Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Σε αντίθεση με την Καινή Διαθήκη

Γιὰ «κόλαση φωτιᾶς» ἀπὸ ψηλὰ προειδοποιεῖ ὁ Πάπας Φραγκῖσκος πρὶν ἀπὸ τὴν ἐπίσκεψή του στὶς ΗΠΑ!
Εἶναι γνωστὸ ὅτι, κατὰ τὴν ἁγιοπατερική μας διδασκαλία στοὺς ἐσχάτους χρόνους, ἀκόμα καὶ ἐξωγήϊνες φιγοῦρες θὰ χρησιμοποιηθοῦν σὰν πατερίτσες στὸν ἀποπροσανατολισμὸ τῶν ἀνθρώπων ἀπὸ τὸν Ἀντίχριστο!
Στὴν Ἀποκάλυψη τοῦ Χριστοῦ πρὸς τὸν Εὐαγγελιστὴ Ἰωάννη, ὁ Κύριος ἀποκαλύπτει γιὰ τὸν Ἀντίχριστο:
"...Καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων. καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς" (Ἀποκ. Ἰωάννου ιγ΄ 13-14).
Κατὰ τὸν Ὅσιο Γαβριὴλ: "Στους εσχάτους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό. Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία που θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απολεσθείτε… Κάθε σκέψη για Εξωγήινους από χριστιανούς Ορθοδόξους είναι απαράδεκτη. Οι Εξωγήινοι είναι Δαίμονες, οι οποίοι υπήρξαν άγγελοι που έπεσαν στην αμαρτία. Κανένας άλλος πολιτισμός δεν υπάρχει».
Ἀλλὰ καὶ ὁ ἅγιος Πορφύριος ἀνέφερε σχετικὰ μὲ ἐξωγήινους και UFO: "Αυτά όλα, να ξέρεις, είναι πράγματα φανταστικά, δαιμονικά. Ζωή σ' άλλον πλανήτη δεν υπάρχει"! ("Σκεῦος Ἐκλογῆς" Ἱερομονάχου Χριστοδούλου Ἁγιορείτου, Ἅγιον Ὄρος 1996, σελ. 355- 356).



Ο Πάπας Φραγκίσκος 
προειδοποιεῖ γιά "κόλαση Φωτιᾶς ἀπό ψηλά"...
πρίν ἀπό τήν ἐπίσκεψη του στίς ΗΠΑ!-
Ὁ ψευδοπροφήτης τοῦ Ἀντιχρίστου
προμοτάρει τούς δαίμονές του ὡς "ἐξωγήινους"
γιά νά πλανήσει τήν οἰκουμένη! 
http://www.xfiles.gr/wp-content/uploads/2014/05/Pope-2014-300x180.jpg http://www.neakriti.gr/temp/CACHE_620X620_1_1227004.JPG
 Τρεῖς "ἐπισκέψεις"  εἶχε ὁ πάπας Φραγκίσκος 
μέ ἐξωγήινους (δαιμόνια), καθ' ὁμολογίαν του!
Μέ αὐτόν θέλουν οἱ οἰκουμενιστές "ἑνότητα";
Π ρ ο σ ο χ ή !
Μέ τό project Blue Beam καί ἄλλα παρόμοια projects,
θά προβάλλουν "σημεῖα καί τέρατα"
 στόν οὐρανό καί ὅπου θέλουν!
Γιατί θά τό κάνουν αὐτό;
Γιά νά τρομοκρατήσουν ὁλόκληρη τήν ἀνθρωπότητα
καί νά ἐπιτύχουν τήν Παγκόσμια Κυβέρνηση 
γιά τήν ἀντιμετώπιση τῆς "παγκόσμιας ἀπειλῆς" 
τῶν δῆθεν ἐξωγήινων (καί καλά ὑπαρκτῶν δαιμονίων)!
Τά σχέδιά τους γιά παγκοσμιοποίηση 
μέ τίς ἄλλες μεθόδους πού χρησιμοποιοῦν ἐδῶ καί χρόνια
 (μία θρησκεία, μία οἰκονομία, κ.λ.π.) 
βρίσκουν ἀντιστάσεις ἀκόμα 
καί εἶναι δύσκολο νά ἰσοπεδώσουν 
τόσους πολλούς καί διαφορετικούς λαούς.
Οἱ ταγοί τῆς Νέας Ἐποχῆς λοιπόν, ἔχουν καταστρώσει σχέδια 
γιά τήν σκηνοθεσία 
μίας "ἐξωγήινης παγκόσμιας ἀπειλῆς-κρίσης", 
προκειμένου νά ἐπιτύχουν τό μέχρι τώρα ἀκατόρθωτο: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ), 
μέ κάποιον πού νά ἡγεῖται αὐτῆς (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ)!
Λυπούμαστε πού βλέπουμε πληθώρα ἄρθρων 
τἀ ὁποῖα ἀδιακρίτως διαφημίζουν τήν ὕπαρξη ἐξωγήινων 
σέ ἱστολόγια-ὑποτίθεται ἀντινεοταξικά-
τά ὁποῖα ἀπό τήν μία πλευρά 
 ἀγωνίζονται κατά τῆς Νέας Τάξης Πραγμάτων  καί ἀπό τήν ἄλλη, ἄθελά τους (ἐλπίζουμε...), 
 προωθοῦν καί ἄρα ὑπηρετοῦν τά σκοτεινά σχέδια 
τῆς Νέας Ἐποχῆς τοῦ Ἀντιχρίστου  καί τῶν U.F.O. (δαιμονίων) του!
 " ἐγερθήσονται γὰρ ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφῆται
 καὶ δώσουσι σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα, 
ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς".  
(Ματθ. 24, 24)
"βλέπετε μή τις ύμάς πλανήση"  
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ
 
