Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!



    Όπως αναφέρουν πολλές ιστοσελίδες, την 4η Σεπτεμβρίου αναμένεται στην Ιερουσαλήμ Οικουμενιστική συνάντηση μεταξύ των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών στην οποία ο Πάπας Φραγκίσκος αναμένεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την ύπαρξη των  εξωγήινων και της εξωγήινης ζωής (ἐδῶ).
    Ας δούμε  όμως τι έλεγε προφητικά ο νέος Άγιος Γαβριήλ της Γεωργίας για τους «εξωγήινους» σε πλήρη αντίθεση με τα λεγόμενα του σημερινού Πάπα-θηρίου (Αποκ. ιγ΄11), ο οποίος  και συμβόλαιο να έκαμε με τον Ευαγγελιστή Ιωάννη δεν θα μπορούσε να είναι τόσο επακριβής και συνεπής στην προφητευόμενη Αντίχριστη συμπεριφορά του.
      «Ο Αντίχριστος  έχει για τον άνθρωπο 666 παγίδες.       Δηλαδή στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν την σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του Διαβόλου. Η ανθρωπότητα  θα ζητάει βοήθεια από τους  εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι δαίμονες.-Πόσοι ουρανοί υπάρχουν;-Εννέα!Εμείς βλέπουμε το κομμάτι του σύμπαντος που είναι ορατό. Είναι το μέρος όπου έπεσαν τα πονηρά πνεύματα και τα οποία δεν μπορούν να ανέβουν πιο πάνω από τα αστέρια. Κάθε σκέψη για εξωγήινους  από Χριστιανούς Ορθόδοξους είναι απαράδεκτη.   Οι εξωγήινοι είναι δαίμονες, οι οποίοι υπήρξαν άγγελοι που έπεσαν στην αμαρτία. Κανένας άλλος πολιτισμός  δεν υπάρχει. Μόνον αυτόν τον κόσμο έφτιαξε ο Θεός για τους ανθρώπους.
 (Ο ΑΓΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ  ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ», Νάνα Μερκβιλάτζε. Ι. Ν. γ. Γεωργίου Μακρυγιάννη-κρόπολη. Σελ. 330-331).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.