Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο Οικουμενισμός δεν έχει αφήσει τίποτα απείραχτο!

Πηγή: "opaidagogos"
Η ωραιοποίησης της "βαρβαρότητας",
στο 55ο Παιδαγωγικό Συνέδριο του Μ. Βασιλείου!

Με έκπληξη και με μεγάλη θλίψη διαπιστώσαμε ότι στο 55ο Παιδαγωγικό Συνέδριο  του Μ. Βασιλείου, στην Αθήνα,
η μία εκ των 4 εισηγητών ήταν η καθηγήτρια της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ κ. Παπαγεωργίου Νίκη,

η οποία στην πρόσφατη κρίσιμη συνεδρίαση ψήφισε ΝΑΙ στην Ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών (δείτε τα ονόματα των 23 καθηγητών που ψήφισαν ΝΑΙ, εδώ).


Μόλις το διαπιστώσαμε, επικοινωνήσαμε άμεσα μέσω email με τους υπεύθυνες του συνεδρίου, ζητώντας την τροποποίηση του προγράμματος. Δεν είναι δυνατόν πρόσωπα που την κρίσιμη στιγμή συμπορεύονται με τις επιταγές της Νέας Τάξης, να παρουσιάζονται ως πρότυπα-εισηγητές σε παιδαγωγικό συνέδριο, πολύ περισσότερο μιας αδελφότητας γνωστής για την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα της. Εξ άλλου με εκατοντάδες εκλεκτούς συναδέλφους, δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να βρεθεί κάποιος να αντικαταστήσει την ομιλήτρια.


Δεν λάβαμε ΚΑΜΙΑ απάντηση -ενώ στείλαμε την επισήμανσή μας και την επόμενη ημέρα, κατά την έναρξη του συνεδρίου (παραθέτουμε τα 2 email στο τέλος της ανάρτησης)".


Παρακολουθώντας ζωντανά μέσω διαδικτύου την αναμετάδοση του συνεδρίου, αισθανόμαστε την ανάγκη να δώσουμε "συγχαρητήρια" στην κυρία Παπαγεωργίου Νίκη.
Με εξαιρετική παρρησία πρόβαλε όλες τις νεοταξικές απόψεις χωρίς να διαπιστώσει τίποτε αρνητικό στην προσπάθεια κατασκευής μειονοτήτων με βάση τον φυλετικό και σεξουαλικό προσανατολισμό.
"Τι έχουμε να φοβηθούμε ;" (από την προβολή των "ιδιαιτεροτήρων" και των κάθε είδους "σεξουαλικών προσανατολισμών"), επαναλάμβανε συχνά κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων.
Τα παρουσίασε όλα ως "μια αλλαγή της κοινωνίας"! Δεν έβρισκε η ίδια τίποτε το αρνητικό!
Ακόμη και στις ερωτήσεις που δέχθηκε, αρνήθηκε να καταδικάσει

την προβολή=επιβολή όλων αυτών των κατασκευασμένων "μειονοτήτων".
Έφτασε σε σημείο (όταν ρωτήθηκε για το ότι υπάρχουν καθηγητές παιδεραστές) να προκαλέσει :"χρειάζεται να δηλώσεις τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό για να διοριστείς;"! Τόσο "ανοιχτό πνεύμα" ...
"Συγχαίρουμε"...  λοιπόν τους υπευθύνους της διοργάνωσης για την επιλογή τους.


η προβολή της περίληψης της εισήγησης της κ.Παπαγεωργίου (σελ 1)
η προβολή της περίληψης της εισήγησης της κ.Παπαγεωργίου (σελ 2)
Στους υπεύθυνους της διοργάνωσης, υπενθυμίζουμε ακόμη ότι όταν δημοσιοποιούν email επικοινωνίας για να υποβάλλονται ερωτήσεις μέσω του διαδικτύου, οφείλουν να το τηρούν.

