Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Σημεία Καιρών. Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ… ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ

« LGBT DRAG QUEEN», Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ… ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ-GAY!!!

«Παρόμοια έγιναν και στις μέρες του Λωτ: Έτρωγαν, έπιναν, αγόραζαν, πουλούσαν, φύτευαν, έχτιζαν. Mα την ίδια μέρα που βγήκε ο Λωτ από τα Σόδομα, έβρεξε φωτιά και θειάφι από τον ουρανό και τους αφάνισε όλους. Tα ίδια θα γίνονται και την ημέρα εκείνη, που ο Γιος του Aνθρώπου θα φανεί. Tην ημέρα εκείνη, αυτός που θα βρίσκεται πάνω στην ταράτσα και τα πράγματά του μέσα στο σπίτι, να μην κατέβει για να τα πάρει. Eπίσης κι αυτός που θα είναι στο χωράφι, να μη γυρίσει πίσω. Nα θυμάστε τη γυναίκα του Λωτ» (Λουκάς 17:28-32).
Η σύγχρονη δυτική «πολιτισμένη» κοινωνία έχει μεγάλη ανάγκη να ξεφύγει, όπως υποστηριζεται με φανατισμό, από τα πρότυπα, βλέπε από την ίδια την φύση που μας δώρισε ο Παντοδύναμος και να την διαστρέψει ακόμα και από την παιδική ηλικία. Με λίγα λόγια εισήρθαμε στην εποχή της “προοδευτικής» διαστροφής της ανθρώπινης φύσης και συνάμα της παραγωγής ανδρείκελων με τις ευλογιές της Νέας Τάξης.
Η Νέα μόδα που επικρατεί στις δυτικοευρωπαϊκές χώρες και στις
ΗΠΑ ονομάζεται “LGBT Drag Queen» και διδάσκει πώς να διαστρέψεις χάριν… «εκσυγχρονισμού» την φύση των μικρών παιδιών σου, δηλαδή το κοριτσάκι να το μάθεις να είναι αγόρι και το αγοράκι να το μάθεις να είναι κορίτσι.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα εφαρμογής αυτής της νέας μόδας είναι ένα αγοράκι οχτώ χρονών, ο Ethan, για τον οποίο οι υπερήφανα «προοδευτικοί» γονείς του αποφάσισαν να το κάνουν να ντύνεται σαν κοριτσάκι, να φορά σκουλαρίκια και να φέρεται σαν θηλυκό για να… «απελευθερωθεί» όπως υποστηρίζουν κάποια αρρωστημένα μυαλά, από τα κατεστημένα πρότυπα! Μάλιστα!
Το ενδιαφέρων είναι ότι η αυτή η μέθοδος ανατροφής οδηγεί στην πλήρη εξουδετέρωση της φύσης, αλλά και της νοητικής λειτουργίας του παιδιού καθώς μπλοκάρεται και το οποίο σταδιακά γίνεται ένα άμορφο χωρίς βούληση πλάσμα. Έτσι σκλαβώνεις μια γενιά, ένα έθνος και ένα λαό, αρχίζοντας από την παιδική ηλικία όταν το παιδί δεν έχει αναπτύξει το νοητικό του.
Αυτή τη στιγμή, το 2016, ανατρέφουμε μια ολόκληρη γενιά που διδάσκεται ότι ο τρόπος ζωής των LGBT, είναι ο κανόνας, αντί των μέχρι σήμερα παραδοσιακών κανόνων της φύσης.
Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε καταλάβει την σημασία να εξουδετερώνεις την νοητική λειτουργία των μικρών παιδιών καθορίζοντας το μέλλον τους σύμφωνα με τις κυριαρχικές επιδιώξεις σου.
«Όταν ο αντίπαλος σου διατείνεται -Εγώ ποτέ δεν θα ακολουθήσω την ιδεολογία σου, (τα πρότυπα σου), του απαντάς ήρεμα -Το παιδί σου ανήκει ήδη σε εμάς. Εσύ τι είσαι ? Σύντομα θα φύγεις, οι απόγονοι σου όμως θα ανήκουν στο νέο σύστημα. Όταν περάσουν λίγα χρόνια δεν θα ξέρουν τίποτα άλλο παρά αυτή την νέα κατάσταση, (κοινότητα). Adolf Hitler, May Day 1933.
Ποιος και πως θα αντισταθεί σε αυτή την φρίκη της δικτατορίας της διαστροφής ?

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.