Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Να το αναθέσουν σε "επιτροπή"..., για ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ για την ψευδοΣύνοδο!

Πηγή: "Ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ"

Προσέξτε τι εισηγείται ο ηγούμενος της Σταυρονικήτα στην απόρρητη έκθεση του:

Να το αναθέσουν σε "επιτροπή"..., για ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ για την ψευδοΣύνοδο!

   Γράψαμε (δείτε εδώ) για την επιστολή ΔΕΚΑΔΩΝ (ίσως και εκατοντάδων) αγιορειτών, προς την Διπλή Σύναξη του Αγίου Όρους, που τους καλούν  να τοποθετηθούν για την (ψευσο)Σύνοδο στην Κρήτη:
   "Παρακαλοῦμε λοιπόν καί ἀναμένουμε, καθώς θεωροῦμε ὡς ἐπιβεβλημένο πνευματικό σας καθῆκον, νά συγκαλέσετε ἄμεσα Ἔκτακτον Διπλήν Σύναξιν καί νά καταδικάσετε, βάσει τῶν ἀνωτέρω ἐκτεθέντων ἐνστάσεων, τήν ἐν λόγῳ σύνοδο ὡς αἱρετική,ἀντικανονική καί ληστρική."

Αν και πέρασε καιρός ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. 

Η διπλή Σύναξις του Αγίου Όρους ΔΕΝ συνέρχεται για να αποφασίσει!


Η διαρροή της απόρρητης έκθεσης - εισήγησης 
του ηγουμένου της Σταυρονικήτα

Για κακή τους τύχη όμως διέρρευσε η απόρρητη έκθεση του ηγουμένου της Σταυρονικήτα, ο οποίος συμμετείχε στην ψευδοΣύνοδο. Ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέρονται που αποκαλύπτουν το μέγεθος και την εσκεμμένη προδοσία,

την επιστολή του ο ηγούμενος,  κλείνει με την προτροπή :
"Θα ήθελα να μου επιτρέψητε, πριν κλείσω την ελλιπή μου ταύτην έκθεσιν, να προτείνω ταπεινώς προς το Ιερόν Σώμα, την ανάθεσιν εις επιτροπήν η όπως άλλως κρίνη Αύτη, την επεξεργασίαν και τοποθέτησιν επί διαφόρων θεολογικών και εκκλησιαστικών θεμάτων της Αγιορειτικής Κοινότητος εν ηρεμία και χωρίς οιανδήποτε χρονικήν πίεσιν, ως ευσυνειδήτου διακονίας και ταπεινής συμβολής εις την Ορθόδοξον θεολογικήν επίγνωσιν και ενίσχυσιν της πίστεως του πληρώματος της Εκκλησίας."
Προτείνει να αναθέσουν το θέμα σε "επιτροπή" ... 
(όταν ακούτε να το αναθέσουμε σε επιτροπή καταλαβαίνετε ... είναι μια δικαιολογία για να μην τοποθετηθούν)
προσέξτε όμως το πιο εξοργιστικό:
"εν ηρεμία και χωρίς οιανδήποτε χρονικήν πίεσιν"
Βλέποντας τις διακοπές μνημοσύνου που πολλαπλασιάζονται, γνωρίζοντας ότι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, προσπαθούν να "θάψουν" το θέμα.


Ο Οικουμενισμός προχωράει, 
σε κάθε μέρος και σε κάθε εκδήλωση εμφανίζεται πλέον και ένας παπικός 
(πχ Ζάκυνθος, πχ Σμύρνη κλπ), 
Ζάκυνθος, Σεπτέμβριος 2016, εορτή πολιούχου Αγίου Διονυσίου. Μαζί με τον "γνωστό" δεσπότη Ζακύνθου, συμμετέχει στην περιφορά και παπικός! Με τις υγείες μας!! Η φωτογραφία από τοπικό ειδησιογραφικό κανάλι, εδώ
μαζί με τους ορθόδοξους κληρικούς, στην λιτανεία και ο παπικός!

Σμύρνη, ο παπικός "δεσπότης" εντός του ορθοδόξου ναού και ΠΑΡΟΝ στην λειτουργία κατά την ενθρόνιση του ορθοδόξου μητροπολίτη!  Σεπτέμβριος 2016.   3 μήνες μετά την ψευδοΣύνοδο της Κρήτης..!Ο Αγιορείτης ηγούμενος Σταυρονικήτα Τύχων, προτείνει να το καθυστερήσουν κι άλλο μέσω της έξυπνης λύσης της "ανάθεσης σε επιτροπή" (προφανώς για να προλάβουν να καρατομήσουν - εκτοπίσουν τους διωκόμενους αγωνιστές αγιορείτες!)Ηγούμενε Τύχωνα
όπως βλέπεις, σπάει ο διάολος το ποδάρι του και όσα ενημερώνεις και εισηγείσαι αποκαλύφθηκαν.
ή με τον Θεό ή με τον διάβολο, "Ουδείς οικέτης δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν"


Προσέξατε την "αντίδραση" του  αρχιεπισκόπου (που παραδόξως βρήκε την λαλιά του για τον Φίλη -όχι όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ- σικέ "καυγάς") ;
Προσπαθούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου σε άλλα θέματα και όχι στην ψευδοΣύνοδο και στην αίρεση που εισέβαλε επίσημα μέσα στην εκκλησία μας.

Ελάχιστα τους φοβίζουν τα 10-20 σοβαρά και τεκμηριωμένα άρθρα για την ψευδοσύνοδο (που αναρτώνται μεν στα ορθδόδοξα ιστολόγια αλλά φροντίζουν να "θάβονται" από τα εκκλησιαστικά πρακτορεία ειδήσεων).

Αυτό που πραγματικά ΤΡΕΜΟΥΝ είναι μην επεκταθούν οι ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ,
Γι αυτό και θέλουν να το τρενάρουν, να ξεθυμάνει η δίκαια οργή των πιστών. 
Σιγά σιγά οι μάσκες πέφτουν... 
και των αγιορειτών ηγουμένων.

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

ΥΓ. Η απόρρητη έκθεση δημοσιεύθηκε χθες στην Ορθόδοξο Τύπο, εδώ.Ακολουθεί αναλυτικός σχολιασμός στην έκθεση του ηγουμένου της Σταυρονικήτα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.