Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO: Ο ΠΑΠΑΣ, ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ"!



4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/2/14, 1:55 μ.μ.

    Η Ενότητα της Μίας Αγίας Εκκλησίας διασφαλίζεται και σφυρηλατείται με την Χάρη του Θεού δια της Αληθινής Ορθόδοξης Πίστης που μας παρέδωσε ο Χριστός εν Αγίω Πνεύματι. Δηλαδή, με την Αποτείχιση από την Παναίρεση-Πανθρησκεία του Οικουμενισμού και τους αιρετικούς Οικουμενιστές Επισκόπους του νέου και παλαιού ημερολογίου των σχισμάτων και παρασυναγωγών.

    Τα υπόλοιπα περί ενότητας δεν έχουν σχέση με την Αλήθεια του Χριστού και των αγίων Θεοφόρων Πατέρων της Εκκλησίας μας και για αυτό είναι περιττά και ανούσια όπως και η παγκόσμια πανθρησκειακή ενότητα στις ημέρες μας των αντίχριστων οικουμενιστών δήθεν ορθοδόξων.

    Το γεγονός ότι οι Οικουμενιστές θάβουν την Αλήθεια και διαδικτυακά δεν σημαίνει ότι η αλήθεια του Χριστού δεν υπάρχει. Γιατί όποιος κλείνει τα μάτια και εθελοτυφλεί δεν μπορεί να σβήσει τον ήλιο απλώς ξεγελάει τον εαυτό του νομίζοντας ότι δεν υπάρχει ο ήλιος επειδή δεν θέλει να τον δει κλείνοντας τα μάτια απέναντι στην Άγια Αλήθεια του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ,
    ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΑΚΑΤΑΡΑΣ,
    ΕΣΤΟΣ ΕΝ ΤΟΠῼ ΑΓΙῼ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κρατούν "φυλακισμένο" τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίο χωρις εντροπη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το ποιό σημαντικό που δεν το λέτε , ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΈΤΕ , είναι η μνημόνευση . Η μνημόνευση του Πάπα κάνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ .
    Κανένα απο οσα αναφέρατε δεν κάνει υποχρεωτική την αποτείχιση .
    Δίοτι η μνημόνευση ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΊΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΉ συνθήκη της προσχώρησης στον Αντίχριστο Πάπα .
    Και είναι μέγα σφάλμα να μην αναφέρεται το ΜΕΊΖΩΝ να τονίζονται τα άλλα , που ναι μεν είναι απαράδεκτα και τιμωρούνται απο τους ιερούς κανόνες ΑΛΛΑ οταν δικαστής θα τα δικάσει είτε εδώ στην γή ή στο ουράνιο δικαστήριο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.