Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Α Ν Ο Χ Η: ο ομφάλιος λώρος της σόδομο-δικτατορίας και της Πανθρησκείας των Οικουμενιστών!

 Να το διαφθείρεις για να το κατακτήσεις.

Η Δύση καταστρέφει ενεργά το σύστημα 

των παραδοσιακών αξιών



Η Δύση καταστρέφει ενεργά το σύστημα 

των παραδοσιακών αξιών

Γιούρι Yuriev

Συνομιλίσαμε με τήν συντονίστρια του διεθνούς κοινωνικού κινήματος "ρωσίδες μητέρες" Ιρίνα Bergseth. Αυτή είναι η δεύτερη συνέντευξη της στην εφημερίδα «Αύριο».
Πέρασε αρκετός χρόνος. Ότι μας είπε τότε η Ιρίνα, μας φαινόταν σαν φανταστικός εφιάλτης. Στις μέρες μας το θέμα της σοδομικής διαφθοράς στην οποία βρίσκεται η Ευρώπη, πέρασε από όλα τα μέσα ενημέρωσης.  Τώρα, αν και με διαφορετικούς τρόπους, γράφουν περί του θέματος όχι μόνο τα ορθόδοξα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και αρκετές κοσμικές, ακόμη και φιλελεύθερες δημοσιεύσεις.


Δημοσιογράφος:  Ιρίνα, τα διαφορετικά ΜΜΕ, το καθένα από δική του οπτική γωνία βλέπουν αυτή την καταστροφή . Σε εσάς, ως συντονίστρια του κινήματος, πιστεύω, ρέει μια ποικιλία πληροφοριών σχετικά με το θέμα τόσο από την Ευρώπη όσο και από τη ΡωσίαΤι πιστεύετε, ότι οι υπερασπιστές του Νόμου μιλάνε ανοιχτά για τα πάνταΣωστά, κατά τη γνώμη σας, όλα φωτίζονται
Irina Bergseth. Ξέρετε, η πρώτη μου δημοσίευση στην εφημερίδα «Αύριο» ήταν το Μάϊο του 2013. Πήρε μόνο έξι μήνες από τότε και άλλαξε πραγματικά η κοινή γνώμη. Η Κρατική Δούμα πέρασε μια σειρά από νομοσχέδια. Ο καθένας από εμάς έχει δει τα γεγονότα στη Γαλλία, όταν εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους. Το θέμα είναι, ότι στην Ευρώπη ήδη υπάρχουν νέου τύπου γκέι-κυβερνήσεις, που δεν ακούνε τους παραδοσιακούς ανθρώπους. Μιλάμε για γκέϊ-δικτατορία ή δικτατορία των ομοφυλόφιλων ή σόδομο-δικτατορίαμπορεί να ονομαστεί με διαφορετικούς τρόπους. Και για εργαλείο προς προώθηση των ιδεών τους (dictate) εκλέχτηκε ¨η ανοχή¨. Ολόκληρες χώρες μαζικά περνάνε τις αλλαγές στα σχολεία,  όπου π.χ. τα παιδιά δεν επιτρέπεται να ονομάζονται ¨αγόρια¨ και ¨κορίτσια¨.
 Στην πρώτη μου συνέντευξη, η πιο ανατρεπτική ήταν η πληροφορία, ότι στη Νορβηγία υπάρχουν 19.000 περίπου ΜΚΟ που ασχολούνται με αλλαγές (μεταλλάξεις) του φύλλου των παιδιών, των αγοριών και των κοριτσιών, σε
genders, δηλαδή διαφορετικούς κωδικούς του φύλου παιδιού.
Τότε τον Μάϊο 2013, η δημοσίευση στις χώρες της Ευρώπης του γεγονότος της μετάλλαξης  (παιδιά-mutangs), ήταν μια επικίνδυνη πράξη. Φαινόταν, ότι οι άνθρωποι δεν θα καταλάβουν. Αλλά τα γεγονότα στη Γαλλία έδειξαν ότι η ¨γενετική¨ gender-φρενίτιδα δεν σάρωσε μόνον τη Νορβηγία. Η ιδεολογία του «παγκόσμιου gender-ισμού" αποδείχθηκε πολύ πιο επιθετική των Νορβηγικών πειραμάτων  για την ¨αλλαγή κωδικών του γένους στα βρέφη¨.
