Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Για την ανακοίνωση ΔΙΩΞΗΣ του π. Παϊσίου Παπαδόπουλου, είδαμε την παρακάτω ανάρτηση:

Ἱστολόγιο "Ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ


Η απάντηση μας στην ανακοίνωση ΔΙΩΞΗΣ του π. Παϊσίου Παπαδόπουλου.



Με λύπη μας ακούσαμε σήμερα τον μητροπολίτη Φλωρίνης Θεόκλητο να ανακοινώνει την ΔΙΩΞΗ του ιερομονάχου Παϊσίου Παπαδόπουλου, μέσω του Συνοδικού Δικαστηρίου ("η υπόθεση έφυγε από τα χέρια μας" είπε χαρακτηριστικά).


Αναγνώστης μας σχολίασε εδώ, (απαντώντας σε ένα φερέφωνο του):

"Ο ΛΚ λειτουργεί ως το γραφείο τύπου του δεσπότη. Αμέσως μαθαίνει τα νέα και μέρα νύχτα τον υπερασπίζεται επαγγελματικά. Πως έχει τον χρόνο να παρακολουθεί μέρα νύχτα τι γίνεται και να τα μαθαίνει όλα πρώτος ένας θεός ξέρει. Καταλαβαίνουμε όμως.
Όσο για τον δεσπότη, που παριστάνει τον χαμογελαστό, είδα το βίντεο να χαμογελάει και να λέει έφυγε από τα χέρια μου. Στην ωραία πύλη. Και να χαμογελάνε όλο χαρά καμαρωτοί και οι διάκοι δίπλα του και ο πάτερ Νικηφόρος.Αντί να πει τα χέρια μου στάζουν αίμα εγώ τον παρέπεμψα στην σύνοδο για να τιμωρηθεί.

Ντροπή σου Θεόκλητε. Ντροπή σου. Ντροπή και στους παρατρεχάμενους.Ο κόσμος το λέει σιγανοπαπαδιά."


Οι διαπιστώσεις:

Ο πάντα χαμογελαστός μητροπολίτης Φλωρίνης (όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε και ο σχολιαστής), χαμογελώντας σήμερα Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 μπροστά στην Ωραία Πύλη, ανακοίνωσε ότι παραπέμπει τον π. Παϊσιο Παπαδόπουλο στην Σύνοδο -άρα σε Συνοδικό δικαστήριο για να δικαστεί. Δεν ξανάγινε! Διαδικασίες εξπρές!!! Μέσα σε λιγότερο από 1 βδομάδα!

Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι ο Θεόκλητος καθοδηγήθηκε  -είτε από το Φανάρι είτε από τους "παρατρεχάμενους", τους λεγόμενους "αυλοκόλακες", που αφθονούν σε κάθε μητροπολιτικό περιβάλλον και συχνά δίνουν τα διαπιστευτήρια τους αλλού. 
Ο ίδιος ο Θεόκλητος ως χαρακτήρας, όπως πληροφορούμαστε, δεν είχε ποτέ ούτε τόλμη ούτε αποφασιστικότητα. Μόνος του αποκλείεται να οργάνωσε κάτι τέτοιο.


Ο μητροπολίτης Θεόκλητος αντί να συμπεριφερθεί σαν πατέρας, με ταπείνωση να δει το αληθινό πρόβλημα: την εισβολή και επιβολή του οικουμενισμού, επέλεξε να συμπεριφερθεί σαν "δεσπότης". Τραγικό λάθος.

Μέσα σε 1 βδομάδα τον έμαθαν όλα τα ορθόδοξα ιστολόγια. Γκρέμισε το "καλοκάγαθο" προφίλ που έχτιζε τόσα χρόνια.  Το αστείο είναι ότι ο ίδιος έβγαινε με βίντεο για να "μιλήσει (=εκφοβίσει)" και πάντα στο ίδιο τοπικό ΜΜΕ. Γι αυτό λέμε ότι κάποιοι τον συμβουλεύουν.. Αυτοί, θέλουν απλά ένα δεδικασμένο, για τους ιερείς που θα ακολουθήσουν την "διακοπή του μνημοσύνου". Και όπως επισημάναμε και στο παρελθόν, ξεφορτώνονται τους αντιοικουμενιστές έναν -έναν (καθότι οι "ηγέτες" του αγώνος ακόμη ... κρύβονται και σκέπτονται)

Η ιστορία διδάσκει ότι πάντα πρέπει να φοβόμαστε τους "Εφιάλτες". Καχεκτικά άτομα που ζηλεύουν και μοχθούν. Κυριολεκτικά και μεταφορικά αξιολύπητοι "νάνοι". Πολλές φορές κολάνε σαν βδέλλες δίπλα σε μεγάλες μορφές, ανεβαίνοντας μαζί τους. Σε κάποιες περιπτώσεις ως βδέλλες, πίνουν το αίμα του ευεργέτη τους. Όταν όμως φθάσουν ψηλά, αποκαλύπτεται η γύμνια τους.

Ο λαός λέει : "γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος". Εμείς προαισθανόμαστε ότι δεν θα βγει σε καλό το γέλιο αυτό του Θεόκλητου.


και η απάντηση μας:

Σήμερα είναι 4 Σεπτεμβρίου.
Όπως έχουμε προειδοποιήσει, ήρθε η ώρα να μάθει ο πιστός λαός ποιοι διοικούνε την εκκλησία. Πάντα με αδιάσειστα ντοκουμέντα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τί σήψη μιλάμε.

Για να κάνουμε όμως λίγο πιο ενδιαφέρουσα την παρουσίαση, υποσχεθήκαμε ότι σε κάθε χτύπημα (άδικη δίωξη) των οικουμενιστών, θα κάνουμε και μία αποκάλυψη (πχ εδώ). Μη μας πείτε ότι αυτό δεν το κάνει πιο ενδιαφέρον! Στα σχολεία μας εφαρμόζουμε "διαδραστικότητα"! Την εφαρμόζουμε στην πράξη ΚΑΙ στα ιστολόγια! 

Ραντεβού σε 10 ημέρες λοιπόν.Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. 
14 Σεπτεμβρίου 2016 (ναι, με το νέο ημερολόγιο!).
Όπως ξέρετε, κρατάμε τον λόγο μας.
Μέχρι τότε διαβάστε μια ακόμη ομολογιακή απάντηση συναδέλφου, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.