Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

0iimm.jpg
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ 
 Έρχεται ο «Μεγάλος Αδελφός»
Πηγή: "Κατάνυξις"

Μά(ν)να εξ ουρανού (από την εβραϊκή λέξη man που σημαίνει θεόσταλτο δώρο) χαρακτήρισαν αρμόδια κυβερνητικά στελέχη την πλαστή αστυνομική ταυτότητα που βρέθηκε στα χέρια του αρχιτρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη.
Η συγκεκριμένη περίπτωση, όπως έλεγαν, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την υποχρεωτική καθιέρωση της Κάρτας του Πολίτη, η επιβολή της οποίας αποτελεί διακαή επιθυμία των ξενόδουλων κυβερνήσεων της τελευταίας δεκαετίας.

Προκειμένου να πεισθεί η Ελληνική κοινή γνώμη για την αναγκαιότητά της, θα προταχθεί η χρησιμότητά της στις συναλλαγές με τις υπηρεσίες του Δημοσίου, οι οποίες θα μπορούν να αντλούν πολύτιμα στοιχεία για τον κάτοχο, χωρίς ο συγκεκριμένος να χρειασθεί να προβεί σε καμία ενέργεια.
Ιδιαίτερα θα προβληθεί μέσω των συστημικών μέσων μαζικής αποχαύνωσης ότι δεν πρόκειται για μια προσπάθεια φακελώματος του Ελληνικού λαού, αλλά για
μια πράξη που αποσκοπεί στην βελτίωση της καθημερινότητάς του.
Πράγματι, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που είχε εκπονηθεί από τις πρώτες ημέρες της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τον Τζέφρι Παπανδρέου, η κάρτα θα περιέχει εκτός από την φωτογραφία του πολίτη και τα δακτυλικά αποτυπώματά του και την ηλεκτρονική υπογραφή του και:
  • Τον αριθμό δημοτολογίου του.
  • Τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).
  • Το ΑΦΜ -και προσέξτε- τον ιατρικό φάκελο του κατόχου με το πλήρες ιστορικό του (αν τυχόν πάσχει από χρόνια νοσήματα, πόσες φορές έχει νοσηλευτεί, πού και γιατί, ομάδα αίματος κ.λπ.).
Φυσικά για να διασκεδασθούν οι εντυπώσεις και κυρίως να διακωμωδηθούν οι αντιδράσεις της Εκκλησίας (όχι της επίσημης) και διαφόρων φορέων που θα καταγγείλουν ότι έρχεται ο «Μεγάλος Βαθμός» ή αλλιώς το «σημάδι του θηρίου», θα προβληθεί το πραγματικό γεγονός ότι χιλιάδες Αστυνομικά Δελτία Ταυτότητας (Α.Δ.Τ.), νόμιμα και μη, διαθέτουν, πέραν σεσημασμένων ποινικών και μελών εγχώριων τρομοκρατικών οργανώσεων και διεθνείς εγκληματίες που παρουσιάζονται ως Έλληνες.
Πρόκειται για κλασική περίπτωση αναζήτησης ενός άλλοθι, που θα ρίξει στάχτη στα μάτια των Ελλήνων, οι οποίοι πρέπει να πεισθούν ότι μας πιέζουν, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της οργανωμένης εγκληματικότητας, να αντικατασταθεί η Α.Δ.Τ. με μια κάρτα που δεν θα πλαστογραφείται ούτε θα αντιγράφεται.
Η συγκεκριμένη κάρτα, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, θα έχει το μέγεθος της πιστωτικής, στο μικροτσίπ της οποίας θα περιέχονται όλα τα προσωπικά στοιχεία μετά το «πράσινο φως» που έδωσε προ μηνών η Αρχή για την Προστασία  Προσωπικών Δεδομένων.
Σε αυτή θα περιέχονται και φυσικά χαρακτηριστικά του πολίτη π.χ. όπως ύψος, βάρος, χρώμα ματιών και μαλλιών, γυαλιά κ.λπ., ενώ θα υπάρχει και ειδικός κωδικός πρόσβασης που θα γνωρίζει -υποτίθεται- μόνο ο κάτοχός της.
Ήδη, έχουν επιλεχθεί υπάλληλοι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος, ενώ έχει ξεκινήσει και η σχετική προεργασία για την καθολική επέκταση του μέτρου από το υπουργείο Εσωτερικών.
Ισραηλινή εταιρεία θα αναλάβει το έργο
Σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη του εν λόγω υπουργείου, είναι θέμα χρόνου να δημιουργηθεί το Μητρώο Πολιτών που θα αποτελέσει την βάση για την έκδοση της Κάρτας του Πολίτη.
Ήδη, το ένα σκέλος του, το Εθνικό Δημοτολόγιο, έχει ολοκληρωθεί και απομένει να τελειώσει η διαδικασία κατάρτισης του Εθνικού Ληξιαρχείου.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η Κάρτα του Πολίτη θα αποτελέσει πέρα από διαβατήριο και εισιτήριο για την εισαγωγή του «ιδιοκτήτη» της στον ψηφιακό κόσμο.
Με την εισαγωγή του σειριακού αριθμού και του κωδικού πρόσβασης που θα την συνοδεύει, θα επιτρέπεται στον πολίτη (και βεβαίως στις μυστικές υπηρεσίες και στους χάκερ) μέσω διαδικτύου να έχει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία που τον αφορούν, ακόμη και στην φορολογική δήλωσή του, δάνεια, καταθέσεις κ.λπ.
Η εταιρεία που θα αναλάβει το συγκεκριμένο έργο, αφού προηγηθεί διεθνής διαγωνισμός – παρωδία, εδρεύει στο Ισραήλ και είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου της πληροφορικής και της ασφαλείας ηλεκτρονικών συστημάτων.
Η πρώτη επαφή έγινε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην χώρα αυτή, τον Οκτώβριο του 2013, αφού πρώτα είχαν υλοποιηθεί οι στημένες διώξεις και οι άδικες προφυλακίσεις του αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Τότε, ο κ. Σαμαράς είχε συναντηθεί με στέλεχος του Yozma group  (δηλαδή του Ισραηλινού Συνδέσμου Ηλεκτρονικών Βιομηχανιών και Βιομηχανιών Πληροφορικής) και της Gartner (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Υψηλής Τεχνολογίας).
Έκανε, μάλιστα, και μια επίσκεψη υψίστης σημασίας στην εταιρεία CEVA, που είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες συστημάτων τηλεπικοινωνίας παγκοσμίως.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο άλλες «αδελφές εταιρείες», η Eurocon και η Netcon Gorp συνεργάζονται με όμιλο πασίγνωστου επιχειρηματία στον χώρο της ενέργειας και της πληροφορικής.
Το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι η εταιρεία που παρέχει λογισμικό διαχείρισης λογαριασμού στην COSMOTE είναι η Ισραηλινή Amdocs PRM.
Αλλά και πίσω από σχεδόν όλα τα συστήματα παρακολούθησης κινητών και σταθερών τηλεφώνων, που είχε προμηθευτές τις δύο τελευταίες δεκαετίες η ΕΥΠ, βρίσκονται άμεσα ή έμμεσα Ισραηλινές εταιρείες, σύμφωνα με στελέχη των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών που ομολογούν στο ΕΜΠΡΟΣ ότι «ειδικά λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 μέχρι και το 2007, είχαμε χάσει κάθε επαφή με το σύστημα υποκλοπών, το οποίο το διαχειρίζονταν, μέσω κωδικών, Ισραηλινοί και πιθανώς και η CIA».
Γ. Φράγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.