Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο π. ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


καὶ ἐνῶ ὁ Φλωρίνης Θεόκλητος
ἐπιμένει 
Οἰκουμενιστικὰ καὶ Δεσποτικά!




(Ἀπὸ e-mail ποὺ μᾶς ἐστάλη)


ΠΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

.
ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ π. ΠΑΪΣΙΟΥ
.
ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ι. ΜΟΝΗΣ
ΑΓ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΩΤΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ",
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

   Ποιος ο λόγος λοιπόν της πρόσκλησης αυτής, και ποια η πρόσκληση; 

Αδελφοί, αύριο Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, όπως έχουμε ακούσει, στην Ιερά Μονή Αγίου Γρηγορίου Παλαμά Δήμου Φιλώτα, ο Αρχιερατικός του Αμυνταίου, και Τοποτηρητής πλέον επί της Ιεράς Μονής- μετά την ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΙΕΡΗ παύση, του π. Παϊσίου Παπαδόπουλου, από την ηγουμενία του μοναστηριού- λόγω ότι μάχεται φανερά  υπέρ της πίστεως ημών- θα επιχειρήσει να λειτουργήσει στο Ναΐδριο της  Ιεράς Μονής, των αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης.
    Η πράξη  του αυτή, την στιγμή που έχει επιτραπεί στον π. Παΐσιο να διαμένει επί του ησυχαστηρίου και μόλις τρία μέτρα σε απόσταση από του Αγίου Θυσιαστηρίου -του εν λόγο Ναού- είναι μια πράξη πονηρή, εγκληματική!  που μόνο κακό έχει να σκορπίσει μεταξύ ημών και ημών των πιστών Χριστιανών. 
 

  Ο αδόκιμος νους που σκέφτηκε την δεδομένη στιγμή, μόλις μία βδομάδα μετά την «Καταδίκη» του π. Παϊσίου (επειδή ομολογεί φανερά την Εκκλησία του Χριστού ως, «Μία, αγία, καθολική και αποστολική» και, αντίθετα στον κ. Βαρθολομαίο που ανάβει καντήλια, χεράκι-χεράκι και με Βουδιστές… και που συμπροσεύχεται με κάθε αδόκιμο «θεολογικό νου»!!!)……  να σταθεί σε τόπο άγιο και να προκαλέσει την αντίδραση ημών, δίχως να  λαμβάνει υπόψη τον μέγα κίνδυνο να παρεκτραπούν και οι δύο πλευρές του σώματος του Χριστού και να ματώσουν…  και δίχως να  λογαριάσει το ότι ένα τέτοιο συμβάν  θα απότελούσε αρχή κακών για την Μητροπολιτική μας περιφέρεια…   

    Αλλά και κάθε δόκιμος νους ας εξετάσει προσεκτικά και ας
δράση ώστε να μην επιτελεστεί μια ακόμη «Ακριβής  Φανέρωση», που θα μας κοστίσει ΑΚΡΙΒΑ! Και εννοούμε την αποκάλυψη του ποια είναι τα «τέκνα του θεού» και ποια «τα τέκνα του διαβόλου», που άθελά τους γίνονται εργαλεία, δήθεν δικαιοσύνης! Και υπακούν τέλεια στα σχέδια του πονηρού παν-αιρετικού και αντίχριστου πνεύματος της εποχής μας.
   
    ΑΔΕΛΦΟΙ,
   «ΠΑΣ Ο ΜΗ ΠΟΙΩΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΗ ΑΓΑΠΩΝ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΝ ΑΥΤΟΥ» (Α΄ Ιωάν. γ΄ 10).
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΜΕ ΜΙΑ ΣΙΩΠΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗ,
 ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,
 «ΙΝΑ Η ΧΑΡΑ ΗΜΩΝ Η ΠΕΠΛΗΡΩΜΕΝΗ» (Α΄ Ιωάν. 4).

ΜΕ ΤΙΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.