 Την  Άνοιξη του 2013 οι συνδικαλιστικές ενώσεις των δασκάλων και των καθηγητών της Γαλλίας υποστήριζαν ανοιχτά την γκέι-επανάσταση της Κυβέρνησης.   Η γαλλική Κυβέρνηση ψήφισε νόμο , όπου  καταργούνται  οι ορισμοί  "αγόρια¨ και ¨κορίτσια¨ σε όλα τα σχολεία  της Γαλλίας. Το θέμα είναι ότι οι νικητές  ¨genderists¨  απαιτούν απόλυτη "ελευθερία" στην επιλογή του φύλου για κάθε παιδί στη Γαλλία από τη γέννησή του!.. Εντούτοις στη Γαλλία, οι ορισμοί "κορίτσια" και "αγόρια" δεν καταργήθηκαν απλώς, αλλά πρακτικά έχει αποκλειστεί και το «φυσικό φύλο" από τον κατάλογο που προτείνεται για την "επιλογή του φύλου-gender».  Η ¨ελεύθερη επιλογή” θα πρέπει να γίνεται τώρα από κατάλογο των Σοδομικών genders : γκέι, λεσβιών, αμφισεξουάλων, τρανσεξουάλων, genderqueers, κ.λπ. Η λίστα της διαστροφής ενημερώνεται συνεχώς και αυξάνεται αλματωδώς, επειδή η ελευθερία της αμαρτίας είναι απεριόριστη και απόλυτη. Όμως τα δικά μας ΜΜΕ μας μιλούν κυρίως για την ελευθερία του γάμου των ομοφυλοφίλων και την «δυσανεξία» από μέρους του πληθυσμού για το θέμα.
Φυσικά, δεν είναι όλοι οι γονείς στη Γαλλία ευτυχής που τώρα στο δημοτικό σχολείο, αντί του «αλφαβιταρίου» τα παιδιά τους θα μάθουν, "ABC gey" που ονομάζεται "Ο μπαμπάς φοράει ένα φόρεμα." Και αυτό θα είναι το λεγόμενο θεμελιώδες βιβλίο για την ισότητα των φύλλων  (genders) και  την σεξουαλική διαφοροποίηση της ¨νέας¨ Γαλλίας! Επιπλέον, η καινούργιοι  gey-δικτάτορες  ήδη σοβαρά απειλούν να καταργήσουν ίσως όλη την κλασική λογοτεχνία, που είναι φτιαγμένη (γραμμένη) κατά την άποψή τους, από  «αναπήρους των genders" , δηλαδή από τους ¨άνδρες¨ και τις ¨γυναίκες¨.
Κρύβουν λόγια. Να πουν όλη την αλήθεια δεν έχουν τολμήσει ακόμα. Παρά το γεγονός ότι, η αλήθεια είναι πολύ απλή: ο πραγματικός και ο μοναδικός σκοπός αυτών των gender–ανθρώπων είναι τα παιδιά μας και τα παιδιά σας. Στο σημερινό κόσμο δεν χρειάζεται πλέον να γίνονται πόλεμοι μεταξύ χωρών, να κατακτήσουν για παράδειγμα την Ρωσία. Για να εξαλειφθεί ο ρωσικός πολιτισμός αρκεί μόνο να διαφθείρουν 20 εκατομμύρια ρωσικά παιδιά, να τους μεταλλάξουν το mentality τους , να ξαναχτίσουν τη νοοτροπία τους - και το μέλλον για τη Ρωσία δεν θα υπάρξει.  
Δημοσιογράφος:  Μέλλον δεν θα έχει όχι μόνον στη Ρωσία, αλλά και αυτό το τμήμα της ανθρωπότητας που πηγαίνει προς  αυτή την οδό της αποδόμησης. Σήμερα διάφοροι σχολιαστές μιλούν ειρωνικά γι΄ αυτό, συνειδητά ή ασυνείδητα οδηγούν αλλού το θέμα της υποχρεωτικής διαφθοράς παιδιών. Εάν ο γάμος των geys  κριθεί νόμιμος, τότε θα είναι νόμιμη και "πατρότητα" γκέι για τα θετά παιδιά. Με τη σειρά του αποκτά  νόμιμη μορφή και η παιδεραστία. Και θα χρειάζονται όλο και περισσότερα παιδιά. Και για αυτό ¨είναι απαραίτητα¨ τα gey-προγράμματα. Οι δημοσιογράφοι λένε: ¨είναι αστείοι αυτοί οι γκέι,…. και γιατί όχι;….. Γιατί εσείς  δείχνετε  κάποιο  απίστευτο  αρχαϊσμό;…. ¨
Μπορείτε να τους απαντήσετε: εσείς είστε έτοιμοι για κάποιο εξεζητημένο λόγο να δώσετε τα παιδιά σας στην "υπηρεσία προστασίας του παιδιού", η οποία θα τα μεταδίδει σε ανάδοχες οικογένειες ομοφυλόφιλων και εκείνοι, ¨χρησιμοποιώντας τα ¨ , φροντίζουν να δοθούν στα επόμενα ζευγάρια  κ.ο.κτο επόμενο βήμα πιο θα είναι;  Αυτό το φαινόμενο είναι μια πραγματικότητα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Ακόμη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες μορφές ¨μπίζνας¨. Συχνά το πρόβλημα το ρετουσάρουν αλλάζοντας την ορολογία: οι διεστραμμένοι ονομάζονται παιδεραστές (buggers). Για ποιούς και πως φαινομενικά είναι επικίνδυνοι οι παιδεραστές; Αυτό το στάδιο της ανθρωπινής πτώσεως η Ευρώπη το πέρασε προ  καιρού. Η ομοφυλοφιλία - είναι είδη αρχαϊκή. Το πώς συνέβη αυτό – γίνεται σαφές από την ορθόδοξη κατανόηση της έννοιας της αμαρτίας. Για τον δυτικό άνθρωπο η αμαρτία σημαίνει αδίκημα. Σήμερα, ισχύουν ορισμένοι νόμοι - ορισμένα αδικήματα, αύριο θα ισχύσουν άλλοι νόμοι άλλα   αδικήματα. Για την Ορθοδοξία η αμαρτία - είναι μια ασθένεια. Εάν η αμαρτία δεν αντιμετωπιστεί με την μετάνοια, τότε η δράση της ενισχύεται. Η αμαρτία της σοδομίας, επίσης, έχει την δική της ανάπτυξη στις μέρες μας με θύματα - τα παιδιά,  ακόμα και τα ανυπεράσπιστα βρέφη.
