Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

Η ωρολογιακή βόμβα τοποθετήθηκε -κατά τις προβλέψεις σας- κ. Τελεβάντο! Αλλ' εσεις, κύριε, παρά ταύτα συνεχίζετε τον ...χαρτοπόλεμο, έως ότου η έκρηξη καταστρέψει τα πάντα!

Σχολιάζαμε  πρὶν ἀπὸ  17 μῆνες  ἄρθρο τοῦ ἱστολογίου "Τελεβάντος":


Κατὰ  τὸν  Τελεβάντο,

Με "επαγρύπνιση" και "ενημέρωση" ...χαρτοπολεμική... ΘΑ νικήσει η ΟΡΘΟΔΟΞΙA την Παναίρεση του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ!!!
Και κυρίως χωρίς διωγμὸ
 καὶ  ...θυσίες!
Μερικοὶ «ἀντι-Οἰκουμενιστὲς» ἐπιμένουν ἀντιπατερικὰ καὶ μᾶς προϊδεάζουν (ἐμμέσως πλὴν σαφῶς) πώς:

ἀκόμα κι ἂν ἡ μέλλουσα νὰ συνέλθει Πανορθόδοξος Σύνοδος, πάρει αἱρετικὲς ἀποφάσεις, ἐμεῖς δὲν θὰ διακόψουμε τὸ Μνημόσυνο τῶν Οἰκουμενιστῶν, ἀλλὰ θὰ κοινωνοῦμε μαζί τους, γιατὶ αὐτὲς τὶς ἀποφάσεις θὰ τὶς κατατάξουμε στὸν «λαϊκό διαθρησκειακό Οικουμενισμό»!!!ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ
ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ
ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ
Του Παναγιώτη Τελεβάντου
Οι επιδιωκόμενες αλλαγές στις διατάξεις του γάμου που επιδιώκει να θεσμοθετήσει η μέλλουσα να συνέλθει Πανορθόδοξη Σύνοδος αποσκοπούν κυρίως στην υιοθέτηση εκ μέρους της Ορθοδόξου Εκκλησίας της κακοδοξίας του Β΄ Βατικάνειας Συνόδου για τις ούτω καλούμενες “Αβρααμικές θρησκείες” (Χριστιανισμό, Ισλάμ και Ιουδαϊσμό).
Η κακοδοξία αυτή διατείνεται ότι δήθεν οι τρεις θρησκείες έχουν κοινή θρησκευτική παράδοση - την Αβρααμική. 
Περιττόν να τονίσουμε ότι αυτή η κακοδοξία δεν έχει απολύτως κανένα έρεισμα στην παράδοση της Ορθοδοξίας.
Οι χριστιανοί πιστεύουν στο Χριστό ως το δεύτερο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας, οι Μωαμεθανοί στον Αλλάχ και οι Ιουδαίοι στο μονοπρόσωπο Θεό της παράδοσής τους.
Επομένως από πού και ως πού οι τρεις θρησκείες πιστεύουν στον ίδιο Θεό;
Κύριος στόχος της επιδιωκόμενης υπό της Πανορθόδοξης Συνόδου αλλαγής των διατάξεων για το γάμο είναι η διευκόλυνση της ιερολογίας του γάμου μεταξύ χριστιανών και αλλοθρήσκων (Ιουδαίων και Μωαμεθανών). Μια εξέλιξη, η οποία αν ο μη γένοιτο τυχόν υιοθετηθεί, θα δώσει τρομερή ώθηση στο λαϊκό διαθρησκειακό Οικουμενισμό.
Είναι σαφές ότι οι αλλαγές στις διατάξεις για το γάμο που επιδιώκουν οι πρωταγωνιστές της Πανορθόδοξης Συνόδου συνιστούν πραγματική οικουμενιστική  ωρολογιακή  β ό μ β α  στα θεμέλια της Ορθοδοξίας. Γι’ αυτό χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση, διαρκής ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων για να μη γίνουν πραγματικότητα οι καταχθόνιοι στόχοι των Οικουμενιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το περιεχόμενο των επώνυμων άρθρων ενδέχεται να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου.