Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Υποστήριξη της επιστολής Αγιορειτών πατέρων από πιστούς. Φρανκφούρτη Γερμανίας.


Ομολογία πίστεως και υποστήριξης
της ανοικτής επιστολής των Αγιορειτών πατέρων
σχετικά με την Πανορθόδοξη Σύνοδο της Κρήτης


   Είμαστε μία οικογένεια ορθοδόξων Χριστιανών στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας.
      Δηλώνουμε την θλίψη μας για τις οικουμενιστικές  κινήσεις και δηλώσεις Πατριαρχών, Επισκόπων και ιερέων των Αυτοκ. Ορθοδόξων Εκκλησιών.
      Παραμένουμε στην Ορθόδοξη πίστη, την οριοθετημένη απο τους Πατέρες της Εκκλησίας, και απομακρυνόμαστε απο οποιονδήποτε δεν παραδέχεται την αγιότητα και εγκυρότητα αυτών.
   Υποστηρίζουμε την ανοικτή επιστολή των Αγιορειτών Πατέρων γ. Γαβριήλ της Ι. Κ. Αγίου Χριστοδούλου, Ι. Μ. Κουτλουμουσίου, γ. Σάββα Λαυριώτη της Ι. Μ. Μ. Λαύρας, γ.  Ιλαρίωνος της Ι. Κ. Αγίου Μαξίμου του Ομολογητού, Ι. Μ. Κουτλουμουσίου, μ. Δοσιθέου της Ι. Κ. Αγίου Μαξίμου του Ομολογητού, Ι. Μ. Κουτλουμουσίου, γ. Κυρίλλου της Ι. Η. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Καρούλια, Ι. Μ. Μ. Λαύρας, γ. Χαρίτωνος  Ιερομ.  της Ι. Κ. Αναλήψεως, Ι. Μ. Βατοπαιδίου, γ. Χερουβείμ της Ι. Κ. Αρχαγγέλων, Ι. Μ. Μ. Λαύρας κ.λ., σχετικά με την Πανορθόδοξη Σύνοδο της Κρήτης, την οποία  Σύνοδο θεωρούμε αντορθόδοξη, προδοτική και άκυρη, για τους λόγους που αναλύουν οι Πατέρες.
      Ομολογούμε την πίστη μας στον Άγιο Τριαδικό Θεό και αποστρεφόμαστε οποιαδήποτε άλλη λεγόμενη θεότητα και θρησκεία, όπως επίσης και τις αιρέσεις του Πάπα της Ρώμης και των Διαμαρτυρομένων.
      Ευχόμαστε για όλους τους ανθρώπους της γης και για την σωτηρία όλων μας δια της μόνης Οδού, του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Γεώργιος Leyde
Αναστασία Leyde

Έλλη Leyde

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.