Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Επιθυμούν την εξαφάνιση του Ελληνικού πληθυσμού γιατί ως Ορθόδοξοι - "ατίθασοι" εμποδίζουμε τους νεοταξικούς και οικουμενιστικούς σχεδιασμούς!



Συγκρούσεις διεξάγονται μεταξύ αστυνομικών και λαθρομεταναστών στην Κω... Βίντεο δείχνει λαθρομετανάστες να επιτίθενται σε αυτοκίνητα Ελλήνων πολιτών! (ἐδῶ)
 Περίπου 1500 λαθρομετανάστες αρνήθηκαν να μπουν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του νησιού και ξέσπασαν συγκρούσεις με τις δυνάμεις της αστυνομίας.
 Προειδοποίηση ότι θα χυθεί αίμα από την έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Κω, με την συγκέντρωση στο νησί 7.000 λαθρομεταναστών απηύθυνε προς την κυβέρνηση (που δείχνει μεγάλη αδράνεια στο κρίσιμο εθνικό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης) ο δήμαρχος Γ.Κυρίτσης και ότι αν δεν πάρει πρωτοβουλίες η κυβέρνηση τότε θα έχουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
 Tην ίδια (στιγμή) κάτοικοι του Βοτανικού μηνύουν την κυβέρνηση για την "φαεινή" ιδέα της να μεταφέρουν χιλιάδες άγνωστους λαθρομετανάστες στην περιοχή τους με αποτέλεσμα να τελεί μελλοντικά ακόμα και η ζωή τους σε κίνδυνο, αφού ουδείς γνωρίζει το ποιόν των ανθρώπων αυτών και αν πρόκειται για ισλαμιστές εξτρεμιστές.
 Λες και θα λυθεί το πρόβλημα με την μεταφορά κάποιων λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας. Με τα υπόλοιπα εκατομμύρια τι θα γίνει; Και τι θα συμβεί με τον νόμο περί ιθαγένειας που ψήφισε η κυβέρνηση; Σε πέντε χρόνια από σήμερα θα "αντικατασταθούμε" με το ζόρι με άλλους "Έλληνες" πιο βολικούς; Δεν είναι τυχαίο που η Ύπατη Αρμοστεία "δασκαλεύει " τους λάθρο να μην δίνουν όυτε δακτυλικά αποτυπώματα για να μην ταυτοποιούνται όπως έκανε χθες εκπρόσωπός της στην Κάλυμνο.
 Στα διεθνιστικά κέντρα επιθυμούν την εξαφάνιση του γηγενή ελληνικού πληθυσμού ο οποίος είναι ενοχλητικός και ατίθασος για τους σχεδιασμούς των νεοταξιτών, συν τοις άλλοις λόγω Ορθοδοξίας κοιτάζει πάντοτε φιλικά προς την Μόσχα, και αυτό δεν αρέσει στην άλλη ακτή του Ατλαντικού.
 Ο κ. Γιώργος Κυρίτσης δήμαρχος της Κω ο οποίος και χθες έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό δήλωσε: 
 «Είναι η τελευταία προειδοποίηση που απευθύνω στην Πολιτεία. Στην Κω έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 7.000 παράνομοι μετανάστες, η διαχείριση του προβλήματος είναι πλέον αδύνατη. Προειδοποιώ ότι ο κίνδυνος να χυθεί αίμα και να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις είναι υπαρκτός».
 Ο κ. Κυρίτσης κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της ζητώντας:
 - Να μετακινηθούν άμεσα, με δρομολόγηση πλοίου αλλά και με τη συνδρομή ακόμα και του Πολεμικού Ναυτικού, οι 7.000 παράνομοι μετανάστες από την Κω.
 - Να έρθουν άμεσα στην Κω, ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας για να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενα επεισόδια αλλά και ακραίες καταστάσεις.
 - Να τελειώσει ο μύθος με τη διαδικασία ταυτοποίησης. Στην Κω με 7.000 παράνομους μετανάστες και 600-800 να φτάνουν καθημερινά, δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση. Ας το πάρουν απόφαση επιτέλους.
 - Να υπάρξει φρούρηση των θαλάσσιων συνόρων μας, πόσους παράνομους μετανάστες μπορεί να αντέξει η Κως; Πόσους μπορεί να αντέξει η Ελλάδα;
 «Ο Δήμος Κω έκανε μια προσπάθεια, προσπαθώντας να μεταφέρει στο γήπεδο τη δομή ταυτοποίησης. Προσπάθησε να υποκαταστήσει το Κράτος που είναι απών από την αντιμετώπιση του προβλήματος. Αποδείχθηκε όμως ότι το πρόβλημα δεν είναι πλέον διαχειρίσιμο. Ο κ. Πρωθυπουργός, οφείλει να δώσει λύση εντός της ημέρας», καταλήγει.
 Πηγή: «defencenet»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.