την απορια . και το 98 % Ακολουθουνε αυτους τους καλους σαμαρειτες με την μιτρα και την ραβδο και με μια ουρα σαν παγωνη... επιτελους ξυπνηστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/11/18, 9:43 π.μ.

    Μπορειται π.Φωτιε αν έχετε το οριο ηλικιας και θεμελιωνεται συνταξιοδοτικο δικαιωμα να καταθέσεται αιτηση για συνταξη. Και να λαμβανεται μια συνταξη, εστω και μειωμενη σε σχεση με την πληρη. Ρωτηστε καποιον που ασχολειται με αυτα. Δεν εχετε να χασετε τιποτα.

    Ανανιας Ανανιαδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/11/18, 3:08 μ.μ.

    κυριε ανανια συγχαρητηρια για το ενδοιαφερων αλλα ο πατερ ειναι 46 ετων και απο οτι ξερω 13 ετη κληρικος εαν μπορειτε παρτε του τηλεφωνο αλλα δεν νομιζω να μπορει σε τετοια ηλικια και τα χρονια ασφαλισεως να δικαιουτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.