Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Οι προβοκάτορες του ολέθρου προετοιμάζουν το έδαφος – Ξεκίνησε η εμφύτευση μικροτσίπ από τους Σουηδούς – Ερχονται « θύελλες» – Βίντεο


   Το ξαναγράψαμε και στο πρόσφατο παρελθόν αλλά δυστυχώς πρέπει να επανέλθουμε καθώς η κατάσταση στην Σουηδία με τις μαζικές εμφυτεύσεις μικροτσίπ έχει καταστεί ανεξέλεγκτη! Χιλιάδες άτομα στη Σουηδία έχουν εισαγάγει μικροτσίπ στο δέρμα τους, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν ως επαφές πιστωτικών καρτών, κάρτες-κλειδιά ακόμη και κάρτες σιδηροδρόμων.

     Οι προβοκάτορες του ολέθρου διαφημίζουν πως “μόλις το τσιπ είναι κάτω από το δέρμα σας, δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη να ανησυχείτε για την κακή αποθήκευση μιας κάρτας ή τη μεταφορά ενός ογκώδους πορτοφολιού”.
    Κάποιοι υποστήριξαν ότι το ισχυρό κράτος πρόνοιας της Σουηδίας μπορεί να είναι η αιτία αυτής της πρόσφατης τάσης. Αλλά στην πραγματικότητα, οι παράγοντες πίσω από τους οποίους περίπου 3.500 Σουηδοί είχαν εμφυτευμένα μικροτσίπ είναι πιο περίπλοκοι από ό, τι θα περίμενε κανείς. Το φαινόμενο αυτό αντικατοπτρίζει τη μοναδική και ιδιαίτερη κατάσταση της Σουηδίας και την σχεδόν “ερωτική σχέση” των Σουηδών με όλα τα ψηφιακά πρωτότυπα.
Νέοι τρόποι πληρωμής
Ο όρος biohackers αναφέρεται σε εκείνους τους ερασιτέχνες βιολόγους που διεξάγουν πειράματα στη βιοϊατρική, αλλά το κάνουν εκτός των παραδοσιακών ιδρυμάτων – όπως πανεπιστήμια, ιατρικές εταιρείες και άλλα επιστημονικά ελεγχόμενα περιβάλλοντα. Όπως οι υπολογιστές χάκερ χακάρουν υπολογιστές, οι biohackers χακάρουν κάθε τι βιολογικό.
Το Biohacking είναι επίσης μια κουλτούρα και μια ποικιλία, με πολλές διαφορετικές υποομάδες – όλες με διαφορετικούς τύπους συμφερόντων, στόχων και ιδεολογιών. Αλλά μέσα σε αυτή την ποικιλομορφία υπάρχουν δύο κύριες ομάδες: οι «hackers wetware» και μετανθρωπιστές.
Οι hackers Wetware είναι βιολόγοι “επιστήμονες” που κατασκευάζουν εργαστηριακό εξοπλισμό από οικιακά σκεύη. Διεξάγουν τη λεγόμενη «λιτή επιστήμη», όπου βρίσκουν φθηνές λύσεις που θα βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο για τους ανθρώπους στις αναπτυσσόμενες χώρες. Αλλά κάνουν και πιο…. παιχνιδιάρικα πειράματα με φυτά γενετικά τροποποιημένα για να γίνουν φθορίζοντα, ή άλγη που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν νέους τύπους μπύρας.
Η άλλη ομάδα είναι οι μετανθρωπιστές, οι οποίοι επικεντρώνονται στην ενίσχυση και βελτίωση του ανθρώπινου σώματος – με στόχο, μακροπρόθεσμα, τη βελτίωση της ανθρώπινης φυλής, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Ωστόσο, ο σουηδικός πολιτισμός της βιοποικιλότητας δεν έχει πρόβλημα να εισάγει τσιπ NFC κάπου μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη χιλιάδων Σουηδών. Αυτά είναι τα ίδια microchips που έχουν χρησιμοποιηθεί για δεκαετίες για την παρακολούθηση των ζώων αλλά και των συσκευασιών.
Γιατί λοιπόν οι Σουηδοί είναι τόσο χαρούμενοι που βάζουν τα μικροτσίπ στο σώμα τους; Μια θεωρία που παρουσιάστηκε είναι ότι οι Σουηδοί είναι πιο επιρρεπείς στο να μοιράζονται τα προσωπικά τους στοιχεία εξαιτίας του τρόπου δομής του σουηδικού συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.
Αυτός ο μύθος του «αφελούς Σουηδού», ο οποίος αθώα εμπιστεύεται την κυβέρνηση και τους εθνικούς θεσμούς της Σουηδίας, είναι μια υπερβολή – η οποία μάλιστα σημειώθηκε από το σουηδικό Υπουργείο Εξωτερικών. Εάν είναι μέρος της εξήγησης, σίγουρα δεν είναι όλη η αλήθεια. Πιο πειστικό είναι το γεγονός ότι στη Σουηδία οι άνθρωποι έχουν ισχυρή πίστη σε όλα τα ψηφιακά πράγματα. Οι Σουηδοί έχουν βαθιά πίστη στο θετικό δυναμικό της τεχνολογίας.
Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, η σουηδική κυβέρνηση έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε τεχνολογική υποδομή. Η σουηδική οικονομία βασίζεται σήμερα σε μεγάλο βαθμό στις ψηφιακές εξαγωγές, στις ψηφιακές υπηρεσίες και στις καινοτομίες των ψηφιακών τεχνολογιών. Και η Σουηδία έχει γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες χώρες στον κόσμο στη δημιουργία και την εξαγωγή ψηφιακών προϊόντων. Σημαντικές εταιρείες, όπως το Skype και το Spotify, ιδρύθηκαν στη Σουηδία.
Η πίστη στην ψηφιακή τεχνολογία και η εμπιστοσύνη στο δυναμικό της έχουν επηρεάσει σημαντικά τη σουηδική κουλτούρα. Και το μετανθρωπιστικό κίνημα το έχει στηρίξει αυτό. Στην πραγματικότητα, η Σουηδία έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της μετανθρωπιστικής ιδεολογίας. Το παγκόσμιο μετανθρωπιστικό ίδρυμα Humanity + συνιδρύθηκε από τον Σουηδό Nick Bostrom το 1998.
Σε ποια άλλη χώρα λοιπόν θα μπορούσε να βρει πρόσφορο έδαφος η νέα αυτή τεράστια απειλή για τον πλανήτη και η αποτύπωση των εσχατολογικών ανησυχιών….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.