Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Πάπας Φραγκίσκος: Ασύμβατες και ασεβείς συγκρίσεις του εαυτού του με τον Χριστό! Και γιατί όχι, αφού ο Πάπας για τους Παπικούς είναι στη θέση του απόντος Χριστού; Με αυτον μας ενώνει ο Βαρθολομαίος! Και με ένα τέτοιο Πατριάρχη κοινωνούν οι Ορθόδοξοι!


Απίστευτη δήλωση του Πάπα:

Ο Ιησούς ήταν πολύ δημοφιλής και δείτε πώς κατέληξε!

Πηγή: "ierovima.gr"

Απίστευτη δήλωση του Πάπα: Ο Ιησούς ήταν πολύ δημοφιλής και δείτε πώς κατέληξε


Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας μίλησε για την δημοτικότητά του και εξέφρασε, για πρώτη φορά, μια πεσιμιστική άποψη, αφού έκανε σύγκριση της μεγάλης αγάπης που του έχουν οι πιστοί σε όλο τον κόσμο, με την δημοτικότητα που απολάμβανε και ο Ιησούς Χριστός.
Ο Πάπας Φραγκίσκος σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας, Radio Renascenca, όταν ρωτήθηκε για την μεγάλη δημοτικότητα, που απολαμβάνει από το ποίμνιό του, απάντησε:
«Ο Ιησούς ήταν πολύ δημοφιλής και δείτε πώς κατέληξε», αναφερόμενος, προφανώς, στην σταύρωση του Ιησού Χριστού.
Είναι η πρώτη φορά που ο λαοφιλής Πάπας Φραγκίσκος μιλά για την δημοτικότητά του και μάλιστα, με απαισιόδοξο τρόπο, σε μια χρονική στιγμή που έχει καταρρίψει ρεκόρ δημοτικότητας σε σύγκριση με τους προκατόχους του, ενώ, παράλληλα, τόλμησε να αγγίξει θέματα - ταμπού για την συντηρητική Καθολική Εκκλησία, όπως είναι ο γάμος μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, η άμβλωση και το διαζύγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.