Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Έναν Πρωτόκλητο έχει η Ορθοδοξία και άλλον το Φανάρι

Η χειροτονία του Μ. Πρωτοσυγκέλου στο Φανάρι

katanixis.grΗ επιμονή (στα όρια της εμμονής) του Φαναρίου, να προσκαλεί στην εορτή του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, παπικούς αξιωματούχους, πλέον προκαλεί στον πιστό λαό εύλογα ερωτηματικά.
Πίσω από αυτή τη θλιβερή αυτή πρακτική, που είναι καταδικασμένη από Οικουμενικές Συνόδους και ο συμπροσευχόμενος με αιρετικούς, πρέπει να αφορίζεται και αν είναι κληρικός να καθαιρείται, μεθοδεύεται η επόμενη, που θα είναι ολέθρια.
Στην ατζέντα της Φαναριώτικης ελίτ, περίοπτη θέση έχει η οικουμενιστική ένωση των θρησκειών. Με αυτό νοείται η ένωση ετεροδόξων και αλλοθρήσκων, χωρίς ευαγγελισμό, κατήχηση και βάπτισμα στο Όνομα "..του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος." Μια ένωση ψεύτικη, που υπηρετεί μόνον τα σχέδια του Αντιχρίστου.
Έτσι εξηγείται γιατί σε κάθε θρονική εορτή του Φαναρίου, ο πρώτος προσκεκλημένος (ο "πρωτόκλητος") είναι ο αιρετικός παπικός αξιωματούχος.
Ας εννοήσουν έγκαιρα ο Πατριάρχης και οι συν αυτώ, πως με τις επιλογές του ουσιαστικά κάνουν Χ την Ορθοδοξία, και μας οδηγούν στην παναίρεση του Οικουμενισμού. όπως Χ ήταν το σχήμα του σταυρού όπου μαρτύρησε ο Άγιος απόστολος Ανδρέας ο Πρωτόκλητος και γίνονται με τον τρόπο αυτό συσταυρωτές του.
     
Φώτο αρχείου και από το 2016   
Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε στο Φανάρι η Θρονική εορτή, παρουσία του υφ. Εξωτερικών Γ. Αμανατίδη
Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια γιορτάζεται την Πέμπτη η Θρονική εορτή της ίδρυσης του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη, από τον Απόστολο Ανδρέα.
Στη θεία λειτουργία έδωσαν το "παρών" ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης που εκπροσωπεί την κυβέρνηση και ο εκπρόσωπος του Πάπα, πρόεδρος του ποντιφικού συμβουλίου για την προώθηση της ενότητας των χριστιανών, καρδινάλιος Kurt Coch.
Μετά τη λειτουργία ο κ. Αμανατίδης σε δηλώσεις του εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται «και πάλι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό στη μεγάλη Θρονική εορτή» και σημείωσε:
«Η παρουσία μας εδώ σημαίνει τη στήριξη στο χριστιανικό κέντρο, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, το οποίο εκπέμπει τα μηνύματα του διαλόγου, τόσο από εδώ όσο και μέσω της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου η οποία είχε γίνει στην Κρήτη. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο μέσα από τον διάλογο προτείνει τις λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον σημερινό κόσμο. Και οι λύσεις δεν είναι άλλο παρά την αγάπη την αλληλοκατανόηση και την αλληλεγγύη».
Στη δεξίωση που ακολούθησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαρίστησε στο πρόσωπο του κ. Αμανατίδη την ελληνική κυβέρνηση για τη στήριξη και τον παρακάλεσε να μεταφέρει προς τον πρωθυπουργό και προς τους συναδέλφους του υπουργούς στην κυβέρνηση, την ευγνωμοσύνη και τα καλύτερα αισθήματα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και τις ευχές για επιτυχείς δραστηριότητες και πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, προς όφελος του ευσεβούς ελληνικού λαού.
ΠΗΓΗ

Η ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ Μ. ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΥ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ (ΦΩΤΟ)

  
Η χειροτονία του Μ. Πρωτοσυγκέλου στο Φανάρι

Η χειροτονία του Μ. Πρωτοσυγκέλου στο Φανάρι

Η χειροτονία του Μ. Πρωτοσυγκέλου στο Φανάρι

Η χειροτονία του Μ. Πρωτοσυγκέλου στο Φανάρι

Η χειροτονία του Μ. Πρωτοσυγκέλου στο Φανάρι

https://www.ekklisiaonline.gr/nea/chirotonia-tou-m-protosygkelou-sto-fanari-foto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.