Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Η γιορτή των Χριστουγέννων αντικατέστησε τον 4ο αιώνα την ειδωλολατρική εορτή του Ηλίου! Και τώρα επανέρχεται η ειδωλολατρία: η "γιορτή του φωτός" ...αντικαθιστά τα Χριστούγεννα!

Γερμανία:

Καταργούν Xριστούγεννα και χριστιανικές εορτές και τις αντικαθιστούν με την παγανιστική "γιορτή του Φωτός"
 Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Πρόκειται εκ πρώτης όψεως για την "Ισλαμική κατάκτηση της Δύσης" η αλλιώς για την κατάρρευση της Δύσης, όμως πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό, ίσως ακόμα σοβαρότερο που λαμβάνει χώρα μετά την απόφαση ευρωπαϊκών εκκλησιών να βγάλουν από τις οροφές του τον Σταυρό για να μην στενοχωριούνται οι μουσουλμάνοι! 

Έτι σε κάποια γερμανικά σχολία και παιδικούς σταθμούς θα μετονομάσουν την γιορτή των Χριστουγέννων σε "γιορτή του Φωτός" για να αποφευχθεί η προσβολή στους νέους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες-πρόσφυγες που καταφθάνουν καθημερινά κατά χιλιάδες
στην Ευρώπη, καθώς η αρχή  έγινε με τον Άγιο Μαρτίνο του οποίου ο εορτασμός ήταν πολύ σημαντικός για την χώρα των Τευτώνων όπως του Αγίου Γεωργίου για την Αγγλία, του Αγίου Ανδρέα για την Ρωσία, του Αγίου Πατρικίου για την Ιρλανδία, του Σαν Τζενάρο και του Αγίου Αυγουστίνου για την Ιταλία, του Αγίου Δημητρίου για την Ελλάδα κ.λ.π.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αποχριστιανοποίηση της Γερμανίας στο όνομα "του σεβασμού στην διαφορετικότητα" των μουσουλμάνων που πραγματικά "εισβάλλουν" στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
Η διευθύντρια της γερμανικής σχολής Montessori του Oberkassel , κυρία Nanette Weidelt από το Düsseldorf, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι η καλύτερη λύση για να μπορούν να προσαρμοστούν τα παιδιά των μουσουλμάνων και να ενσωματωθούν στην γερμανική κοινωνία!
Μάλιστα η επικεφαλής του γερμανικού Ερυθρού Σταυρού στο Gerresheim είπε ότι και το δικό της ίδρυμα πραγματοποίησε τις αλλαγές "διαλέξαμε το νέο όνομα γιατί θέλουμε την ενσωμάτωση όσων περισσότερων παιδιών γίνεται και να συμμετέχει ο κόσμος σε αυτή την διαδικασία" 
Μόλις πριν δύο χρόνια τα χριστουγενιάτικα παζάρια στην Γερμανία ονομάστηκαν “Market of Colourful Diversity” για να τονισθεί η πολυπολιτισμικότητα! 
Κάποια σχολεία του Dusseldorf κράτησαν για την ώρα την Παράδοση ενώ ο αριστερός Γερμανός πολιτικός Rüdiger Sagel επιμένει για ακόμα βαθύτερες "Τομές" καθώς θέλει η γιορτή του Αγίου Μαρτίνου να μετονομαστεί σε ‘Sun, Moon and Stars’ μάλιστα είπε ότι δεν πρέπει να επιβάλλεται η χριστιανική παράδοση στα παιδιά των αλλοδαπών!  
Kαι αντικαθιστούν μια χριστιανική γιορτή με μια άκρως παγανιστική-εωσφορική. 