Τέλος "συγχαίρουμε" ... τον προεδρεύοντα του Συνεδρίου κ.Νικολαϊδη, που μόλις πήγε να παρέμβει και να αναφερθεί ο Πρόεδρος της ΠΕΘ στην ίδρυση τμήματος Ισλαμικών Σπουδών, παρενέβη άμεσα για να τον σταματήσει. Εύγε ...!!


ΥΓ. Προφανώς θα μπορούσατε να τροποποιήσετε τον τίτλο του Συνεδρίου σας από:
«Αναζήτηση της ωραιώτητας σε καιρούς βαρβαρότητας»
σε "Αναζήτηση της βαρβαρότητας" ή  σε "Η ωραιοποίηση της βαρβαρότητας".
Θα απέδιδε ενδεχομένως καλύτερα την συγκεκριμένη εισήγηση.


 

Κλείνοντας, μία πρόταση:
την επόμενη χρονιά, να καλέσετε τους θεολόγους του "Καιρού" να παρουσιάσουν τα νέα προγράμματα σπουδών στα Θρησκευτικά και κάποιον Ιμάμη από το νεοϊδρυθέν Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών.

Παραθέτουμε τα εμαιλ που στείλαμε στουςδιοργανωτές του Συνεδρίου:

από:Istologio O Paidagogos <opaidagogos@gmail.com>
προς:"press@tideon.org" <press@tideon.org>
κοιν.:paidsynedriomv@gmail.com
ημερομηνία:28 Δεκεμβρίου 2014 - 9:12 μ.μ.
θέμα:Re: Παρακολουθήστε ζωντανά & επικοινωνήστε με το 55ο Παιδαγ Συνέδριο Μ. Βασιλείου Αθηνών - Δευτέρα 29.12.2014

Επισκεφθήκαμε το πρόγραμμα του συνεδρίου σας για να ενημερωθούμε για τα θέματα και τους ομιλητές.

Διαπιστώσαμε ότι στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνεται μία καθηγήτρια του θεολογικού τμήματος της θεολογικής σχολής της Θεσσαλονίκης, τμήμα στο οποίο πρόσφατα εγκρίθηκε η ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών. Κάνοντας μία πρόχειρη αναζήτηση διαπιστώσαμε ότι η κυρία Παπαγεωργίου Νίκη ψήφισε ΝΑΙ (στην ίδρυση τμήματος Ισλαμικών Σπουδών).
Με βάση τα παραπάνω, ακόμη και αν σκοπός της καθηγήτριας αυτής ήταν να ζητήσει δημοσίως συγνώμη, νομίζουμε ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει και συνεπώς να δίνει κατευθυντήριες γραμμές σε άλλους καθηγητές αυτό το πρόσωπο . Το ποιος είναι ο καθένας, το δείχνει την κρίσιμη στιγμή, και η συγκεκριμένη καθηγήτρια, όχι μόνον δεν αντέδρασε, αλλά και ψήφισε ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ.

Θεωρούμε  ήταν σοβαρή παράλειψη εκ μέρους της διοργάνωσης σας.
Παρόλα αυτά, έστω και τελευταία στιγμή που σας ενημερώνουμε, παρακαλούμε για την άμεση απόσυρση της συγκεκριμένης ομιλήτριας.
Ιστολόγιο ο Παιδαγωγός



από:Istologio O Paidagogos <opaidagogos@gmail.com>
προς:blog tideon <press@tideon.org>,
paidsynedriomv@gmail.com
ημερομηνία:29 Δεκεμβρίου 2014 - 10:27 π.μ.
θέμα:ΕΠΕΙΓΟΝ - Υπενθύμιση

Υπενθυμίζουμε ότι από χθες βράδυ σας ενημερώσαμε για το ότι η μία εκ των τεσσάρων ομιλητών του Συνεδρίου σας,
ψήφισε ΝΑΙ -μαζί με άλλους 23 καθηγητές- στην ίδρυση τμήματος Ισλαμικών Σπουδών.
Σας ζητήσαμε έστω και τελευταία στιγμή να αποσυρθεί η συγκεκριμένη ομιλήτρια.
Δεν λάβαμε καμία απάντηση.

