Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Τέτοια τύφλωση!



Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΗΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΟΛΙ

Του κ. Ανδρέα Κυριακού

Ανήμερα των Φώτων τελέστηκε στον ποταμό Ιζάρ του Μονάχου ο Αγιασμός των υδάτων. Προεξάρχων ο π. Πέτρος Κλιτς συμπαραστατούμενος από τον π. Γεώργιο Σιώμο και τον π. Φαγιέζ Μανσούρ του Πατριαρχείου της Αντιόχειας. Παρίστατο, φυσικώ τω λόγω, και ο πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου π. Απόστολος Μαλαμούσης μετά της κουστωδίας. 

Ποιοι περιλαμβάνονταν σ’ αυτήν; Ο εκπρόσωπος του Παπικού «αρχιεπισκόπου» της πόλεως εκλαμπρότατος κ. Αλεξάντερ Χόφμαν, η Προτεστάντισσα παστόρισσα (κατά το μαστόρισσα) κυρία Μπάρμπαρα Κίττελμπεργκερ ως και ο πάστορας κύριος Γκοντφρίντ φον Ζέγνιτζ κ.ο.κ.Το ερώτημα για το ποιος ήταν ο κοκκινοσκούφης νομίζω απαντάται. Αυτός ήταν ο κ. Χόφμαν, εκπρόσωπος του Παπισμού.


Το άλλο ερώτημα πότε θα μας το απαντήσουν οι Οικουμενιστές. Ποιο δηλαδή; Το ποια θέση έχουν σε εκκλησιαστική τελετή
αιρετικοί και κακόφρονες που παραμένουν αμετανόητοι στην κακοδοξία τους χίλια χρόνια οι πρωτοι και πεντακόσια οι δεύτεροι; 

Φυσικά στο κλίμα του Οικουμενικού Θρόνου ο συγχρωτισμός μετά του κακόφρονος εσμού των αιρετικών έχει γίνει καθεστώς και «παράδοση» από τα χρόνια του αλήστου μνήμης Πατριάρχου Αθηναγόρα Σπύρου και των προ αυτού Οικουμενιστών. 

Όμως όσα χρόνια και αν περάσουν, όσους αιρετικούς και αν προσκαλέσουν ΔΕΝ θα μπορέσουν να αλλοιώσουν αυτό πού πίστευε και πιστεύει διαχρονικά η Εκκλησία: “Ου δει αιρετικοίς συνεύχεσθαι .

Οι Ιεροί Κανόνες δεν θα παροπλισθούν για να αλωνίζουν ανενόχλητοι οι Οικουμενιστές. Οι αποφάσεις της Συνάξεως της Κρήτης, και ιδίως το διαβόητο άρθρο 6 (περι «ετεροδόξων Εκκλησιών και Ομολογιών») δεν αποτελούν παρά φύλλο συκής που δείχνουν και ΘΑ δείχνουν στους πάντες τη γύμνια των οικουμενιστών. Οποίος τραγέλαφος, μα την αλήθεια! Από τη μια οι του κλίματος του Οικουμενικού Θρόνου συμπροσεύχονται αβέρτα με τους αιρετικούς (χωρίς περίσκεψη, χωρίς αιδώ) και από την άλλη λόγω των πρόσφατων γεγονότων με το ουκρανικό αυτοκέφαλο, ούτε συμπροσεύχονται, ούτε καν μιλούνται με τους ομόδοξους εκπροσώπους της Ρωσσικής Εκκλησίας. Από τη μια συμπροσευχές και από την άλλη σχίσμα! Εις οίους καιρούς τετήρηκεν ημάς ο καλός Θεός! Ίλεως γενού ημίν Κύριε!
Σχόλιο: Τέτοια τύφλωση! Το "Ου δει αιρετικοίς συνεύχεσθαι" κι πολλούς άλλους  Κανόνες τους θυμούνται, τους επικαλούνται και απαιτούν να τους εφαρμόσουν οι Οικουμενιστές. Την διακοπή μνημονεύσεως των Κανόνων και της δισχιλιόχρονης εκκλησιαστικής Παραδόσεως, που μπορεί να βάλλει φρένο στον κατήφορο των Οικουμενιστών και να προφυλάξει από τον μολυσμό, την παραβλέπουν και τη λοιδωρούν!
Πηγή 

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/1/19, 5:08 μ.μ.

    Ποιούς Κανόνες λέτε; Μπορείτε να αναφέρετε μερικούς;
    Ή αοριστολογείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/1/19, 6:38 μ.μ.

    Παρόμοιους Κανόνες ως προς το "Ου δει αιρετικοίς συνεύχεσθαι". Ψάξτε τους και θα τους βρείτε στα άρθρα του π. Αν. Γκοτσόπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.