Irina Bergseth. Ναι, σήμερα η Δύση σε πολλά μέρη προσπαθεί ανοιχτά να βάλει στο τραπέζι το θέμα μετατροπής – μετάλλαξης  των  νεογνών. Αυτή η τρελή ιδέα δεν παρουσιάστηκε σήμερα, ούτε δέκα ή είκοσι χρόνια πριν. Περίπου πριν από έναν αιώνα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει ειδικά προγράμματα εξαναγκαστικής μεταβολής του φύλλου των παιδιών. Ένα είδος ¨τεχνικού project¨ στον τομέα σεξουαλικής φύσεως και κατεύθυνσης αναμόρφωσης - μετεκπαίδευσης επί του συνόλου των παιδιώνΈτσι, οι ιδεολόγοι gey-εφαρμογής ανακοίνωσαν πριν από έναν αιώνα, ότι το κύριο αντικείμενο  για  νέο ¨πετάλωμα¨ (reforging) είναι τα νεογνά και βρέφη σε προ-ομιλιτική (preverbal) ηλικίααφού το παιδί δεν κατέχει καμία έννοια των κανόνων, δεν ξέρει τι είναι «καλό» και τι είναι «κακό». Από τη σκοπιά των Σοδομιτών, το νεογέννητο δεν γνωρίζει, αν είναι «αγόρι» ή «κορίτσι». Από κείνα τα χρόνια ξεκινούσαν να διεξάγουν πειράματα για την αλλαγή φύλου στα νεογέννητα βρέφη. Αυτοί oι ¨μη-άνθρωποι¨ είχαν δηλώσει ανοιχτά, ότι το φύλο (gender) δεν είναι ένα εγγενές χαρακτηριστικό του παιδιού, αλλά δήθεν προκύπτει κατά τη διαδικασία της εκπαίδευσης, και είναι ¨το κοινωνικό χαρακτηριστικό¨.
Μετά τους δύο τελευταίους παγκόσμιους πολέμους, αυτές οι τεχνικές  πραγματοποιούντο σε χώρους “genders polygons στις σκανδιναβικές χώρες: Σουηδία, Νορβηγία, Δανία και Φινλανδία. Υπήρχαν ακόμη και ανοιχτοί παιδικοί γκέϊ-σταθμοί . Το πιο διάσημο από αυτά  βρίσκεται στη Σουηδία με το όνομα  “Γιαγάλια”. Και εδώ σε αυτό το νηπιαγωγείο γίνονται βάναυσες προπονήσεις παιδιών από τη γέννηση τους έως τα έξι τους χρόνια. Είναι τρομακτικό να μιλάμε γι 'αυτό, αλλά τέτοια ιδρύματα υπάρχουν, και εκεί μεταβάλλεται το φύλο των  παιδιών σε ¨genders¨.  Αυτά τα ιδρύματα αποτελούν στην ουσία ¨παιδικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως ή παιδικές φυλακές, όπου, κάτω από την σημαία της "ανοχής" υλοποιείται η παιδοφιλία.
Σε χώρες όπως η Σουηδία, η Δανία και η Ελβετία, κάποιοι κοινοβουλευτικοί απαίτησαν ανοιχτά: να μην θεωρείται έγκλημα η  συνουσία γονέων με τα παιδιά τους,  ορισμένοι βουλευτές αυτών των χωρών σοβαρά έθεσαν το θέμα προς συζήτηση.
Επί πλέον  είχε τεθεί σε ψηφοφορία τα έτη 2010 και 2013 ¨η νομιμοποίηση της αιμομιξίας¨ (intsest) στα κοινοβούλιά τους. Η Υπουργός αρμόδια για τα θέματα των  παιδιών της Νορβηγίας το Μάϊο του 2013 δήλωσε, ότι με σκοπό δήθεν την ¨καταπολέμηση¨ της νορβηγικής intsest-επιδεμίας, σε όλα τα σχολεία της χώρας εισάγεται στο σχολικό πρόγραμμα από την πρώτη τάξη Δημοτικού (από 6 ετών) το θέμα της «αιμομιξίας». Στο κοινοβούλιο του Καναδά σχεδόν ομόφωνα (με έναν ψήφο "εναντίον") αναγνώρισαν την "παιδοφιλία" ήδη από το 2011 ως κανονικό σεξουαλικό προσανατολισμό.
Δυστυχώς, στην Ευρώπη υπάρχουν κόμματα που επιμένουν να νομιμοποιήσουν όλες τις μορφές παιδοφιλίας , τις οποίες σήμερα αποκαλούν ως «στενές σχέσεις μεταξύ των γενεών». Ποιες είναι αυτές οι μορφές; Παιδοφιλία - ενήλικας επικοινωνεί με ένα ξένο παιδί, αιμομιξία - ένας ενήλικας εισέρχεται σε μια οικεία σχέση με το παιδί εξ αίματος. και ινφαντοφιλία - ενήλικας εισέρχεται σε μια οικεία σχέση με τα νεογέννητα παιδιά ή σε προ-ομιλιτική (preverbal) ηλικία. Όλα αυτά υπάρχουν ήδη εδώ και πολλά χρόνια, συζητιούνται ανοιχτά  με  σχετικές αναλύσεις και λεπτομερώς σε διάφορες ιστοσελίδες στη Δύση.
Νεότευκτο φαινόμενο της Ευρώπης είναι η επιδημία της "ινφάντοφυλίας". Μαζικοί βιασμοί νεογνών για κανέναν πλέον δεν είναι έκπληξη. Στα δικαστήρια στην Ολλανδία η ¨ινφαντοφυλία¨ μετατρέπεται σε πραγματικά ¨προπαγανδιστικά shows¨ αυτής της  μάστιγας. Το μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο στην Ολλανδία τα έτη 2012-2013 ήταν η δίκη του " τέρατος της Ρήγας". Αυτό το ¨ζώον¨ είναι ένας αρκετά νεαρός γκέι.
Ο ίδιος και ο παρτενέρ του ήθελαν εξ΄ αρχής να υιοθετούν παιδιά απ΄ όλο τον κόσμο για τις ¨ορέξεις¨ τους, αλλά δεν το κατάφεραν. Στη συνέχεια, πήγαν να εργαστούν σε παιδικούς σταθμούς της Ολλανδίας ως ¨βοηθητικό προσωπικό¨ των νηπιαγωγών. Στα ενδιαφέροντά τους περιλαμβάνονταν αποκλειστικά παιδιά προ-ομιλιτικής (preverbal) ηλικίας. Το 2012, το «ολλανδικό gey-ζεύγος" παραδέχτηκε, ότι μετείχε σε προσωπικές σχέσεις με εκατό μωρά (κατά τη γνώμη μας, τα ¨βίαζαν¨). Το νεότερο θύμα του gey-ζευγαριού ήταν μόνον 19 ημερών, και το μεγαλύτερο από τα θύματά τους ήταν 2,5 χρονών. Αλλά σε αυτή την ιστορία, υπάρχει μια λεπτομέρεια που υποδηλώνει ότι ¨ινφαντοφυλία¨ διανέμεται στην Ευρώπη με «ταχύτητα μετάδοσης της επιδημίας». Σε όλες τις δημοσιεύσεις αναφέρεται,  ότι κατά τη σύλληψη τους, κατασχέθηκαν ένας τεράστιος αριθμός των ¨terabytes¨, που δεν έχουν καταστραφεί, πορνογραφικές φωτογραφίες και βίντεο με τα νεογνά.  Οι σοδομίτες - είναι σαν τα ζώα….
Δημοσιογράφος: Όχι, μια τέτοια σύγκριση θα ήταν προσβλητική για τα ζώα. Εδώ είναι μια κατώτερη μορφή ζωής. Η ζωή άνευ σέξ-φύλου υπάρχει σε βακτήρια (Sexless ζωή). Αυτό είναι μια ριζοσπαστική εξέγερση εναντίον του Θεού. Η κορωνίδα της δημιουργίας πέφτει έως τις χαμηλότερες μορφές.
