Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Ο Οικουμενισμός της "τουαλέτας" και της "αποχέτευσης"!!!

Σεβασμιώτατοι, είναι αυτό επίπεδο;

Η Εκκλησία της Ελλάδος παραμένει μέλος του ΠΣΕ;

Είναι απίστευτη η τροπή που έχει λάβει ο οικουμενισμός. Το παράρτημά του WCC που ασχολείται με το νερό επέκτεινε την θεματολογία του… Με ένα τόσο χαμηλό επίπεδο είναι δυνατόν να καταδέχεται η Εκκλησία της Ελλάδος να παραμένει μέλος αυτού του οργανισμού; Ορίστε μέρος της επίσημης ανακοίνωσης του «Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών» της 19ης Νοεμβρίου 2018:
«Στις 19 Νοεμβρίου, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (WCC) μίλησε για την Παγκόσμια Ημέρα τουαλέτας με προβληματισμούς σχετικά με το ανθρώπινο δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή αποχέτευση. Σε πρωινή προσευχή που διοργάνωσε το Οικουμενικό Σύστημα Νερού του WCC (EWN), οι συγκεντρωμένοι επέστησαν την προσοχή στην παγκόσμια πρόκληση υγιεινής.

Τα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού δεν έχουν πρόσβαση σε μια τουαλέτα που διαχειρίζεται με ασφάλεια και 892 εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να ασκούν ανοικτή αφόδευση. Η Παγκόσμια Ημέρα τουαλέτας έχει γίνει μια πλατφόρμα που απαιτεί δράση από τις κυβερνήσεις και απευθύνεται σε ευρύτερα ακροατήρια. Το θέμα για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα τουαλέτας είναι «Όταν η φύση μας καλεί».
Ο συντονιστής του EWN Dinesh Suna προσέφερε έναν προβληματισμό που αγγίζει την πατρίδα του στην Ινδία, η οποία, όπως είπε, αποκαλείται συχνά «η μεγαλύτερη τουαλέτα στον κόσμο»…».
Υπενθυμίζουμε ότι το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως συμμετέχει ενεργά στην υποστήριξη της καμπάνιας «Water for Life» με τον Πατριάρχη να έχει λάβει ο ίδιος μέρος στην παρουσίαση. Ουραγός αυτού του ευτελισμού του Φαναρίου θα είναι η Εκκλησία της Ελλάδος; Αυτοί δίδουν τα Αυτοκέφαλα;

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/11/18, 11:55 μ.μ.

    Όμοιος ομοιω! Περί βόθρου ο λόγος, όνομα και πράγμα. Έχουν καταντήσει την Εκκλησία αποπατο των βρωμερων σχεδίων τους. Μακριά από αυτούς όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.