Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Καλόπιστη Αντιφωνία, Νικολάου Πανταζή

Εφ' όσον ο Οικουμενισμός είναι Παναίρεση και Πανθρησκεία, εφ' όσον ο Βαρθολομαίος είναι όντως ο Μεγαλύτερος Εχθρός του Θεού και φαυλοκρατικό δημιούργημα του εχθρογεννήτορος διαβόλου και ως Μέγας Αντίχριστος προχωρεί όπου κανείς άλλος αιρετικός δε προχώρησε ποτέ και είναι χειρότερος από τον Άρειο, και εφ' όσον κατά τους Αγίους Θεοφόρους Πατέρες, τους οποίους ο Βαρθολομαίος θεωρεί φανατικούς, αποτυχημένους που κληροδότησαν σε μας την διάσπαση και βρίσκονται για άμεση καταδίκη εις χείρας Θεού Ζώντος, εφ' όσον λοιπόν κατά την αδιαπραγμάτευτη, διαχρονική διδασκαλία ΑΥΤΩΝ των Αγίων Πατέρων ημών, οι Ιερείς και οι Πιστοί ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ αμφότεροι διά της Μνημονεύσεως μεν και της Κοινωνίας δε, ΤΟΤΕ, ώ τότε, ΔΙΑΤΙ παραμένουμε στην Οικουμενική τους αγκάλη και διαβολική δικαιοδοσία, διατί συμπορευόμαστε και συνυπάρχουμε μετ' αυτών και αναγνωρίζουμε έτσι ως αληθή την Επίσκοπή τους και Προβατική την Διαποίμανσή τους όταν ολόκληρη Σύνοδος, Ολόκληρος Μέγας Φώτιος και ολόκληρη εκατοντάδα Αγίων Συνοδικών Πατέρων της ΑΒ' τους Αναθεματίζει ως ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ;
 Αυτό είναι χειρότερο, επικινδυνότερο και μολυσματικότερο από τον ίδιο τον Βαρθολομαίο, (ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ) το να τους ακολουθούμε κατά πόδας, κατά παρουσία εις τους Ναούς των και να μετέχουμε του αγιασμού και της ευλογίας των κατά την Μνημόνευσιν και Θείαν Λειτουργίαν όπου οι άπαντες παρόντες και συνάμα εκπροσωπούμενοι από "Τον ευλογούντα και αγιάζοντα ημάς" ενώνονται Μυστικώς με τον μεγαλύτερο εχθρό του Θεού και καθίστανται συμμέτοχοι αυτής της αποκαθηλωτικής έχθρας.
 Εάν μια απλή και μόνο φιλία του κόσμου, μας καθιστά "μοιχαλίδα γενεά και εχθρούς του Θεού" (Ιακώβου 4, 4), ΠΟΣΟ μάλλον και ΠΟΛΥ περισσότερο η Συν-κοινωνία, Συμ-πόρευση και Συν-υπαρξία. Τέλος πια στην απραξία!
 Ο Ομολογητής Συγγραφεύς της Παναρίστου και Αξιολογοτάτης Ερμηνείας των Πράξεων, ας επαναξιολογήσει ταπεινώς την Αποτείχιση και ας κάνει πράξη την Αγιοπατερική Γραμμή λαμβάνοντας τη μεγάλη και ανέσπερη ΤΙΜΗ που αξίως του πρέπει παρά τοις Ορθοδόξοις ανά τον κόσμον! ΑΜΗΝ-ΓΕΝΟΙΤΟ!!!
Με συντριβή και πόνο για την δημοσία αυτή αντιπαράθεση η οποία δεν σκοπεύει καθόλου σε εκδήλωση ασεβείας και έλλλειψη ευγενείας και ευγνωμοσύνης προς τον εις τον αιώνα σεβαστό μου δάσκαλο κ. Νικόλαο Σωτηρόπουλο. Η Αγιοπατερική Αλήθεια μου επιτάσσει προς ανάληψιν αυτής της καλοπροαιρέτου - Κύριος οίδεν - αντιπαραθέσεως.
Με αγάπη Χριστού και ασπασμού
Νικόλαος Πανταζής

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/6/14, 10:57 μ.μ.

    Αν το ερώτημα "διατί παραμένουμε στην οικουμενική τους αγκάλη" απευθύνεται στον κ. Σωτηρόπουλο, τότε κάνει λάθος ο ερωτών, διότι ο ερωτώμενος, αφωρισμένος ών, δεν παραμένει στην Εκκλησία, ούτε πολύ περισσότερο ευρίσκεται στην αγκάλη του κ. Βαρθολομαίου.
    Είναι εκτός Εκκλησίας, εδώ και πολλά χρόνια, και επομένως το ερώτημα δεν έχει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/14, 12:11 π.μ.

      "Της αιρέσεως αποσχιζόμενοι τη ευσεβεία διά παντός ερναπτόμεθα (ενούμεθα)":

      (Αγίου Γρηγορίου Νύσσης, P.G. 44,725)

      Διαγραφή
  2. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ «ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ (με την μνημόνευση αιρετικών, τα συλλείτουργα και τις συμπροσευχές με τους αιρετικούς και αλλόπιστους)... ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα·»

    "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄Κορ., 6:14).
    «Πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια» (Ψαλμ. 95,5).

    Οι δαίμονες φοβούνται, γνωρίζουν και αναγνωρίζουν την Θεότητα του Θεανθρώπου Χριστού και φρίττουν ωστόσο προσκυνούν τον διάβολο και με αυτόν μόνο επικοινωνούν, το ίδιο και οι δήθεν αντιοικουμενιστές που γνωρίζουν και "αναγνωρίζουν" την Μία Αγία Εκκλησία του Χριστού και «καταδικάζουν» με τον υποκριτικό λόγο τους την Παναίρεση του Οικουμενισμού αλλά επικοινωνούν εκκλησιαστικά με τους αιρετικούς της αντίχριστης Παναίρεσης-Πανθρησκείας του Οικουμενισμού και όχι με τον Χριστό.

    ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ...
    ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2001 ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΩΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ...
    ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΟ 2006 ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΟΥ ΣΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ (βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=WzFefJUAyZ8 ) .

    Η αλυσίδα της αιρετικής ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗΣ Κοινωνίας έχει ως εξής: Ο λαός στο Ναό με τον Ιερέα μνημονεύει τον Επίσκοπο, οι Επίσκοποι ως Σύνοδος μνημονεύουν τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος μνημονεύει τον Οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος μνημονεύει τον αντίχριστο αιρετικό "αλάθητο" Πάπα της Ρώμης ως αγιότατη κεφαλή της Εκκλησίας για να καταδειχθεί η κοινή πίστη μας ώστε να γινόμαστε ένα σώμα της Οικουμενικής Παναίρεσης και να οδηγούμεθα στην αιώνια κόλαση...

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όμως αν κοινωνεί , που κοινωνεί τα μυστήρια του Βαρθολομαίου έχει ο σατανάς δικαίωμα πάνω του γιατί με την θέληση του ενώνεται μαζί του και άλλους ενώνει ,
    Το αν ο σατανάς τον έχει κοντά ή τον έχει "διώξει" μακριά απο τον θρόνο του οσο μυστηριακά είναι δικός του μικρή σημασία έχει γιατί αφορά τις σχέσεις του υποτελούς προς τον δυνάστη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.