Irina Bergseth. Στην δικαστική υπόθεση του «ολλανδικού gey-ζευγαριού", οι οποίοι βίασαν εκατό παιδιά, δεν έχει βαλθεί μία τελεία. Φαίνεται ότι μερικοί άνθρωποι σοβαρά χρησιμοποιούν την «δίκη του αιώνα» για την προώθηση της ινφαντοφιλίας ως ¨κανονικόύ¨ σεξουαλικόύ  προσανατολισμόύ στη Δύση. ¨Ενα χρόνο αργότερα (το 2013)  άνοιξαν εκ νέου το φάκελλο. Ο Τύπος έγραψε, ότι σχεδόν όλη η ¨τοπική ιατρική κοινότητα¨ έχει ξεσηκωθεί και δήλωσε,  ότι αυτό το ομοφυλόφιλο ¨ζεύγος¨   όπως ενήργησε με τα παιδιά, ήταν απολύτως φυσιολογικό…. αφού ο βιασμός ενός παιδιού στην ¨προ-ομιλίας¨ ηλικία, δήθεν ¨είναι αδύνατον¨ να αναγνωρισθεί ως ¨βία¨. Από το ποινικό δίκαιο της Ολλανδίας, προφανώς, προκύπτει ότι, αν το θύμα (νεογέννητο) δεν προσφέρει καμία αντίσταση, συνεπάγεται, ότι και ¨η βία¨ ως τέτοια,  δεν υφίσταται νομικά. Επιπλέον δήλωσαν, ότι οι ολλανδοί γιατροί έχουν αποδώσει σε ¨ινφαντόφυλλο άτομο¨  την διάγνωση  "υπερσεξουαλικότητα¨, η οποία, σύμφωνα με τους ψυχιάτρους, φέρεται να εκδηλώνεται σε αυτή τη μορφή. Δεν είναι δύσκολο να προσέξουμε, ότι οι ¨αντισυμβατικοί κύκλοι¨ της ευρω-κοινότητας επιθετικά προωθούν την ¨ινφαντοφυλία¨  ως εναλλακτική και κατάλληλη μορφή σεξουαλικής έκφρασης.
Δημοσιογράφος: Και το άλλο – το ¨παραδοσιακό¨ τμήμα του πληθυσμού, ως φαίνεται,  δεν αντιδρά καθόλου με κανένα τρόπο...
Irina Bergseth.  Ποιά ήταν λοιπόν η κατάσταση με τους γονείς των θυμάτων του ολλανδικού ¨ινφαντόφυλλου¨Οι εφημερίδες ανέφεραν, ότι σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, οι γονείς των θυμάτων της ¨ινφαντοφιλίας¨ δεν έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν και να δώσουν στοιχεία, που σχετίζονται με πραγματικά περιστατικά του βιασμού στην αστυνομία ή στα δικαστήρια. Αυτό σημαίνει, ότι στην Ευρώπη τα παιδιά σε νομικό πεδίο-πλαίσιο έχουν εντελώς αποξενωθεί από τους γονείς τους. Αφενός μεν, τα νεογέννητα δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, και, αφετέρου, οι γονείς τους ¨στο νομικό πεδίο εξουδετερώνονται¨, ως εκ τούτου, φαίνεται ότι όλα τα δικαιώματα είναι τώρα στην πλευρά των gendermutants  (μεταλλάξεων του φύλλου των παιδιών) .
Με το δικό μου γιο στη Νορβηγία υπήρξε μια παρόμοια τραγωδία. Ήμασταν εκεί, και τον Φεβρουάριο του 2011, το τετράχρονο παιδί μου, μου είπε ότι ο πατέρας του που είναι Νορβηγός,  συσχετίστηκε μαζί του σε κάποια περίεργη σχέση. Σε αυτά τα ¨όργια¨ φέρεται ότι συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες, καθώς και άλλα παιδιά, και ακόμη και ζώα. Το να πιστέψω σε όλα αυτά τα παράλογα (absurds) για μένα ήταν αδύνατο, και έκανα την λάθος κίνηση - έτρεξα στην αστυνομία. Φυσικά, το νορβηγικό σύστημα με θεώρησε ως «δυσανεξίας» (intolerance) σε  «πειράματα με τα παιδιά και τα ζώα».
Αυτό, το οποίο με συγκλόνισε ως ρωσίδα-πολίτη για τους δικαστές, τους εμπειρογνώμονες, τους δικηγόρους, τους δάσκαλους, τους φροντιστές και τους γείτονες ήταν απλά η «διδασκαλία όλων των μορφών παιδικής σεξουαλικής διαφορετικότητας». Εάν πριν στη Νορβηγία επεξεργαζόντουσαν την ιδεολογία της πολιτισμικότητας και ¨μεταμορφώνανε¨ τους μετανάστες σε απρόσωπους χωρίς συγκρούσεις "πολίτες του κόσμου",  τώρα το κοινωνικό νορβηγικό πείραμα ονομάζεται  «ισότητα όλων των μορφών της σεξουαλικότητας».
