Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΝΤΡΟΠΗ!

Το Φανάρι "αναγνώρισε" επίσημα τη Συμφωνία των Πρεσπών

και αγνόησε επιδεικτικά τη διαφωνία των πιστών 

 Ως μη ώφειλε το Οικουμενικό Πατριαρχείο με τον πλέον επίσημο τρόπο, "καταπίνει αμάσητη" την πλέον σκανδαλώδη συμφωνία της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας, που ξεσήκωσε εκατομμύρια Έλληνες και πρόδωσε την Μακεδονία, τη στιγμή μάλιστα που εκατομμύρια Ελλήνων δηλώνουν μέσω συλλαλητηρίων
και λοιπών εκδηλώσεων, πως είναι έτοιμοι να χάσουν τα πάντα, ακόμα και να θυσιάσουν τη ζωή τους, μπροστά στο γεγονός να σκοτώσουν τη ψυχή τους, αναγνωρίζοντας άλλη Μακεδονία εκτός της Μίας και Ελληνικής.
Μετατρέπεται έτσι σε ισχυρό συμπαίκτη της κυβερνητικής πολιτικής, αποδεικνύεται υπάκουος εντολοδόχος του Στέητ Ντηπάρτμεντ και αποκαλύπτεται η εωσφορική φιλοδοξία του να γίνει το Βατικανό της Ανατολής.
Κάποιοι ελάχιστοι πιστοί πείθονται ακόμα με το παραμυθάκι "μια φορά και έναν καιρό στο μαρτυρικό Φανάρι ζούσε ο καημενούλης ο Πατριάρχης..."!
Καλή Μετάνοια

το ανακοινωθέν: Ο Πρέσβης της Βορείου Μακεδονίας στην Άγκυρα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη, 27 Μαρτίου, ο Πρέσβης του Κράτους της Βορείου Μακεδονίας στην Άγκυρα, κ. Zvonko Mucunski. O κ.Mucunski, ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του κ.Tatyana, έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Στη συνάντηση παρέστη και ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.