Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Καθιερώθηκε πλέον! Δοξολογία με αθέους και αιρετικούς! ---Ο λαός του Θεού είναι αποκλεισμένος, γιατί μπορεί και να αντιδράσει!

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

    
  Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα τελέστηκε σήμερα, Τρίτη 1 Ιανουαρίου η καθιερωμένη Δοξολογία για την έναρξη του νέου έτους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.
     Την Δοξολογία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος παρουσία εκπροσώπων Πατριαρχείων και ξένων Εκκλησιών, Υπουργών, Βουλευτών, Πολιτευτών, αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κληρικών και λαϊκών.
   Μετά το πέρας της Δοξολογίας ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε τα χρόνια πολλά και να έχουμε μία δημιουργική, ειρηνική και πολύκαρπη χρονιά. 

doxologia 1

doxologia 1

doxologia 1



doxologia 7


doxologia 7

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/1/19, 11:02 π.μ.

    Κι εχεις μετα τον "λεοντα" Σεραφειμ Πειραιως να κοινωνει χωρις κωλυμα με ολους αυτους σαν να μην τρεχει τιποτα, οπως επισης κανουν κι ολοι οι "ευσεβεις" "παραδοσιακοι" δεσποταδες! Ε ρε εχουμε χασει τελειως τα μυαλα μας και τους ανεχομαστε ολους αυτους και πολλοι εκφραζουν και τον σεβασμο τους προς το προσωπο τους ωσαν να ομιλουν σε τιποτα ομολογητες της Πιστεως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.