Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Η Ι. Μητρόπολη Θεσ/νίκης και η Θεολογική του ΑΠΘ, προωθούν την ψευδοσύνοδο της Κρήτης με Επιστημονική Ημερίδα


   Καὶ οἱ ἀποτειχισμένοι π. Θεόδωρος Ζήσης, π. Νικόλαος Μανώλης καὶ π. Φώτιος Βεζύνιας, στέλνουν τοὺς πιστοὺς νὰ παίρνουν "εὐλογία" ἀπὸ τοὺς Ἀρχιμανδριτάδες τοῦ κ. Ἄνθιμου!!! Αὐτοὺς ποὺ "ἔχουν λυσάξει καὶ προωθοῦν τὰ μοχθηρὰ οἰκουμενιστικὰ σχέδιά του"!!! 


Έρχεται ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος με τους συν αυτώ αρχιμανδριτάδες, με απροκάλυπτο τρόπο, να προωθήσει τα μοχθηρά οικουμενιστικά του σχέδια, προμοτάροντας τις αποφάσεις της ληστρικής ψευδοσυνόδου της Κρήτης. 
   Υπάκουος ο μητροπολίτης κ. Άνθιμος, στο οικουμενιστικό σχέδιο που εκφωνήθηκε στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος του Νοεμβρίου 2016 από τον μητροπολίτη Σερρών, προωθεί όπως αποφασίσθηκε εκεί, με την ιδιαίτερη παρέμβαση του ιδίου, σιγά σιγά, λάου λάου, τις αιρετικές αποφάσεις της Κρήτης στο λαό. 
Έχουν λυσσάξει οι Οικουμενιστές μετά την λεγομένη “Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Κρήτης”[1]. Έχουν τρελαθεί από το φόβο τους μήπως και ο λαός απορρίψει τις αποφάσεις της[2]. 
    Ο μητροπολίτης Άνθιμος υπηρετώντας τον Οικουμενισμό, έχει στο πλευρό του ότι πιο οικουμενιστικό και αντορθόδοξο έχει να
παρουσιάσει το τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ σε έμψυχο δυναμικό. Την αφρόκρεμα των εμψυχωτών της Οικουμενικής Κίνησης
Προσφέρει την αίθουσα εκδηλώσεων της μητρόπολης στους "ευαγγελιστές" του οικουμενιστικού πνεύματος καθηγητές της θεολογίας και "φλογερούς εραστές" της μεταπατερικής θεολογίας, στους εμπνευστές της εισαγωγής του τμήματος Ισλαμικών σπουδών και ενεργούς συμπροσευχητές στον Φράγκικο Ναό της ασπίλου Συλλήψεως στη Θεσσαλονίκης για να διακονήσει την μεθόδευση για την “άλωση” της Θεσσαλονίκης από τους “γενίτσαρους” της αιρέσεως.
    Ως άστοργος πατέρας, ακόμα και στα βαθιά γεράματα του, με κλονισμένη την υγεία του, κηρύσσει "γυμνή τη κεφαλή" με τον πιο εξόφθαλμο τρόπο, την παναίρεση στη μητρόπολή του. 
  Αλλά οι αιρετικές του προθέσεις, οι δόλιες μεθοδεύσεις του και των συνενόχων του, δεν πρέπει να βρουν πρόσφορο έδαφος. Δεν πρέπει η Ορθόδοξη Συμβασιλεύουσα, να πέσει σκλάβα στα χέρια του κακόδοξου ΦαναρίουΔε θα ανεχθούμε να σκλαβωθεί η πατρίδα μας από τους αιρετικούς και μοβόρους  φιλοπαπικούς Οικουμενιστές.
    Καταδικάζουμε σήμερα τις μεθοδεύσεις της πανθρησκείας, γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά. Εκφράζουμε την λύπη μας για το γεγονός και παραμένουμε ανυποχώρητοι στον αγώνα κατά του Οικουμενισμού με τη βοήθεια του Δεσπότη και Αφέντη της Θεσσαλονίκης, τον Μεγαλομάρτυρα και Μυροβλήτη Άγιο Δημήτριο!
Επιστημονική Ημερίδα για την Αγία και Mεγάλη Σύνοδο
Η Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος και το μήνυμά της στον σύγχρονο κόσμο». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 27 Απριλίου στις 10:30-13:00 στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης (Βογατσικού 7) και στις 18:00-20:00 στο Α’ Αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής. Την έναρξη των εργασιών αυτής της Επιστημονικής Ημερίδας θα κηρύξει ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος και στη συνέχεια εκλεκτοί εισηγητές, ακαδημαϊκοί δάσκαλοι, θα σχολιάσουν τα πορίσματα της Συνόδου, θα εμβαθύνουν στις θέσεις της και θα αναπτύξουν ειδικότερα θέματα που αφορούν τις αποφάσεις της για τις σχέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας προς τον λοιπό χριστιανικό κόσμο, την βιοηθική και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μία από τις εισηγήσεις θα αναφέρεται στην εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο. Η σπουδαιότητα αυτής της Συνόδου επιβάλλει την αποτίμηση των αποφάσεών της, την βαθύτερη και νηφάλια ανάλυσή των και την ευρύτερη διάδοσή των στο πλήρωμα της Εκκλησίας, κληρικούς τε και λαϊκούς, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και σε κάθε περίπτωση προς ενημέρωση και οικοδομή του εκκλησιαστικού σώματος. (πηγή εδώ)

  • Ιανουάριος 2017 ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.