Όσο οι αυτόχθονες Γερμανοί γίνονται η μειονότητα στις ίδιες τους τις πόλεις, οι μουσουλμάνοι γίνονται όλο και πιο αποκαλυπτικοί για τις πραγματικές τους προθέσεις.
Μουσουλμάνος σε Γερμανό πολίτη: "Δεν χρειαζόμαστε όπλα, θα σας κατακτήσουμε με τα μωρά μας, θα παντρευτούμε τις κόρες σας και θα τις αναγκάσουμε να φορέσουν μαντίλες και ζουν κάτω από την σαρία"
Είναι σαφές ότι επιχειρείται η ίδρυση της Πανθρησκείας από την Νέα Τάξη Πραγμάτων που θέλει να δημιουργηθεί ένα υπερεθνικό Παγκόσμιο Κράτος, με μια Οικονομία, μια Θρησκεία, και τέλος έναν...Ηγεμόνα. 
Σιτς ΗΠΑ ήδη οι γιορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα αποκαλούνται "γιορτές του Χειμώνα και της Άνοιξης". 
Στις ΗΠΑ υπάρχει μάλιστα και κίνημα ένωσης των δύο θρησκειών σε μια: Στο Χρισλάμ 
Ένας από τους κύριους ιδρυτές και κύριους οδηγητές του Χρισλάμ είναι ο Rick Warren από την Εκκλησία Saddleback στη Νότια Καλιφόρνια. 
Για να καταλάβουμε από πού ξεκίνησαν όλα, πάμε πίσω στο 2009, όπου  ο Rick Warren απηύθυνε την ετήσια συνεδρίαση της Ισλαμικής Κοινωνίας της Βόρειας Αμερικής . Άνοιξε την αφήγηση του λέγοντας στο κοινό πόσο κοινά είχε με τους Μουσουλμάνους και την ιδεολογία του Ισλάμ. Κήρυξε ένα μήνυμα υπέρ-παγκοσμιοποίησης να τα ενώσει μαζί με οποιοδήποτε κόστος με τον καθορισμό των διαφορών μας.
Αυτό που επαναλάμβανε ξανά και ξανά ήταν πώς οι μουσουλμάνοι και οι χριστιανοί έπρεπε να «ενωθούν» και να αρχίσουν άμεσα την εργασία για «διαθρησκειακά έργα".   Την ίδια εποχή περίπου, ο Rick Warren συνέβαλε στη δημιουργία και την υπογραφή του Συμφώνου Yale μεταξύ του Ισλάμ και του Χριστιανισμού.
Σε ένα πρόσφατο πανοικουμενιστικσό κήρυγμά του ο Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος, μιλώντας στις 3 Ιουνίου από τον εξώστη του Βατικανού στο κοινό που βρίσκονταν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, δήλωσε πως θεωρεί ότι η Αγία Βίβλος είναι το… ίδιο πράγμα με το Κοράνι των μουσουλμάνων! 
Προχώρησε ακόμα περισσότερο ισχυριζόμενος πως ο Ιησούς Χριστός, ο Μωάμεθ, ο Γιαχβέ και ο Αλλάχ, είναι το… ίδιο πράγμα δηλαδή διαφορετικά ονόματα του ίδιου Θεού 
Κάποιοι προωθούν την «ενότητα» και την σύγκλιση των θρησκειών και των θρησκευτικών δογμάτων, για να ανασυστήσουν την 'Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία', αυτό που προκαλεί φόβο είναι ποιον προορίζουν για επικεφαλή αυτού του εκτρώματος. 
Ακολουθεί το περιβόητο τραγούδι της Μαντόνα "Ray of Light" το οποίο από την στιγμή που η τραγουδίστρια είναι Καμπαλίστρια (θεωρείται η βάση του Εωσφωρισμού) αποκτά μεταφυσικές έννοιες.
Το "Φως" του "Εωσφώρου" παίζει καίριο ρόλο και στην μυστική οργάνωση που κατά πολλούς υπάρχει ακόμα και είναι αυτή που δημιουργεί την ΝΤΠ, οι Ιλλουμινάτοι (Πεφωτισμένοι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.