Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Νέα συλλείτουργα των σχισματικών της Ουκρανίας με Ουνίτες και Παπικούς.



Μετάφραση Φαίη
                      "Π.Π.":  Βέβαια, στις φωτογραφίες δεν βλέπουμε συλλείτουργο, αλλά επιμνημόσυνη τελετή, αλλά η ουσία είναι ότι αιρετικοί "ενώνονται", ενώ οι Ορθόδοξοι συνεχίζουν να διαχωρίζονται και μεταξύ τους και από την αλήθεια που εκφράζει η αγιοπατεριή μας Παράδοση!





        σ.σ. Το άρθρο ΕΔΩ αναφέρει περισσότερες πρόσφατες περιπτώσεις τέτοιων συλλείτουργων, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου θα μεταφέρω εδώ μία ενδεικτικά, όπου έγινε συλλείτουργο «κληρικού» του σχισματικού Επιφάνιου με Ουνίτη και Παπικό μαζί.



Στις 8 Οκτωβρίου ένας «ιεράρχης» της OCU (του Επιφάνιου) συλλειτούργησε απροκάλυπτα με έναν Ουνίτη «ιεράρχη» και έναν Παπικό «ιερέα» σε μνημόσυνο για την επαναταφή των θυμάτων που τον Ιούνιο του 1941 υπέστησαν βασανιστήρια από το Λαϊκό Κομισαριάτο Εσωτερικών Υποθέσεων της Σοβιετικής Ένωσης στην φυλακή Dubno.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της «επισκοπής Λουτσκ της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας» στην τελετή χοροστάτησαν ο «Αρχιεπίσκοπος» Ρίβνε Ιλαρίων της OCU (του Επιφάνιου), ο Έξαρχος της Ουνιτικής «Επισκοπής» Λουτσκ Josaphat και ο «Αρχιεπίσκοπος» (Dean) της Αρχιεπισκοπής Ρίβνε της Παπικής «εκκλησίας» π..Vladislav Chaika, καθώς και άλλοι τοπικοί «ιερείς».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.