Αν δεν είναι εφικτό -έστω και τελευταία στιγμή- να βρεθεί κάποιος άλλος ικανός συνάδελφος για να αντικατασταθεί η συγκεκριμένη ομιλήτρια, θα μπορούσε στο χρόνο αυτό  να γίνει δημόσια συζήτηση ανάμεσα σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς.
Η επιλογή τέτοιων προσώπων, είναι προκλητική και απαράδεκτη.
Ιστολόγιο ο Παιδαγωγός.

Νεότερη Ενημέρωση
Λάβαμε μέσω email, απάντηση από το "Τράπεζα Ιδεών" οι οποίοι μας δίνουν κάποιες εξηγήσεις.  Μόλις μας επιβεβαιώσουν ότι αποδέχονται να δημοσιευθεί, θα προχωρήσουμε στην δημοσιοποίηση της.
Τα σχόλια της παρούσας ανάρτησης παραμένουν ελεύθερα -όπως συμβαίνει σε όλες τις αναρτήσεις μας- για οποιονδήποτε από τους διοργανωτές θέλει να διευκρινίσει κάτι.

4 σχόλια:

  1. http://cemes-en.weebly.com/uploads/2/7/8/8/27884917/1_papageorgiou_n.__________.pdf
    Η κα Παπαγεωργίου έχει υποστηρίξει κατά καιρούς απαράδεκτες απόψεις. Επίσης είναι μέλος της διαβόητης σέκτας του ΚΑΙΡΟΥ.
    Απάντηση
  2. Μα καλά, είναι δυνατό να συμμετέχει σαν ομιλήτρια στο συνέδριο ενός κατά τεκμήριο παραδοσιακού και συντηρητικού, με την καλή έννοια, συλλόγου η συγκεκριμένη κυρία η οποία πρεσβεύει επιεικώς απαράδεκτες από ορθοδόξου χριστιανικής πλευράς θέσεις; Επί τη βάσει ποίων κριτηρίων επελέγη να "διαφωτίσει" τους συμμετέχοντες συνέδρους; Κάτι τέτοιο πάντως συμβαίνει για πρώτη φορά! ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Και είναι να μελαγχολεί κανείς αναλογιζόμενος ότι τέτοιου είδους εκφυλιστικά φαινόμενα άρχισαν να εμφανίζονται και στους κόλπους ιεραποστολικών σωματείων! Ελπίζουμε ότι ο σεβαστός π.Αστέριος που δε "νερώνει το κρασί του" θα επιληφθεί του όλου ζητήματος το οποίο αφεύκτως έχει προσλάβει πλέον χαρακτήρα σκανδάλου!
    Απάντηση

    Απαντήσεις




    1. Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ. Από τόσους μάχιμους εκπαιδευτικούς (Νατσιός, Αυγουστίνου Ευδοξία κλπ), και από τόσους αφιερωμένους εκπαιδευτικούς και από τόσους καθηγητές Παν/μίου, πως αυτήν επέλεξαν και μάλιστα να τη φέρουν και από τη Θεσσαλονίκη;;;

      Λέτε να έχει σχέση ο γνωστός καθηγητής Θεολογικής, που ανήκει στο Σωτήρα και ο οποίος λύπησε ιδιαίτερα υπερψηφίζοντας την Ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στην Θεσσαλονίκη (το όνομά του φαίνεται στη λίστα που δημοσιεύσατε);

      Ο ένας καθηγητής έχει το γιο του να προωθήσει μέσα στη Θεολογική σχολή, ο άλλος έχει την κόρη του, αντί να κοιτάνε την πατρίδα μας, πουλάνε τα πάντα για προσωπικά οφέλη. Κρίμα.
  3. ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.