Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΟΣ (Βίντεο)

 

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη


Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ιερουσαλήμ και η μεγάλη ένταση μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστίνιων  έχει ως αφετηρία τον πάγιο στόχο των απανταχού Εβραίων να ρίξουν το τέμενος του
Ομάρ για να βάλουν τα θεμέλια του νέου ναού του Σολομώντος.








Αυτό σύμφωνα με τους Εβραίους  πρέπει να γίνει πάση θυσία ακόμα και με παγκόσμιο πόλεμο  γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν λένε να αποδεχτούν τον Μεσσία.

Η ένταση έχει αρχίσει ήδη και πυροδοτεί μεγάλο αναβρασμό στο μουσουλμανικό κόσμο  με προεξέχοντα τον τούρκο πρόεδρο Ερντογάν  που με τις δηλώσεις του κατά του Ισραήλ  προκάλεσε την μεγάλη οργή του Τελ Αβίβ.


 Το βίντεο εδώ


Ο συγγραφέας που γεννήθηκε στη Συρία, Mahmoud Harmoush, είπε στους οπαδούς του Ισλαμικού Κέντρου του Riverside ότι οι Εβραίοι στέλνουν γυμνές γυναίκες σε τζαμιά, σκοτώνουν ειρηνικούς μουσουλμάνους κατά τη διάρκεια προσευχών και σχεδιάζουν να κατακτήσουν τη Μέκκα στη Σαουδική Αραβία!

 Το βίντεο εδώ



Όλα αυτά τα γεγονότα δείχνουν ότι βρισκόμαστε  στο πάρα πέντε  και ίσως και πιο κοντά  στο σημείο μηδέν των προφητειών  για τον Αντίχριστο και την Δευτέρα Παρουσία.


Σύμφωνα με τις βιβλικές αναφορές  όλα αυτά δεν είναι παρά τα σημάδια  που προαναγγέλλουν  παγκόσμια συνταρακτικά και συγκλονιστικά  γεγονότα  για πολλούς παγκόσμιες μεγάλες καταστροφές.


Ήδη αυτές  οι ταραχές  στο τέμενος Αλ Ακσά προκάλεσαν πολλές σπίθες που παραλίγο  θα  άναβαν τη  μεγάλη φωτιά μιας  παγκόσμιας σύρραξης.


Εκείνοι που κινούν τα νήματα αυτής της μεγάλης αναταραχής  για το νέο ναό του Σολομώντος  είναι το  λεγόμενο ‘‘εβραϊκό ινστιτούτο  του ναού’’ το οποίο ο διευθυντής είναι  ο Yisrael Ariel.




Ο διευθυντής ο Yisrael Ariel

Για να καταλάβουμε  ποιος είναι αυτός ο κύριος που καθοδηγεί αυτές τις εξελίξεις αρκεί να ξέρουμε  ο,τι πρόσφατα έχει δηλώσει.  


Έχει δηλώσει ότι όλες οι εκκλησίες και όλα τα  τζαμιά της Ιερουσαλήμ  θα πρέπει να ισοπεδωθούνε και  οποίοι αντιστέκονται  θα πρέπει να εξοντωθούν μαζικά.


Το ήδη τεταμένο κλίμα πυροδοτούν περισσότερο και οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Μπενζαμίν Νετανυάχου (Benjamin Netanyahu) ο οποίος αναφερόμενος  στο επεισόδιο  στις 14 Ιουλίου όταν  ένας  Παλαιστίνιος σκότωσε 2 Ισραηλινούς  εποίκους, ότι όλοι οι Παλαιστίνιοι  πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.


Οι δηλώσεις αυτές  προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του αραβικού κόσμου ανεβάζοντας ακόμα ψιλότερα  το θερμόμετρο της έντασης.
Το πρόβλημα το μεγάλο  είναι ότι το τέμενος Αλ-Άκσα είναι το 3ο ιερό μέρος  για τους μουσουλμάνους  διότι από εκεί πιστεύουν  ότι ο προφήτης Μοχάμεντ  αναλήφθηκε στους ουρανούς. 