Συμφωνήστε, αυτό είναι κάτι εντελώς άγριο, δεν χωράει στο νου του ανθρώπου  με παραδοσιακές αξίες.
Δημοσιογράφος:  Η Ευρώπη δεν ήταν πάντα έτσι. Ο ΧΙΧ αιώνας εξακολουθεί να είναι ακόμα μια άλλη Ευρώπη. Ακόμη και η προπολεμική Ευρώπη κατείχε σε μεγάλο βαθμό τις χριστιανικές αξίες, και που κάποτε εκδηλώνονταν σε ηρωικές μορφές. Όταν ο Χίτλερ ξεκίνησε την ¨διαπαιδαγώγηση¨ της γερμανικής κοινωνίας, στην αρχή ένα μέρος του πληθυσμού πέρασε από τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως και οι Γερμανοί έχουν γίνει έτσι πως  έχουν γίνει.
Στη συνέχεια, άρχισε μια πολιτική ¨καθαρισμού του έθνους¨ από τους εκφυλισμένους. Καταστρέφανε τους ψυχικά ασθενείς, τις ασθένειες ¨ντάουν¨ και ούτω καθεξής, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. Από μαρτυρίες των ρώσων μεταναστών, η  Λουθηρανική Εκκλησία προσπαθούσε ¨να σώζει¨ αυτούς τους ανθρώπους, παρά τον κίνδυνο. Συγκεκριμένα αναφέρω ένα παράδειγμα από την ιστορία του ΙΙΙ Ράιχ ως της πιο επιτυχημένης πρώτης μορφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ιδρύθηκε στην ευρωπαϊκή ήπειρο με σχεδόν βίαιο τρόπο. Εξαίρεση αποτελούν η Πολωνία και η Γαλλία, που πολέμησαν κατά της Γερμανίας.
  Σήμερα οι παραδοσιακοί ευρωπαίοι, Χριστιανοί, κατά τη γνώμη μου, βρίσκονται σε μια κατάσταση, χειρότερη από ότι ήταν στην εποχή του Χίτλερ, και κοιτάζουν με ελπίδα προς τη Ρωσία. Πώς η γκέϊ-δικτατορία πράττει στην Ρωσία, ποίος ύστατε καθοδηγητής των ιδεών  τηςποιούς  μεθόδους  χρησιμοποιεί ;
Irina Bergseth.  Ένας από τους διευθυντές της CIA, μιλώντας για το θέμα της αδυναμίας των ΗΠΑ να τσακίσουν τη Ρωσία σε ανοιχτή μάχη, επέδειξε ένα  "εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης".  Ο υπ΄αριθμόν ένα πράκτορ στις Ηνωμένες Πολιτείες πρότεινε: "αν η Ρωσία δεν μπορεί να ηττηθεί, τότε θα  πρέπει να  διαφθαρεί». Ως εκ τούτου, είναι πιθανόν ότι η κατασκευή της διεθνούς παίδο-τάξης χρησιμοποιείται στα σχέδια της CIA. Δηλαδή, τα έθνη και τους λαούς σήμερα μπορούν να χρησιμοποιήσουν, ως "ένα νέο είδος όπλου μαζικής καταστροφής¨. Το ιστολόγιον είναι γεμάτο από έγγραφα και τα στατιστικά στοιχεία για το θέμα αυτό. Δεν έχετε, παρά να καλέσετε στο διαδίκτυο τη λέξη "επίθεση στην την οικογένεια με το πρόσχημα της "πρόληψης" της παιδικής κακοπέρασης στις ΗΠΑ, για παράδειγμα.
Ας αναλογιστούμε αυτό το απλό γεγονόςΣημερα στην Ρωσία, ο Διευθυντής του παιδικού ταμείου της UNICEF, Anthony Lake, είναι  ένας  πραγματικός  υποψήφιος  για  διευθυντής  της  CIA. Ήταν εκείνος, ο αναγνωρισμένος στις Ηνωμένες Πολιτείες εμπειρογνώμονας στον τομέα της εθνικής ασφαλείας, σύμβουλος του  Clinton (ο Κλίντον του προσέφερε τη θέση του διευθυντού της CIA το 1996), για κάποιο λόγο σήμερα επίσημα τοποθετήθηκε  επικεφαλής  υπερασπίσεως των παιδιών στην Ρωσία. Πώς γίνεται, ότι αυτός ο άνθρωπος κουράρει  όλα τα θέματα της αναδιάρθρωσης της σχέσης γονέων - παιδιών στη Ρωσία, καθώς και όλα τα θέματα σχεδιασμού και προώθησης της αντι-οικογενειακής πολιτικής στη Ρωσία; Νομίζω ότι αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι για τις ΗΠΑ στρατηγικά – τα παιδιά μας και τα παιδιά σας.
