Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Δαιμονικό πείσμα και απόδειξη εμμονής-παραμονής στην αίρεση!


Επίσκεψη Καθολικών Επισκόπων Μέσης Ανατολής στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου
    
    σο περισσότερες διαμαρτυρίες γίνονται, ὅσο περισσότερες καὶ τεκμηριωμένες εἶναι οἱ ἁγιοπατερικὲς ἀποδείξεις ὅτι "οὐ δεῖ αἱρετικοῖς συνεύχεσθαι", τόσο πιό πολὺ καὶ θρασύτατα ἐπικοινωνοῦν μὲ τοὺς αἱρετικούς!
  Μὲ τὴν ἀνοχή-συνεργεία τῶν ἀντι-Οἰκουμενιστῶν, ποὺ κατάργησαν τὴν δικλεῖδα ἀσφαλείας τῆς Πατερικῆς διδασκαλίας: «ὁ κοινωνῶν ἀκοινωνήτω ἀκοινώνητος»

Επίσκεψη της Συνόδου των Καθολικών Επισκόπων Μέσης Ανατολής στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου (ΦΩΤΟ)
Με την ευκαιρία της πλήρους συνόδου των Καθολικών Επισκόπων της Μέσης Ανατολής, η οποία έλαβε χώρα στην Κύπρο, στην Αρχιεπισκοπή Μαρωνιτών, ο Επικεφαλής της Αρχιεπισκοπής Μαρωνιτών της Κύπρου Youssef Soueif διοργάνωσε επίσημο γεύμα κατά την 11 Απριλίου 2018, στο οποίο τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου εξεπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Κύπρου, την επομένη, Πέμπτη 12 Απριλίου 2018, δεκαπέντε Μαρωνίτες επίσκοποι επισκέφθηκαν τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας Κύπρου Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Χρυσόστομο, ο οποίος τους δέχθηκε στο γραφείο του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου. Παρών στη συνάντηση ήταν κι ο Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος.
Ο Μακαριώτατος τόνισε την ανάγκη επικράτησης της ειρήνης στον χώρο της Μέσης Ανατολής, ο οποίος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε μία έκρυθμη κατάσταση. Όπως επισήμανε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, η πολεμική σύρραξη αποτελεί τον έσχατο τρόπο επίλυσης των διαφωνιών ανάμεσα σε ξένες χώρες και πολλοί άνθρωποι γίνονται θύματα αυτής της πολιτικής.
Στο τέλος, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 77 χρόνων ζωής του Προκαθημένου της Εκκλησίας Κύπρου, οι Μαρωνίτες Επίσκοποι ευχήθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο να του δίνει ο Θεός πλείστα έτη προς επιτέλεση του πολυσχιδούς έργου του στην Ορθοδοξία.
 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/4/18, 11:59 π.μ.

    Ο Ήρωας πιλότος Γεώργιος Μπαλταδώρος έπεσε επί του καθήκοντος, το οποίο είχε καλεσθεί να επιτελέσει, υπερασπιζόμενος τα ιερά και τά όσια, την ελευθερία της πατρίδος.
    ΟΙ Επίσκοποι και οι ποιμένες γενικότερα, πότε θα καταλάβουν τι καθήκον έχουν; Πότε θα καταλάβουν ότι ήρωες σαν τον Γεώργιο Μπαλταδώρο τους παρουσιάζουν τελείως δειλούς και ασυνεπείς; Πότε θα επιτελέσουν και αυτοί το καθήκον τους;

    Αιωνία η μνήμη του αδελφού Γεωργίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.