Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ο "ευσεβής" μητρ. Ύδρας αναγνωρίζει τους αγώνες του Οικουμενιστή Πατριάρχη υπέρ της ...Ορθοδοξίας!!!

      Ἐπὶ πλέον ἐξαίρει τοὺς ἀγῶνες του γιὰ τὴν "ἑνότητα"(!), τὴν προσπάθειά του νά ...ἐφαρμόζει τοὺς Ἱ. Κανόνες(!), καὶ τὴν ἱκανότητά του νὰ ἔχει προσδώσει παγκόσμια ἀκτινοβολία στὸ Φανάρι ...χωρὶς τὴν βοήθεια τῆς πολιτικῆς ἐξουσιας!!!
   Τέτοιους Δεσποτάδες, μᾶς προτρέπουν οἱ «ἀντι-Οἰκουμενιστὲς» νὰ ἀνεχόμαστε, καὶ νὰ προσκυνοῦμε, καὶ μὲ αὐτοὺς νὰ κοινωνοῦμε! Καὶ δὲν ντρέπονται νὰ πιάνουν στὸ στόμα τους τὸν Καντιώτη, καὶ νὰ παρουσιάζονται ὡς πνευματικά του τέκνα!!!


Πηγή

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/6/18, 10:42 π.μ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΤΗ Π.Π. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΥΗΚΟΑ ΩΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ "ΕΥΣΕΒΟΥΣ" ΜΗΤΡ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΕΠΕΥΦΗΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/6/18, 2:18 μ.μ.

    Αξιος ο ποιμεναρχης της υδρας κυριος εφραιμ. Αν και αρχιερευς της παλαιας ελλαδος, υποδεχτηκε τον πρωτο της υπ ουρανον ορθοδοξιας και πρωτο του γενους των ελληνων με τις τιμες που θα πρεπει ολοι μας να αποδιδουμε στον οικουμενικο πατριαρχη. Ο πατριαρχης αποτελει την εγγυηση για την ενοτητα της εκκλησιας. Πολλα τα ετη σας αγιε υδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/18, 6:28 μ.μ.

      Επίτρεψέ μου να σε διορθώσω αγαπητο τρολ: Πανάξιος και υπερλαμπρότατος ο ποιμενάρχης της υδρας κυριος Εφραίμ. Υποδέχτηκε τον πρωτο μεταξύ υποδεεστερων ορθοδόξων επισκόπων τον παναγιότατο εκλαμπροτατο μεγα φωστήρα της τρισηλιου Θεότητας, οικουμενικο διαγαλαξιακο και υπερσυμπαντικο πατριάρχη Βαρθολομαιο!!Πολλα τα ετη και των δυο παναξιοτατων αγίων αυτων ανδρών, πέτρες να πιάνουν χρυσάφι να γίνονται.

      Α.Να.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/6/18, 5:47 μ.μ.

    Άξιος προβοκάτορας ειστε εσείς κύριε...άξια θα λάβεις τον μισθό των πράξεων σου. Το αυτί μας δεν ιδρώνει από τύπους σαν κι εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.