Μία από τις κύριες οργανώσεις, στη Ρωσία, συνεργαζόμενους με την UNICEF- είναι το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών, υπεύθυνο για όλες τις πτυχές της παιδικής ηλικίας στη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένου και των υπευθύνων για την προώθηση του σεξουαλικού ¨διαφωτισμού¨ στα ρωσικά σχολεία, υπό την πίεση κάποιων ατόμων (persons),  όπως ο κύριος Λάϊκ.
Το σχέδιο της διαφθοράς των ρωσικών παιδιών ανά την ρωσική επικράτεια, εκτός από τον κ. Λέϊκ, το ακολουθούν ακόμη χιλιάδες αμερικανοί και ευρωπαίοι πολίτες ή πράκτορες, ενσωματωμένοι σε διαφορετικές οργανώσεις παιδιών, οι οποίοι εργάζονται στη χώρα μας, με το πρόσχημα των διαφόρων ΜΚΟ. Οι ΜΚΟ φέρεται, ότι παλεύουν και αγωνίζονται με την ¨βαναυσότητα σε ρωσικές οικογένειες¨, δήθεν για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας, όμως στην πραγματικότητα κάνουν εδώ το ¨βρώμικο¨ έργο τους-της διαφθοράς .
Δημοσιογράφος: Ναι. Στην Αμερική οι πρόεδροι ορκίζονται στo Ευαγγέλιο. Αλλά για κάποιο λόγο, ο τελευταίος εκ των οποίων ο Ομπάμα, "μετά από πολύ σκέψη," συμφώνησε να αναγνωρίσει τη νομιμότητα  ομοφυλοφιλικών γάμων. Ίσως ποτέ δεν άνοιξε αυτό το βιβλίο και δεν διάβασε τι γράφει εκεί περί του θέματος των σκέψεων του.
Ο κάθε σατανισμός είναι χτισμένος πάνω σε μια μπλόφα. Και το γεγονός, ότι στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες ο σατανισμός έχει εξαπλωθεί μεταξύ των κυρίαρχων ελίτ, δεν σημαίνει ότι θα γίνει αποδεκτός από το ευρύ κοινό. Κάθε κοινωνία έχει το ηθικό δυναμικό, ένα είδος «λαϊκού ανοσοποιητικού ". Ως εκ τούτου, ακόμη και η Ιταλία που υιοθέτησε ένα νέο κράτος δικαίου, αυτό δεν σημαίνει ότι ορισμένοι Σικελοί θα αποκαλούν τον ¨πατέρα με τη λέξη «γονιός υπ΄αριθμόν 1»    ( №1)και τη ¨μητέρα¨- «γονιός υπ΄αριθμόν 2» (№2).
Ιρίνα Bergseth. Αλλά σήμερα ποντάρουν όχι σε μας, στους ενήλικες, και όχι ακόμη και  στους νέους, αλλά σε νεογνά. Το παγκόσμιο gey-project είναι ¨χτισμένο¨ με την τεχνολογία της ¨αναγκαστικής λήψης¨ παιδιών από τις παραδοσιακές οικογένειες, κυρίως σε preverbal ( προ-ομιλιτική) ηλικία ή ακόμη και κατά τη γέννηση. Ο σκοπός αυτών των μη-ανθρώπων είναι: να διαπαιδαγωγήσουν την «απαχθέν γενιά παιδιών» με καινούργια κινηματογραφικά έργα- καινούργια βιβλία- καινούργιους όρους.
Δημοσιογράφος: Δεν λέμε για την διαδικασία αυτή ως ολοκληρωμένη.
Irina Bergseth.  Σωστά, η gey-αναδιαμόρφωση του κόσμου μόλις αρχίζει, αλλά αυξάνεται με τόσο ταχείς ρυθμούς, που ήδη στην Ευρώπη οι εκπρόσωποι των παραδοσιακών οικογενειών είναι υπό πίεση.
