Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Δολιότητα και υποκρισία! Η αίρεση δεν κηρύττεται ΜΟΝΟ, αλλά και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ δια της "βίας"!!

Ο Βαρθολομαίος και η φατρία του, δεν κηρύσσουν μόνο την αίρεση, αλλά και την επιβάλλουν (κατά τον ...Τελεβάντο!) δυναστικά, δια της βίας!!!  Έτσι τώρα, μετά τα «Κοράνια» σε Μουσουλμάνους, «δωρίζουν» και Ορθόδοξο Ναό στους Παπικούς!
Ο δε Τελεβάντος και οι όμοιοί του μιλούν για ασχήμιες ή επιδίδονται σε αμπελοφιλοσοφίες! Παρουσιάζουν την ομοφυλόφιλη Λουθηρανή «επίσκοπος» Έβα Μπρούννε νὰ καταργεί τον Σταυρό, να προχωρά σε διαθρησκειακή ενότητα με Μουσουλμάνους και Βουδιστές, εξανίστανται διότι «με αυτούς τους ανθρώπους, τους απόγονους των σταυροφόρων, συνομιλούν συμπροσευχόμενοι οι ημέτεροι οικουμενιστές»,
αλλά παρόλα αυτά, εκεί:  αγωνίζονται έως τέλους να αποτρέψουν τὴν αποτείχιση των πιστών από τούς Οικουμενιστές με ειρωνείες, διαστρεβλώσεις κειμένων, συκοφαντίες κ.λπ.
Ο μύθος της κουτσονούρας αλεπούς εκπληρώνεται και πάλι!

Δύο από τα τελευταία κείμενα με την Τελεβάντια
λογική (η έμπρακτη αίρεση επισημαίνεται, αλλά μετονομάζεται σε ... ασχήμια!!!):

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ
 Του Παναγιώτη Τελεβάντου
====
Πολύ θλιβερή η επίδοση του Παναγιότατου ο οποίος με κάθε τρόπο επιβάλλει την οικουμενιστική γραμμή όχι μόνον σαν επίσημη πολιτική του Οικουμενικού Θρόνου αλλά και σε κάθε παραδοσιακό κληρικό ή μοναχό που εξαρτάται πνευματικά από το Πατριαρχείο.
Τι δουλειά έχουν οι Παπικοί στην ιερά νήσο Πάτμο και από πού ως πού έχουν υποχρέωση οι Ορθόδοξοι να τους παραχωρήσουν ορθόδοξο ναό;
Όσο για τη δικαιολογία που επινοήθηκε για να δικαιολογήσει την οικουμενιστική ασχημία τι να πει κανείς; Ο θρησκευτικός τουρισμός έχει μεγαλύτερη σημασία από τους ιερούς κανόνες των Οικουμενικών συνόδων που απαγορεύουν την παραχώρηση ναών σε αιρετικούς;
Δυστυχώς ο Παναγιότατος σπεύδει σε κάθε οικουμενιστική ασχημία και κατορθώνει δια της πειθούς ή δυναστικά την συμμόρφωση των υφισταμένων του με την οικουμενιστική
του πορεία.
Αλλά αυτός ακριβώς δεν είναι ο λόγος που οι πιστοί αισθάνονται πλήρη αποξένωση από τον πατριάρχη τους; (εδώ).


ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ...

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Στη Σουηδία και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσά της Στοκχόλμη, η Λουθηρανή «επίσκοπος» Έβα Μπρούννε, που «διακονεί» στην περιοχή Φρήπορτ, αποφάσισε να αφαιρέσει το σταυρό από το λουθηρανικό ναό της περιοχής για να μην ενοχλούνται οι Μωαμεθανοί! 
Μάλιστα η Εκλαμπρότατη έκανε έκκληση να αφαιρεθούν οι σταυροί από όλες τις εκκλησίες της Χώρας. Επίσης θα φτιάξει στον πιο πάνω ναό ειδικό χώρο για να προσεύχονται οι οπαδοί του «Προφήτη». Σκέπτεται επίσης να φτιάξει τέτοιους χώρους προσευχής και για άτομα άλλων θρησκειών, όπως λ.χ. Βουδιστών. 
Η Εκλαμπροτάτη κυρία Μπρούννε έχει συνάψει νόμιμο «γάμο» με πρόσωπο του ιδίου φύλου, που είναι μάλιστα «ιέρεια» της Λουθηρανικής «Εκκλησίας» της Σουηδίας. 
Τι απέμεινε όρθιο στους Λουθηρανούς της Σουηδίας ώστε να γνοιάζονται για το σταυρό; Όλα τα έχουν γκρεμμίσει με θράσος περισσό. Ο,τιδήποτε θυμίζει το Χριστό και την Εκκλησία Του το έχουν αφαιρέσει με διάφορες προφάσεις ή το έχουν διαστρέψει. Τελικά ο Σουηδικός Λουθηρανισμός είναι ένα αδειανό καλάθι, που το μόνο που του απομένει είναι κάποιος να το γυρίσει ανάποδα για να φανεί η μηδενική περιεκτικότητά του. Σε λίγο οι Σουηδοί θα αποκαθηλώσουν κι από τη σημαία τους το σταυρό. Υπάρχουν του κόσμου τα παγανιστικά σύμβολα. Όλο και κάποιο θα βρουν να τους αντιπροσωπεύσει. 

Όσον αφορά τά περί «γάμου» της Εκλαμπρότατης με «ιέρεια» τι φω και τι λαλήσω; Εις οίους καιρούς τετήρηκεν ημάς ο καλός Θεός! Με αυτούς τους ανθρώπους, τους απόγονους των σταυροφόρων, συνομιλούν συμπροσευχόμενοι οι ημέτεροι οικουμενιστές και πασχίζουν, αέρα δέροντες, να βρουν κοινά σημεία!!! Εδώ χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους κι αυτοί; Ξημερώνει και βραδυάζει, πάντα τον ίδιο το σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.