ΒΑΤΙΚΑΝΟ - Κατά τη διάρκεια κηρύγματος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, την Κυριακή, ο Πάπας Φραγκίσκος μίλησε για ένα «επικείμενο ΓΕΓΟΝΟΣ κατά το οποίο η γη θα πλημμυρίσει από <<κόλαση φωτιάς από ψηλά>> και ζήτησε από τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο να απαλλάξουν τους εαυτούς τους από την αμαρτία τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. (?)

Με μια δήλωση που δημοσιοποιήθηκε Τρίτη πρωί από το Βατικανό, ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 22 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ότι έχει δεχθεί, πρόσφατα, επισκέψεις "τρεις φορές από ουράνια όντα» που, τον έχουν προειδοποιήσει για μια " επικείμενη κρίση "που θα μπορούσε να έχει ολέθριες συνέπειες για τη ζωή στη γη. (?) 

Ο Πάπας έχει οριστεί να παραστεί σε μια συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στις 25 Σεπτεμβρίου, στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, όπου θα συναντηθεί με παγκόσμιους ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, για να συζητήσουν αμυντικές επιλογές.

Την Τρίτη το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg επιβεβαίωσε ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να παραστούν οι ηγέτες στη Γενική Συνέλευση. 
"Μίλησα με την Αγία Έδρα και τον Γενικό Γραμματέα [του ΟΗΕ]  Ban Ki-moon, μέσω τηλεδιάσκεψης το βράδυ της Κυριακής," είπε ο Stoltenberg στο Associated Press. «Το ΝΑΤΟ συνεργάζεται στενά με τους ομολόγους μας σε όλο τον κόσμο για να εξερευνήσουμε κάθε βιώσιμη λύση (?) που είναι διαθέσιμη."
Λεπτομέρειες γύρω από τους εξωγήινους επισκέπτες του Βατικανού δεν υπάρχουν, αλλά ένας βρετανός στρατιωτικός αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, επειδή δεν ήταν εξουσιοδοτημένος να συζητήσει την κατάσταση, είπε στην εφημερίδα The Guardian ότι οι οντότητες περιγράφηκαν ως ειρηνικές από τη φύση τους. "Ωστόσο, είπε ο αξιωματούχος, η στάση τους σχετικά με το θέμα ήταν παθητική επειδή «διατηρούν μια πολιτική ουδετερότητας" σε ό, τι αφορά τη διαπλανητική δράση με άλλες "υπερκόσμιες" δυνάμεις". (?)
Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει προγραμματιστεί να παραστεί σε κατ 'ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Ομπάμα στο Λευκό Οίκο  το πρωί της 23ης Σεπτέμβρη. Ο Πάπας θα επισκεφθεί τρεις πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Washington DC, κατά τη διάρκεια των έξι ημερών της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αναμένεται να αντιμετωπίσει μια σειρά από θέματα, όπως τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου και της μετανάστευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.