Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Οι χωρίς Χριστό χριστιανοί: "Βρήκαμε έναν καλό συμβιβασμό"! -Αφού η πανθρησκειακή οικουμενιστική αυτή αρχή εφαρμόζεται από τους "Ορθοδόξους", γιατί όχι κι από τους ετερόδοξους;

 Βερολίνο:

Εκκλησιαστική λειτουργία αλά... "Star Wars"


Με ένα διαφορετικό τρόπο και εκμεταλλευόμενη την φρενίτιδα που επικρατεί με το... StarWars, αποφάσισε μια εκκλησία στο Βερολίνο να προσελκύσει νέους ανθρώπους, διοργανώνοντας ειδική τελετή για τους οπαδούς της ταινίας.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν περίπου 500 άνθρωποι, κάποιοι από τους οποίους κρατούσαν φωτόσπαθα και φορούσαν μάσκες του Darth Vader . “Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους στην εκκλησία σήμερα” είπε ο προτεστάντης πάστορας Lucas Ludewig μετά τη λειτουργία.

“Είναι υπέροχο ότι μας εμπιστεύτηκαν και έγιναν μέρος της εκκλησίας, χωρίς αυτοί να παραγίνουν χριστιανοί κι εμείς να παραγίνουμε Star Wars. Βρήκαμε έναν καλό συμβιβασμό”, πρόσθεσε.

Στη λειτουργία τα εκκλησιαστικά όργανα έπαιξαν το μουσικό θέμα της ταινίας, ενώ ένας οπαδός της ταινίας που παραβρέθηκε στη λειτουργία ντυμένος Jawa, δήλωσε ότι στο “Star Wars” υπάρχουν χριστιανικές εικόνες ή εικόνες από άλλες θρησκείες, κι αυτό δείχνει ότι η Αγία Γραφή και η θρησκεία είναι μέρος της κουλτούρας των οπαδών του φιλμ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.