Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Ο κ. Αβραμόπουλος εκφράζει τις θέσεις της Ν. Τάξης!

Δήλωση Αβραμόπουλου
υπέρ της ένωσης των θρησκειών!

Αβραμόπουλος:

Πιο σημαντικός από ποτέ ο διάλογος μεταξύ των θρησκειών


   «Ιδιαίτερα δεδομένων των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε στους τομείς της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης, της κοινωνικής συνοχής και της ένταξης», τόνισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης.

   Το μεταναστευτικό και η ένταξη ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχε σήμερα ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος στη 12η ετήσια συνάντηση υψηλού επιπέδου με θρησκευτικούς ηγέτες από την Ευρώπη.
 
   Προσερχόμενος στη συνάντηση, ο κ. Αβραμόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
   «Ο διάλογος μεταξύ των θρησκειών είναι σήμερα πιο σημαντικός από ποτέ. Είναι η στιγμή που χρειαζόμαστε περισσότερο αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ των πολιτισμών και των θρησκειών. Στο παρελθόν ο κόσμος ήταν χωρισμένος εξαιτίας εθνικών και θρησκευτικών συγκρούσεων, και εμφύλιων πολέμων.

   Έχει γίνει πλέον σαφές ότι οι κοινές προσπάθειες των θρησκευτικών ηγετών για το διάλογο και την καλύτερη κατανόηση μεταξύ των θρησκειών, μπορεί να συμβάλει σημαντικά στον αμοιβαίο σεβασμό, ιδιαίτερα δεδομένων των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε στους τομείς της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης, της κοινωνικής συνοχής και της ένταξης.

   Η αλληλεγγύη πρέπει να επικρατήσει παντού. Είναι μια έννοια που υπάρχει σε όλες τις θρησκείες. Οι συναντήσεις, οι ανταλλαγές απόψεων και η ευρύτερη συνεργασία στο μέλλον θα οδηγήσουν σε πιο συνεκτικές και ενωμένες κοινωνίες.

   Η σημερινή πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής φέρνει στις Βρυξέλλες γύρω από το ίδιο τραπέζι ηγέτες διαφορετικών θρησκειών. Είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα μπροστά. Οι θρησκείες μπορούν πραγματικά να ενώσουν τους ανθρώπους, γιατί σε όλον τον κόσμο οι θρησκείες διαδίδουν το μήνυμα της ειρήνης και της αλληλεγγύης».

     Προκειμένου να μην υπάρχει μίσος και σφαγές από το Ισλάμ, θα υπάρξει ένωση των θρησκειών υπό στην σιδηρά πυγμή ενός παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος θα φέρει δήθεν «ειρήνη» και «ασφάλεια».
  Αυτά φυσικά δεν είναι σχέδια του Δημήτρη Αβραμόπουλου αλλά της Νέας Τάξης.
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.