Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Όταν ο βέρος Οικουμενιστής παρουσιάζεται ως αντι-Οικουμενιστής!


Τι λέει η Κatanixis και τί


ο panayiotistelevantos:

1.  Απαράδεκτες οικουμενιστικές δηλώσεις “υπό το Φως της Αναστάσεως”


katanixis.grΟ Μητροπολίτης Τορόντο Σωτήριος, στο Πασχαλινό του μήνυμα έκανε μια θεάρεστη στροφή και μίλησε για την αλήθεια της πίστεως. Ενώ με μια πρώτη ματιά φαίνεται να είναι σχεδόν ομολογιακή η δήλωσή του, με μια μεγαλοπρεπή Κολυμπαρίσια κουτσουλιά, αποδεικνύει πως ο φόβος (εκ Φαναρίου) φυλάει τα έρμα.

Δεν ονομάζει “την κακία” ούτε στην εποχή του Χριστού (Εβραίοι, Φαρισαίοι) ούτε και σήμερα (Μασώνοι, Νέα Εποχή) αλλά κυρίως δεν αναφέρει στα όπλα της κακίας, που χρησιμοποιεί ανά τους αιώνες για να σκεπάζει την αλήθεια του Χριστού την αίρεση και τους αιρετικούς, (προτεστάντες, καθολικούς, οικουμενιστές… )     

"Μόλις η κακία είδε, ότι η αρετή σταυρώθηκε και αναστήθηκε, επαναστάτησε. Χρησιμοποίησε τα πάντα για να σκεπάσει την αλήθεια. Χρησιμοποίησε την πονηρία. Tο ψέμα. Tην δωροδοκία. Να η πρώτη πράξη της κακίας. Δωροδόκησε τους στρατιώτες που φύλαγαν τον τάφο του Χριστού. Τους είπε. Πείτε ότι κοιμόσασταν και ήρθαν οι μαθητές Του και έκλεψαν το σώμα.Αυτή ήταν η πρώτη πράξη της κακίας. Και συνεχίζει κατά τον ίδιο τρόπο. Χρησιμοποίησε τότε τους στρατιώτες. Από τότε και πάντοτε χρησιμοποιεί τον κόσμο για να σκεπάζει την αλήθεια, που είναι ο Αναστημένος Χριστός. Αντί για τη δωροδοκία χρησιμοποιεί την αθεΐα. Τις ψευτοθρησκείες. Τις πλανεμένες ιδεολογίες…".
Πηγή 


2. ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΚΑΝΑΔΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Δεν κρύβουμε με τίποτα την πιο πηγαία και ειλικρινή μας χαρά για την αναστάσιμη αντιοικουμενιστική εγκύκλιο του Σεβ. Μητροπολίτη Καναδά Σωτήριου, που παραθέσαμε στην αμέσως
προηγούμενη ανάρτηση.

Ο Σεβασμιώτατος μιλά καθαρά και χωρίς περιστροφές. 

Ο Χριστός είναι ο ΜΟΝΟΣ αληθινός Θεός και ο Χριστιανισμός η ΜΟΝΗ αληθινή θρησκεία.

Η πίστη μας δεν βασίζεται σε κάποια ιδεολογία, αλλά στο ιστορικό γεγονός της Ανάστασης του Χριστού.

Καμιά ιδεολογία και καμιά ψευδοθρησκεία -όπως την χαρακτηρίζει ο Σεβασμιώτατος- δεν κηρύσσει αγάπη, αντί μίσος, προς τους εχθρούς.

Ο Σεβασμιώτατος υπερασπίζεται τις 100,000 χριστιανούς, που θανατώνονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Επισήμανση που απευθύνεται πρωταρχικά προς τους Ισλαμοφασίστες, που εξολοθρεύουν -με τις πιο αποτρόπαιες μεθόδους- χριστιανούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου.

Δεν κρύβουμε τον ενθουσιασμό μας για την εγκύκλιο του Σεβασμιώτατου.

Ελπίζουμε και προσευχόμαστε ο Σεβασμιώτατος Καναδά να μη μας ξαναπικράνει στο μέλλον. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα τον ξαναδούμε να κάνει συμπροσευχές και κοινές ποιμαντικές παραστάσεις με αλλόθρησκους και αιρετικούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.