Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

«Γράψτε τα παιδιά σας στο Ορθόδοξο Θρησκευτικό μάθημα στα ευρωπαϊκά σχολεία»!

               Βελγίου Αθηναγόρας 

Δ.Π.:  Τώρα ...σωθήκαμε!  Ορθόδοξη διδασκαλία από δασκάλους …Οικουμενιστές! Θὰ διδάξει ὀρθόδοξα αὐτός,  ποὺ στὴ χειροτονία του παρευρέθηκαν, ὄχι μόνο Καρδινάλιοι,  ἀλλὰ καὶ βουδιστές! Αὐτὸς ποὺ καταφίλησε τὸ χέρι τοῦ Πάπα! (Δεῖτε  τὶς φωτογραφίες)

Να εγγράψουν τα παιδιά στο ορθόδοξο θρησκευτικό μάθημα που διδάσκεται στα ευρωπαϊκά σχολεία καλεί ο Μητροπολίτης Βελγίου Αθηναγόρας, που τονίζει τον κίνδυνο απώλειας του δρόμου προς τον Θεό.


Το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου αναφέρει:
   Σε όλα τα Ευρωπαϊκά Σχολεία διδάσκεται το ορθόδοξο θρησκευτικό μάθημα. Γράψτε για τα παιδιά σας μέχρι το τέλος Απριλίου 2018 (τελική προθεσμία εγγραφής ή αλλαγής από άλλο μάθημα) στο ορθόδοξο θρησκευτικό μάθημα για να μάθουν την ορθόδοξη πίστη και παράδοσή μας από την νέα σχολική χρονιά που αρχίζει τον μήνα Σεπτέμβριο 2018.
     Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας και το μέλλον της Εκκλησίας μας. Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς και οι κίνδυνοι παραμονεύουν παντού, ας δώσουμε στα παιδιά μας την ευκαιρία να μάθουν την ορθόδοξη πίστη για να κρατηθούν στον δρόμο του Χριστού και της ορθόδοξης παράδοσής μας. Ας μην χάσουμε αυτή την ευκαιρία.
Πάσχα 2018.


† Ο Μητροπολίτης Βελγίου Αθηναγόρας,
Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου
Πηγή


Καρδινάλιοι και Βουδιστής στην χειροτονία Αθηναγόρα!

Ὁ Ἀθηναγόρας με Ζηζιύλα και λοιπούς αιρετικούς!

Ο "ορθόδοξος" Αθηναγόρας καταφιλεί το χέρι του Πάπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το περιεχόμενο των επώνυμων άρθρων ενδέχεται να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου.