Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Υμνοι των Παπικών για τον Γερμανίας Αυγουστίνο!



Μᾶς ἐστάλη ἀπὸ Δ.Π.

    Αφού οι ορθόδοξοι δεν μπορούν να υμνήσουν έναν ψευδεπίσκοπο τον υμνούν οι παπικοί.
    Στο παρακάτω κείμενο μπορούμε να διαβάσουμε ένα υπόδειγμα  οικουμενιστικής  καριέρας  και ποιές περγαμηνές χρειάζονται για αυτήν.


    Από την παπική ιστοσελίδα katholisch.de διαβάζουμε για τον Γερμανίας Αυγουστίνο με αφορμή τα 80 γενέθλιά του ότι αποτελεί «Σημαντική φιγούρα κοινωνικής ενσωμάτωσης τόσο για μέσα όσο και για έξω». Η ιστοσελίδα τονίζει στο βιογραφικό του ότι ο κ. Αυγουστίνος σπούδασε στα πανεπιστήμια Salzburg, Münster–όπου άκουσε διαλέξεις του Joseph Ratzinger, του μετέπειτα δηλ. Πάπα Βενέδικτου XVI– και δίδαξε στο ελεύθερο πανεπιστήμιο του Βερολίνου «στο σεμινάριο καθολικής θεολογίας μαθήματα ορθόδοξης θεολογίας».
     

     Από το 1973 μέχρι το 1979 ήταν πρόεδρος του Οικουμενικού Συμβουλίου του Βερολίνου και από το 1980 αντιπρόεδρος της Εργασιακής Ομάδας Εκκλησιών της Γερμανίας (πόσο καιρό υπάρχουν αυτά τα συμβούλια και κανείς δεν μας ενημέρωνε).
    Αυτές οι πολλά υποσχόμενες κινήσεις του, του άνοιξαν τον δρόμο φυσικά για την θέση του Μητροπολίτη Γερμανίας την οποία πήρε το 1980 όντας μόλις 34 χρονών!!! Το γεγονός ότι από τότε συναντήθηκε συχνά με τον πρόεδρο της Γερμανικής Δημοκρατίας, μέλη της εκάστοτε κυβέρνησης και ότι έλαβε μέρος σε όλες τις οικουμενιστικές δραστηριότητες, πήρε μέρος στην σύνοδο της Κρήτης τον καθιστά (για την παπική ιστοσελίδα) κάτι ιδιαίτερο μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.