Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Αντισταθείτε σ΄ αυτούς που κατεδαφίζουν την Πίστη και την Πατρίδα

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/11/18, 9:57 π.μ.

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/11/18, 1:08 μ.μ.

      Φυσικα ελπιζουμε να περασει το νομοσχεδιο και να χωρισει η Εκκλησια απο το Κρατος...Οσες θερμοκεφαλες υστερικες κραυγες θελουν (ΑΛΙΜΟΝΟ!!!) να συνεχισει η δημοσιουπαλληιστικη σχεση ιερωμενου-Εκκλησιας προφανως δεν ξερουν τι τους γινεται! Μας ζητανε κιολας να αντισταθουμε λεει γιατι ξεπουλουνται τα οσια μας...λες και τα οσια μας ειναι οι προσκυνημενοι στην αιρεση ιεραρχες!!! Τα οσια μας ειναι η ανοθευτη πιστη μας που προδιδει η συγχρονη ιεραρχια μας καθημερινα !!! Αφηστε τους πραγματικους ηρωες ειναι ντροπη να τους επικαλειστε για να υπερασπιστειτε το βολεμα των κληρικων κυριοι!!! ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/11/18, 1:38 μ.μ.

      Αν υπήρχαν Ορθόδοξοι Ιεράρχες, φίλε, θα ήταν επιθυμητός ένας τέτοιος χωρισμός. Τώρα, υπάρχει κάποια ανεξαρτησία, και μπορεί, π.χ. κάποιος να καταγγείλει τον επίσκοπο για οποιοδήποτε θέμα στο οποίο παρεκκλίνει, είτε Πίστεως, είτε εξουσιαστικής αυθαιρεσίας. Αν αλλάξουν τα πράγματα, τότε η αυθαιρεσία των επισκόπων θα φτάσει στο κατακόρυφο. Μια άλλη παράμετρος είναι ότι είναι δυνατόν, λόγω της πραγματικά ωμής αντιθέσεως των ιερέων ΜΟΝΟ για τα "λεφτά", να υπάρξουν και να εκδηλωθούν κάποιες άλλες διεργασίες, κάποιοι να αφυπνισθούν και να ξεστρατίσει το θέμα και σε θέματα Πίστεως, έστω κάποιοι να αντιληφθούν το ανέντιμο της κινητοποιήσεώς τους. Κάποιοι, έστω 10, 5, 2.
      Κων.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/11/18, 2:04 μ.μ.

      Ναι δεν βλεπεις γεμισαμε καταγγελιες εναντιον των αιρετικων επισκοπων...αν αλλαξουν τα πραγματα και το γοητρο των επισκοπων θα φθαρει μιας και δεν θα αρχουν μιας μεγαλης ομαδας δημοσιων υπαλληλων οποτε θα τρωθει και η αλαζονια τους.Τωρα συμπεριφερονται σαν κρατος εν κρατει! Επισης αν ο μισθος ειναι μικροτερος θα γινονται ιερεις μονο οσοι πραγματικα αγαπουν το ρασο. Οι επισκοποι ετσι κι αλλιως ειναι ολοι αιρετικοι οποτε κατι καλο απο δαυτους δε περιμενουμε...παντα θα προκοβουν επι τα χειρω.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/11/18, 4:28 μ.μ.

    Αιντε ρε παιδια !!!!Καντε μια προσπαθεια !!! Τα ΟΣΙΑ και τα ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ γλιτωνουν με ΤΙΜΙΕΣ Χ Α Μ Η Λ Ο Κ Ο Υ Β Ε Ν Τ Ε Σ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.