Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΑΝ ΗΔΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΤΗΝ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ!

Ποιος Ορθόδοξος Πατριάρχης πρωταγωνίστησε σε οικουμενιστική τελετή στην Αρμενία;

   Σχόλιο "Π.Π.": Ἡ κατακλυσμιαία δημοσίευση τέτοιων εἰκόνων ἀπὸ τὰ ἀντι-Οικουμενιστικὰ ἱστολόγια, ἐφ΄ ὅσον δὲν ἀκολουθεῖται ἀπὸ τὴν Διακοπή τοῦ μνημοσύνου τῶν ἀσχημονούντων Πατριαρχών, ἐθίζουν τὸ λαὸ στὶς αἱρετικὲς αὐτὲς ἐνέργειες καὶ ἀλλοιώνουν τὰ ὀρθόδοξα αἰσθητήρια. Πότε θὰ τὸ καταλάβουν οἱ ἀντι-Οἰκουμενιστές ἱστολόγοι καὶ οἱ Πατέρες ποὺ τοὺς καθοδηγοῦν;

 Πηγή: ¨Κατάνυξις"

Είναι πραγματικά λυπηρό, ο κόσμος κυριολεκτικά να χάνεται και οι Ορθόδοξοι Πατριάρχες να διαγκωνίζονται πρωτοκαθεδρία στη παράδοση της Ορθοδοξίας λαίλαπα του οικουμενισμού. Όταν η θρησκευτική συνείδηση του λαού ποδοπατείται επιδεικτικά από τους ολετήρες της Νέας Εποχής, οι θεματοφύλακες της πίστεως, οι εκλεκτοί επιδίδονται σε μια μάχη οικουμενιστικής εκτροπής, χωρίς προηγούμενο. Διαβάστε το δημοσίευμα του Αγιορείτικου Βήματος και θαυμάστε τις φωτογραφίες που μας παιδαγωγούν στην πραγματικότητα της πανθρησκείας. Παρών στις εκδηλώσεις για τον Αγιασμό του Μύρου στην Αρμενία ήταν ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος. Στη Λειτουργία του Σαββάτου που ήταν ανοικτή σε όλο το ποίμνιο προεξήρχε ο Πατριάρχης Αρμενίας κ. Καρέκιν Β΄ και έδωσαν το παρών 39 εκπρόσωποι Εκκλησιών και δογμάτων, μεταξύ αυτών και ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας.
        
        
        
        
        
        
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.