Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Ιερώνυμος για Σκοπιανό: Έργο της Βουλής και όχι της Εκκλησίας το θέμα της ονομασίας

Ἐμ, βέβαια· ἡ Ἐκκλησία τοῦ Ἱερώνυμου καὶ τῶν σὺν αὐτῷ ἔχουν νὰ πραγματοποιήσουν τόσα ἄλλα ἐγκόσμια ἔργα, καὶ κυρίως νὰ προωθήσουν τὸν Οἰκουμενισμό! 


   «Δεν γινόμαστε Έλληνες μόνο μία στιγμή ή μία ημέρα. Έλληνες είμαστε κάθε μέρα, κάθε ώρα», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος για το Μακεδονικό ζήτημα από τον Αυλώνα όπου βρέθηκε, για να παραστεί στα εγκαίνια της Λαογραφικής έκθεσης στο Πνευματικό Κέντρο. 
   Σημείωσε δε ότι «η Εκκλησία πήρε θέση. Είπε ξεκάθαρα ότι δεν δίνουμε πουθενά το όνομά μας» και πρόσθεσε ότι «αυτό δεν είναι έργο της Εκκλησίας».

6 σχόλια:

  1. Εφησυχαζων και σιωπων στα της ΠΙΣΤΕΩΣ , εφησυχαζων και σιωπων ΚΑΙ στα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!! Πληρης νομοτελεια!!! Γνησιος ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!! ΑΙΔΩΣ ΚΥΡΙΕ ΛΙΑΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι πολυ δυνατος ο αντιχριστος και οι ανθρωποι του.Μοιαζει σαν ολοι να βαδιζουν αδιαμαρτυρητα το δρομο που αυτος θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αυτοι το ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΓΥΡΗ..Με ΕΠΙΓΝΩΣΗ το κανουν ...Μην το ξεχναμε αυτο

      Διαγραφή
    2. Ε ναι αλλιως θα αντιδρουσαν,ομως ισως το κανουν χωρις να θελουν κατω απο απειλες,και αυτο δειχνει μεγακη δυναμη επιροης του πονηρου,οχι οτι αυτο τους νομιμοποιει

      Διαγραφή
  3. Οχι αδερφε..Το θελουν και το ΠΑΡΑΘΕΛΟΥΝ ..Τι σημαινει ""απειλες"" ..Το ρασο ΔΕΝ το φορεσαν για να απολαμβανουν αστακους στο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ και στο ΧΙΛΤΟΝ , ουτε για να απολαμβανουν ψευδοπρωτεια στους ναους απο τους χριστιανουληδες που συνωστιζονται για να τους φιλανε τα χερια. ΤΟ ΤΙΜΙΟ ρασο το φορεσαν για να το ΜΑΤΩΣΟΥΝ και να ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΝ οταν θα κληθουν εν ονοματι του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ οπως εκανε κι ΑΥΤΟΣ για μας!!! Αλλιως ας γινονταν ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ,και κατω απο απειλες να σκυβανε το κεφαλι για το μεροκαματακι!!!! Εδω ομως μιλαμε για ΔΟΓΜΑ, ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ!!!!! Για ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Ή ΚΟΛΑΣΗ..Μην τα μπερδευουμε τα πραματα αδερφε.... Παιρνουν ψυχες στο λαιμο τους...Ξεκαθαρα πραματα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/6/18, 9:17 μ.μ.

    Ως γνήσιος και καλός υπλληλίσκος του κράτους, έπρεπε να πει αυτά που του υποδεικνύει το αφεντικό του!!!
    Απορώ γιατί απορείτε!!!
    Επίσης είμαι πεπεισμένος 100% ότι αυτοί όπου φορούν το ράσο, είναι οι οκνηροί δημόσιοι υπάλληλοι για σίγουρο μεροκαματάκι χωρίς περικοπές και πολλά μα πάρα πολλά τυχερά!!!!
    Ποιός από αυτούς μίλησε για Θεό, Πίστη και Δόγμα????
    Άπαπαπα!!! Την καλοπέρασή τους να έχουν και δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο!!!
    Δυστυχώς αυτή η λἐπρα έχει φτάσει και μέσα στα μοναστήρια!!!
    Πως θα σωθώμεν αδελφοί????
    Ο π. Ευθύμιος μας το θυμίζει συνεχώς:να μην περιμένουμε από την διοικούσα εκκλησία ΤΙΠΟΤΕ!!! Ο καθένας μας να προσπαθήσει να κρατηθεί μόνπος του!!!!
    Καλή φώτιση ίνα μη πλανηθώμεν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.