Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

"ΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!".


Μήνυμα αναφορικά με την είδηση"ΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!".

Παρατηρήστε τις παρακάτω φωτογραφίες από την επίσκεψη του Προέδρου της Αμερικής Τραμπ στον πάπα Φραγκίσκο (ἐδῶ)


Στα πλαίσια της ανταλλαγής δώρων ο Τράμπ δώρισε στον πάπα ένα γλυπτό λουλούδι Λωτού (σύμβολο της μετενσάρκωσης, της αναγέννησης, του ανατέλλοντος Ηλίου και της κοσμικής ανανέωσης). Ο λωτός ως λουλούδι κάθε βράδυ κλείνει και βυθίζεται κάτω από το νερό. Κάθε πρωί αναδύεται από το νερό και ανθίζει!
Στην αρχαία Ερμούπολη της Αιγύπτου θεωρούσαν ότι ένα τέτοιο γιγάντιο άνθος Λωτού αναδύθηκε από τα αρχέγονα νερά του Νούν (ανδρόγυνος θεότητα του Χάους) από το οποίο και ήλθε ο "θεός" του ήλιου!! Το Βιβλίο των Νεκρών στην αρχαία Αίγυπτο περιείχε μαγικά(ξόρκια) για να μεταμορφωθεί κάποιος(η καρδιά του ουσιαστικά που αποθηκεύονταν σε συγκεκριμένο σκεύος) σε Λωτό και έτσι να οδηγηθεί στην αναγέννηση-μετενσάρκωση. Είναι γνωστή η επιμονή της παπικής αίρεσης για την λατρεία των καρδιών (Ιερής και Άσπιλης) καθώς και για την υποταγή των πάντων(και ειδικά η παπική παρθένος Φάτιμα -σύγχρονη Ίσιδα  απαιτεί την υποταγή της Ρωσσίας) σε αυτές όπως γίνονταν κάποτε με την πίστη στην καρδιά του Όσιρι("θεού" της ανάστασης και αναγέννησης) και με την πεποίθηση για το ζύγισμα της καρδιάς του κάθε ανθρώπου από τον ελεήμων κριτή Όσιρι(Ελεήμων Βασιλέα αναμένουν οι παπικοί). 

Όσον αφορά το λωτό, παρατηρείται σε πολλές αναπαραστάσεις αρχαίων θεών. Ο αιγυπτιακός "θεός" Nefertem (ἐδῶ)Ο ηλιακός ψευδοθεός Horus(Ώρος) πάνω σε ένα λωτό (ἐδῶ): 
Έντονη είναι και η απεικόνισή του λωτού στις Ινδουιστικές "θεότητες" (ἐδῶ):
Ο Βισνού(One Eyed) με τον λωτό κάνει γιόγκα σε στάση λωτού (ἐδῶ):
Ο Βούδας αναγεννάτε μέσα από ένα λωτό (ἐδῶ):
Στις ανατολικές θρησκείες-αιρέσεις σημαδεύουν και χαράσσουν τα μέτωπά τους και τα χέρια τους με στάχτες από σανταλόξυλο, με αρκετές Βουδιστικές παραδόσεις να θεωρούν ότι το σανταλόξυλο είναι ο "ιερός" λωτός....
Στην παπική αίρεση την θέση του σανταλόξυλου και του λωτού στο χάραγμα(ως απομίμηση του πνευματικού σφραγίσματος) καταλαμβάνει ο φοίνικας και οι "αναγεννησιακές" στάχτες του...Ο λωτός και ο φοίνικας μαζί σε απεικόνιση στο "πανθρησκειακό" φυλακτό Hamsa (ἐδῶ): 

Ο ηλιολάτρης πρόεδρος της Αμερικής (του οποίου η οικία στην Ν. Υόρκη αποτελεί μία ωδή στον κτιστό θεό - ήλιο) έκανε ένα από τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσε προς τον αρχιερέα του κτιστού ψευδοθεού ήλιου.... 
Αλέξανδρος Τζούπης, Αγρίνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το περιεχόμενο των επώνυμων άρθρων ενδέχεται να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου.