Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΛΗΜΑ…, Ν. Πανταζή



ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΛΗΜΑ

Ἀπὸ ἄρθρο τοῦ Ἀποτειχισθεντος Θεολόγου 
Νικολάου Πανταζ

 
 «Οι συγκρίσεις μεταξύ της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Ρωμαιοκαθολικής, είναι μάταιες και στερούνται νοήματος σε μεγάλο βαθμό…Κάθε ένας από εμάς πρέπει να επικεντρωθεί στην δική του δουλειά και δεν θα πρέπει να τριγυρίζει στις αυλές των άλλων…».


Τάδε έφη: “Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος!” Υμών τε και ημών και πασών των Ρωσιών και «Δι’ ευχών των Αγίων Ρώσων ημών…». Η αυτού υψηλότητα! Η αυτού μεγαλειότητα! Η Παπόφιλη και Προσκυνηματική Οικουμενιστικότητα!
Η Διοικητική “Εκκλησία” της Ρωσίας ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ και προσβάλλει τη νοημοσύνη μας με το χειρότερο και φθηνότερο τρόπο! Είναι και αυτή Ενεργό, Μυστηριακό Μέλος στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Βλασφημιών! Εκεί η ρίζα όλων των κακών.
Εξισώνει και ισοκυρώνει την μολυσμένη και συμβιβασμένη υπόστασή της με όλες τις άλλες αιρέσεις–μέλη, καθώς και ενώνει λειτουργικά τους πιστούς της με την απόλυτη εξουσία και ειδωλοποιημένη-θεοποιημένη Κεφαλή του Π.Σ.”ε”: τον Πάπα! Ισοπεδώνει τα πάντα! Το να κάθεται ο Κύριλλος να κατηγορεί κυρα-κατινίστικα το Βαρθολομαίο, ενώ ο ίδιος εμπλέκεται στην ίδια βεβηλωτική λάσπη και οικουμενιστική σαπίλα, αυτό συνιστά το άκρον άωτον της Εκκλησιολογικής Υποκρισίας.
Ας αποτραβηχτεί από το Σατανικό Π.Σ.”ε”, ας παύσει οποιαδήποτε κοινωνία με τα λοιπά Πατριαρχεία, ας αρνείται να Ενσωματώνεται με Ακοινώνητους και να καταντά τον εαυτό της Ακοινώνητη και ΜΕΤΑ να έρθει να μας πουλά πνεύμα περί του ποιος θα τριγυρίζει σε αυλές αλλουνού, στον Εωσφορικό Αυλόγυρο του Οικουμενισμού!
Όσο για την πολυπόθητη Οικουμενικότητα και Πρωτείο στη Μητρότητα που ονειρεύεται, ας του υπενθυμίσουμε πως η Β’ Οικουμενική Σύνοδος τα όρισε, διόρισε και προσδιόρισε έτσι, «διά το είναι αυτήν, (την Κωνσταντινούπολη) «Νέαν Ρώμην» (Παρ. Β, 5) και μόνο Οικουμενική Σύνοδος μπορεί να το αλλάξει. Ας πάψει το κυνήγι μαγισσών, ο παπόφιλος πασών των Ρωσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.