Συνεπώς  αντιλαμβάνεται κανείς τι εκρηκτικές αντιδράσεις θα προκαλέσει  μια επιχείρηση των Ισραηλινών , όπως έχει αρχίσει και διαφαίνεται  για να ρίξουν αυτό το τέμενος.


Ματθ. 24,15    Οταν λοιπόν θα ιδήτε το μισητόν και αηδές κάθαρμα, που θα επιφέρη την ερήμωσιν και τον όλεθρον της Ιερουσαλήμ, όπως έχει προφητευθή από τον Δανιήλ, να στέκεται στον άγιον τόπον-κάθε αναγνώστης ας καταλάβη καλά αυτό· 


Πρόκειται δια τους κακούργους ψευδοζηλωτάς και τους αιμοχαρείς σικαρίους, που θα βεβηλώνουν τον ναόν, με αναριθμήτους δολοφονίας και άλλα κακουργήματα, και τους μισητούς Ρωμαίους στρατιώτας με τα ειδωλολατρικά των σήματα.

Ο ίδιος ο Νετανυάχου  με αφορμή το επεισόδιο  στις 14 Ιουλίου (προβοκάτσια με ερώτημα),  βρήκε την ευκαιρία  μαζί με τον υπεύθυνο του Ινστιτούτου για  την κατασκευή του ναού του Σολομώντος Yehuda Glick, να βάλει μπρος το σχέδιο εκτάκτων μέτρων τοποθετώντας ισραηλινούς κομάντος γύρω από το τέμενος εμποδίζοντας σε πρώτη φάση τους μουσουλμάνους να προσευχηθούν.




Χαρακτηριστική είναι η φράση του ότι τώρα ήρθε η ώρα  να απελευθερώσουμε αυτό το ιερό  για τους Εβραίους μέρος από τους βρομερούς μουσουλμάνους.  

Μόνο έτσι όπως ανέφερε ο Yehuda Glick  θα μπορέσουμε επιτέλους να δούμε το πρόσωπο του Μεσσία.


Πάντως σύμφωνα με τις ιστορικές αναφορές  ο ιστορικός ναός του Σολομώντος δεν ήταν ακριβώς  στο μέρος που βρίσκεται το τέμενος Αλ-Άκσα αλλά παραδίπλα στο ναό του Θόλου του Βράχου, επίσης τόπος προσευχής.


Για το ίδιο θέμα ένας άλλος σημαίνων Εβραίος  ο νομοδιδάσκαλος Bezalel Smotrich,  δήλωσε ότι αμέσως μετά θα προχωρήσουμε στην ανοικοδόμηση  του  μεγάλου ναού μας του τρίτου ναού του Σολομώντος  που είναι και ο μεγάλος στόχος τον απανταχού Εβραίων.




Όλη αυτή η κατάσταση  προδιαγράφει  ένα εκρηκτικό τοπίο που μυρίζει αίμα και μπαρούτι και μπορεί να τινάξει όλο τον πλανήτη στον αέρα. 

Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα  θα εξαρτηθεί  από την αποφασιστικότητα και την δύναμη των σιωνιστών  αλλά και από την αντίδραση του μουσουλμανικού κόσμου την  οποία κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πόσο ισχυρή και δυναμική θα είναι.

Το γίντεο εδώ


Αποκ. 11,1      Και μου εδόθη ένας κάλαμος όμοιος με ράβδον και ένας άγγελος μου είπε· “σήκω και μέτρησε τον ναόν του Θεού και το θυσιαστήριον, που είναι εμπρός εις αυτόν, και εκείνους που προσκυνούν στον ναόν αυτόν τον αληθινόν Θεόν και ανήκουν στον Χριστόν.


Αποκ. 11,2     Την δε αυλήν την εξωτερικήν, που περιβάλλει τον ναόν, βγάλε την έξω από το μέτρημα και μη την μετρήσης, διότι αυτή παρεχωρήθη εις τα ειδωλολατρικά έθνη, που μαζή με τους απιστούντας Εβραίους δεν θα έχουν πιστεύσει στον Χριστόν, και θα καταπατήσουν την αγίαν πόλιν σαράντα δύο μήνας, διάστημα δηλαδή προκαθωρισμένον από τον Θεόν.

 Το βίντεο εδώ...


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.