Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Από την υποχώρηση του Ιουδαϊσμού στην επικράτηση του Σιωνισμού

 (π. Σάββας ο Αγιορείτης)


Η ιστορία που άρχισε ως αντίδραση στην εμφάνιση του Χριστού και κορυφώθηκε στα μέσα του 18ου αιώνα. Πώς και γιατί οι καμπαλιστές-εωσφοριστές κυριαρχώντας μέσα στη Μασονία, εμφάνισαν την οικογενειακή Τυραννική Τραπεζοκρατία ως μια λαϊκότροπη Φιλελεύθερη Δημοκρατία (αρχές 19ου αιώνα), δημιουργώντας στη συνέχεια την εικονική μάχη «σοσιαλισμός εναντίον καπιταλισμού». 
Ο Ιουδαϊσμός (η πίστη στην Π. Διαθήκη) υποχώρησε προ πολλού μέσα στον Εβραϊσμό. Σταδιακά επικράτησε ο Ταλμουδισμός και ο Καμπαλισμός, οι οποίοι μέσω της πολιτικής, της
δημοσιογραφίας, της εκπαίδευσης οδηγούν τον άνθρωπο στο να απομακρυνθεί από τον Θεό. Καθοδηγητής των Ταλμουδιστών-Καμπαλιστών (Σιωνιστών) είναι ο Εωσφόρος, δηλαδή, ο Διάβολος, ο διαχρονικός εχθρός του ανθρώπου. Πείθοντας πολλούς ότι δεν υπάρχει, ο εχθρός του ανθρώπου κυριαρχεί όλο και περισσότερο πάνω στο -ανήμπορο ν’ αντιδράσει- ανώτερο δημιούργημα του Θεού.

Ο πατέρας Σάββας ο Αγιορείτης εξηγεί την σύγχυση που βιώνει ο μέσος άνθρωπος του δυτικού πολιτισμού. Είναι η σύγχυση που απορρέει από δύο καλλιεργημένες πεποιθήσεις: Α) Ότι ο πνευματικός κόσμος είναι ανύπαρκτος ή εξαρτώμενος από τον υλικό και Β) Ότι ο υλικός κόσμος αδυνατεί να αποδείξει την ύπαρξη ενός καθαρά πνευματικού κόσμου.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.