Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για συμφωνία Κράτους- Εκκλησίας

    Πολύ καλές οι επισημάνσεις, οι διαχωρισμοί και οι δηλώσεις Πειραιώς, που θυμίζουν τους παλαιότερους -παρόμοιους- λεονταρισμούς του κατά του Οικουμενιστή Πατριάρχη!
     Δεν θα εχρειάζοντο όμως όλα αυτά, αν αυτός και η παρέα του, είχε κάνει τους λεονταρισμούς πράξη, αποτειχιζόμενος από την Παναίρεση. Διότι τότε, κάθε κατεργάρης κληρικός, θα είχε κάτσει στον πάγκο του και δεν θα προέβαινε σ' αυτές τις επαίσχυντες και προδοτικές ενέργειες!



1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/11/18, 4:16 μ.μ.

    Καμαρωστε !!!! Ο λεων της ορθοδοξιας .. Αυτος ηταν που εκανε αγωνα κατα του οικουμενισμου ? Που εστειλε ολοκληρο βιβλιο σχεδον και ηλεγχε δρυμητερα τον οικ.πατριαρχη? Μετα ομως του ζητησε ταπεινα συγνωμη ασπαζοντας του και προσκυνωντας του φιλωντας την δεξια του . Και σαν δωρο του χαρισε ενα πορτρετο του ψηφιδωτο .. Βρε? Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ? Τωρα ακουστηκε ο λεων ποιο δυνατα διοτι απειληθικε η θεση του και των υπολοιπων 10.000 Ως δημοσιοι υπαλληλοι τρεμει και βρυγχατε ως λεων μην διακοπει η μισθοδοσια του . Δεν ντρεποντε ολοι τους Ας βγαλουν το τιμιμενο ρασο δεν τους αρμοζει . Ας φορεσουνε κοντα παντελονακια καλυτερα .. Αντε απο εδω ? Πατε να μας τρελανετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.