Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Σχετικά με τις δηλώσεις του Ρώσου αξιωματούχου για το Άγιον Όρος


Έπειτα από τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Ρωσίας και επικεφαλής της Ορθόδοξης Αυτοκρατορικής Εταιρείας της Παλαιστίνης, Σεργκέι Στεπάσιν, ότι «Ο Άθως δεν θα έπρεπε να απασχολεί καθόλου την Ελλάδα» και άλλα συναφή, βγήκαν πολλοί και μίλησαν για τους κακούς Ρώσους, τους δήθεν φίλους μας που υποτίθεται ότι θα μας έσωζαν. Άλλοι πάλι άρχισαν να κάνουν τους τζάμπα μάγκες στο διαδίκτυο, του στυλ «θα σας δείξουμε», δίχως να βλέπουν τις εγκάθετες και δουλοπρεπείς «Ελληνικές κυβερνήσεις» που διαδέχονται η μία την άλλη. Μια ζωή ομελέτα δίχως αυγά.

Εμείς οι Έλληνες νομίζουμε ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εμάς και κάτι μας χρωστάει, δίχως εμείς οι ίδιοι να κάνουμε κάτι για να κερδίσουμε αυτό που νομίζουμε.
Όταν ανεχόμαστε ένα «Οικουμενικό Πατριαρχείο» που αλλοιώνει την Πίστη μας και επιβουλεύεται τα εθνικά μας συμφέροντα, οι Ρώσοι μας μάραναν.
Όταν ψηφίζουμε εθνικούς προδότες για την τσέπη, οι Ρώσοι μας μάραναν.


Το μήνυμα της Ρωσίας, που κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, είναι μία σκληρή απάντηση στα τετελεσμένα που πάει να δημιουργήσει η σημερινή κυβέρνηση. Το ενδεχόμενο απόσχισης της Μακεδονίας από την Ελλάδα δεν το έχουν δημιουργήσει οι Ρώσοι, οι «Έλληνες πολιτικοί» το δημιούργησαν.
Το «Μακεδονικό Κράτος/μόρφωμα» που πάνε να δημιουργήσουν οι Νατοϊκοί θα είναι πλήρως ελεγχόμενο από αυτούς και το Άγιον Όρος θα καταντήσει σαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Υπηρέτης των Σιωνιστών και προαγωγός της κάθε πολιτκά ορθής γυφτιάς και ανωμαλίας. Ποιός θέλει το Άγιον Όρος να καταντήσει σαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο; Να σηκώσει παρακαλώ το χέρι του.
Γνωρίζουν πολύ καλά οι Νατοϊκοί ότι το πραγματικό προπύργιο και η ΨΥΧΗ της Ορθοδοξίας δεν είναι το Οικουμενικό Πατριαρχείο, που έχει μόνο τους τίτλους, αλλά το Άγιον Όρος. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι εάν αποκτήσουν επισήμως την «υψηλή κυριότητα» στο Άγιον Όρος κόβουν κυριολεκτικά στα δύο την γεωστρατηγική ισχύ της Ρωσίας που θέλει ηγετικό ρόλο στο τόξο των Ορθόδοξων κρατών. Και οι Ρώσοι, σα να μην έφταναν όλα αυτά, βλέπουν ένα ξεφτιλισμένο «Ελληνικό κράτος» που δεν μπορεί να κρατήσει ούτε τις στοιχειώδεις διπλωματικές ισορροπίες.
Αν έχουμε όμως μια ελπίδα να δοθεί ένα τέλος στην εθνική καταστροφή που δρομολογείται, αυτή είναι από τους Ρώσους που για τους δικούς τους λόγους και για τα δικά τους συμφέροντα θα μπλοκάρουν την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ όταν το θέμα φτάσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Ποιός δεν ένοιωσε την καρδιά του να ξεριζώνεται στο διάβασμα των δηλώσεων του Ρώσου αξιωματούχου; Ας σκεφτεί τώρα ότι το ίδιο κάνει και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος στους Ρώσους που ανακατεύεται στην Ουκρανία.

***
Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ
Πηγή

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/9/18, 6:56 π.μ.

    Να αγιάσει το στόμα σας, αγαπητή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστό το κείμενο.
    Το Άγιο Όρος ανήκει στην Υπεραγία, Θεοτόκο Παναγία μας,στην Ελλαδική Επικράτεια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.