Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Σέρβος Μητροπολίτης: Το ΝΑΤΟ είναι ο διάδοχος του ναζισμού




σχόλιο Γ.Θ : Ο αγκυλωτός σταυρός των ναζί μετεξελίχθηκε στο σουβλερό σταυρό των φονιάδων τις Δύσης. Οι σκιές στο σουβλερό νατοϊκό σταυρό σχηματίζουν ξεκάθαρα το σχέδιο της σβάστικας
Το κακό δεν έχει σύνορα. Ξέρει να μεταφέρεται από βασίλειο σε βασίλειο και από υπερδύναμη σε υπερδύναμη, αλλά στο τέλος ΠΑΝΤΑ χάνει

"Το ΝΑΤΟ είναι ο κύριος διοργανωτής της σφαγής στη Σερβία, όπως τώρα εφαρμόζεται στην Ουκρανία. Είναι ένας διεθνής οργανισμός, διάδοχος του Ναζισμού".
Αυτό δήλωσε ο Σέρβος μητροπολίτης Αμφιλόχιος κατά τη διάρκεια θρησκευτικής τελετής  στο χωριό Μιλοσέβιτσι στο Μαυροβούνιο, αφιερωμένης στον Άγιο Προκόπιο.
Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι Επίσκοπος Αμφιλόχιος θα είναι ο επικεφαλής της ομάδας της σερβικής εκκλησίας για συνομιλίες με τη σχισματική εκκλησία των Σκοπιων, δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τη Βορειοατλαντική Συμμαχία για αδελφοκτόνους πολέμους που ωθεί στον κόσμο.
«Θυμηθείτε το 1943 όταν ήταν η Γερμανική κατοχή. Βία και σφαγές. Με τον ίδιο τρόπο που ενεργούσε ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι, ενήργησε και το ΝΑΤΟ στο Κοσσυφοπέδιο, δήλωσε ο επίσκοπος Αμφιλόχιος.
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.