Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Χωρίς ντροπή, παρουσιάζουν-αποδέχονται οι ίδιοι τον οικουμενισμό και την εκκοσμίκευση! --Κουΐζ: Πού κρύβονται τα ράσα του κ. Εμμανουήλ Γαλλίας και του κ. Γ. Τσέτση;


Η Κρήτη υποδέχθηκε Προκαθημένους
                                  (γραβατομένους)




Το απόγευμα της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο Σεβασμιώτατος  Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος και  πλήθους Κληρικών και λαϊκών,  υποδέχτηκαν με κάθε
λαμπρότητα τους Προκαθημένους των Ορθοδόξων Εκκλησιών που θα συμμετάσχουν  στις λαμπρές επετειακές εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια της Ορθοδόξου Ακαδημίας στο Κολυμβάρι Χανίων.
Συγκεκριμένα αφίχθησαν μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ.  Θεόφιλος, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, ο Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Γεώργιος, ο Μητροπολίτης Γαλλίας κ.κ. Εμμανουήλ, ο Μητροπολίτης Σασίμων κ.κ. Γενάδιος, ο Μητροπολίτης Περγάμου κ.κ. Ιωάννης, Αρχιερείς από την Εκκλησία της Αλβανίας και από άλλες Εκκλησίες (ἀλλὰ καὶ ὁ μέγας πρωτοπρεσβύτερος τοῦ Οἰκουμενικοῦ θρόνου π. Γεώργιος Τσέτσης).



Σήμερα Τρίτη 2 Οκτωβρίου η Κρήτη μας θα υποδεχθεί τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και θα λάβει την ευλογία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.