Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Περίεργο συνέδριο ανακατεύει εθνικισμό, βια και θρησκεία!



πανθρησκεία (τὸν ἐρχομὸ τῆς ὁποίας ὑπηρετοῦν οἱ Οἰκουμενιστὲς καὶ μὲ τὴ σιωπή τους οἱ Ὀρθόδοξοι Ποιμένες καὶ οἱ Ἀντι-Οἰκουμενιστές) εἶναι ΕΡΓΟ τῆς Νέας Τάξης καὶ γιὰ τὴν ὑλοποίησή του ἔχουν στρατολογηθεῖ καὶ ἐργάζονται ἄνθρωποι ἀπὸ ὅλους τοὺς χώρους τῆς Κοινωνίας.

Περίεργο συνέδριο ανακατεύει εθνικισμό, βια & θρησκεία
Πλήθος ερωτημάτων προκαλεί η διάλεξη στο πλαίσιο του θερινού προγράμματος «Εθνικισμός, Βία και Θρησκεία» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.
Θέλουν να εξισώσουν τον χριστιανισμό με θρησκείες που έχουν σημαία
τους τη βια;
Θέλουν να προπαγανδίσουν την εξίσωση όλων των θρησκειών προκειμένου να ισοπεδώσουν τα πάντα;
Αυτό θα φανεί, πλην όμως το γεγονός πως οι διοργανωτές μπλέκουν σε έναν ιδιότυπο αχταρμά εθνικισμό, βία και θρησκεία και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να καλέσουν και έναν εκπρόσωπο της εκκλησίας λέει πολλά...
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το συνέδριο που διοργανώνει η Έδρα Jean Monnet του Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου και Πολιτισμού της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Του ιδίου Πανεπιστημίου στου οποίου την Θεολογική Σχολή επιχειρείται να δημιουργηθεί τμήμα για την μοναδική θρησκεία που συνδέει ακόμη και σήμερα το όνομά της με τη βία, το Ισλαμ!!!!!

Το θέμα που θα... «πραγματευτούν» την ερχόμενη Δευτέρα είναι «Ο ρόλος των συνταγματικών δικαστηρίων μετά τις κοινωνίες των συγκρούσεων : Η περίπτωση της Βοσνίας» και αυτή η «λαμπρή» ιδέα θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Ι. Μανωλεδάκης» του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Ερωτούμε, τέλος, ποιος μπορεί να είναι ο απώτερος σκοπός ενός τόσου... «παράξενου» συνεδρίου; Μήπως είναι αποπροσανατολιστικά όλα αυτά; Ή η ισοπέδωση των παντων και η εμφάνιση όλων των θρησκειών ως μήτρες βίαιων συγκρούσεων;
Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση: ἐδῶ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.