Δημοσιογράφος: Που θα οδηγήσει αυτό; Πιθανώς, και στην Ευρώπη, θα υπάρξει  διάσπαση της κοινωνίας;
Irina Bergseth.  Καταλάβετε, αυτό που βλέπουμε σήμερα στη Δύση οικοδομείτε επί σειρά δεκαετιών. Για την επιβεβλημένη αναδιαμόρφωση των παιδιών, είναι απαραίτητο, τουλάχιστον,  αυτά τα παιδιά να επιλεχτούν, να ξεχωρίσουν, να κατασχεθούν από τους εξ΄αίματος κανονικούς παραδοσιακούς γονείς.  Στο τέλος του περασμένου αιώνα στη Δύση έχει καθιερωθεί και εφαρμόζεται ευρέως, όλο το νομικό σύστημα-πλαίσιο που ονομάζεται «δικαιοσύνη ανηλίκων" ("Juvenile Justice") για δήθεν "προστασία των παιδιών". Στην πραγματικότητα, με το πρόσχημα  «προστασία των παιδιών» οι δικαστές ανηλίκων ¨κατανόησαν¨ την απελευθέρωση των παιδιών από τους πραγματικούς γονείς,  που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απαγωγή ανηλίκου (kidnapping)Ως αποτέλεσμα των τριών συμβάσεων της Χάγης της Ευρώπης για τα παιδιά, θεσμοθετήθηκε με νόμο το γεγονός, ότι τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς τους, και είναι «ιδιοκτησία» (διάβαζε «σκλάβοι») του οικοπέδου, επί του οποίου ¨πατούσανε¨ τους τελευταίους τρεις μήνες, άνευ δικαιώματος φυγής από την επικράτεια. Η έννοια «δικαιώματα των γονέων » στην Ευρώπη καταργήθηκε το 1980 και αντικαταστάθηκε από την «επιμέλεια», η οποία μπορεί να μεταφέρεται από έναν μόνιμο κάτοικο σε έναν άλλον (π.χ. στις ΗΠΑ, όπως η επιμέλεια των υιοθετημένων τέκνων, με καταγωγή από τη Ρωσία, μεταφέρεται με ένα απλό πληρεξούσιο).
Ας δούμε την αλήθεια κατάματα και το παραδεχτούμε: σήμερα η Δύση έχει κατασκευάσει ένα πράγματικό ¨σύστημα δουλείας¨, όπου οι σκλάβοι είναι τα παιδιά. Για τη συντήρηση αυτού του ¨παιδιού – σκλάβου¨ το κράτους πληρώνει μια ουσιαστική ανταμοιβή. Στην Ιταλία, για παράδειγμα, δημοσιεύτηκε  ο αριθμός της «τιμητικής διάκρισης» στο 400 Ευρώ το 24-ωρο για κάθε παιδί, δηλαδή, περίπου 12.000 ευρώ μηνιαίως λαμβάνουν οι λεγόμενοι "ανάδοχοι γονείς¨.  Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν, ότι για ένα «θετό» παιδίοι θετοί γονείς λαμβάνουν σήμερα από το κράτος € 7.500 ανά μήνα. Στη Νορβηγία, για κάθε θετό παιδί το ποσόν ανέρχεται μέχρι 25.000 ευρώ το μήνα μερικές φορές, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα  έγγραφα  νορβηγικών  υπερασπιστών  του  ΝόμουΤι είναι αυτό λοιπόν;
Την απλούστερη εξήγηση του φενομένου αυτού, την άνοιξη του 2013  από την ιταλική κρατική τηλεόραση την έδωσε ο δικαστής ανηλίκων της πόλης Μπολόνια. Είπε, ότι στην Ιταλία (όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη) διαμορφώθηκε και λειτουργεί  ιδιωτικό παζάρι (αγορά) της κηδεμονίας. Κατά κάποιον τρόπο είναι ένα είδος « ανταλλαγής των παιδιών» ή «αγορά παιδο-σκλάβων», που δεν είναι παρά μόνον μια πραγματική επιχείρηση σχετικά με τα παιδιά. Στην αγορά αυτή της ¨κηδεμονίας¨ , τα παιδιά είναι μόνον το τρέχον εμπόρευμα, και όλοι οι παίκτες του παιχνιδιού (δικαστές, δικηγόροι, ειδικοί εμπειρογνώμονες, ψυχολόγοι, αστυνομικοί, εκπαιδευτικοί, ανάδοχοι γονείς και  λοιποί) κινηγάνε μόνο το "κέρδος", το οποίο "στάζει" με την κίνηση του ¨εμπορεύματος¨ (μωρού) στην αγορά. Αυτή είναι η πραγματικότις - χτίστηκε διεθνή αγορά  πωλήσεως παιδιών-σκλάβων. Και οι γκέι-κυβέρνησεις  επεκτείνουν  και  αναπτύσσουν  την  αγορά  αυτή.
Το γεγονός, ότι ο διαγωνισμός για το πιο ανεκτικό (tolerant) θετό ζευγάρι γονέων στην Ευρώπηκατά κανόνα, θα το κερδίσει σήμερα το ζευγάρι του ομοφυλόφιλων, είναι μόνο ένα μικρό άγγιγμα της νέας αρχής της εμπορο-νομισματικής κρατικής χορηγίας της παιδεραστίαςΣτην Ελβετία, για παράδειγμα, δημοσιεύονται  έγγραφα που αποδεικνύουν ότι κατά την περίοδο 2012 - κατασχέθηκαν από τους παραδοσιακούς γονείς 30.000 παιδιά και μεταφέρθηκαν σε ελβετικές οικογένειες ομοφυλόφιλων. Δεν γνωρίζω, εάν ο αριθμός είναι για ένα έτος ή για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά σκεφτήτε μόνο,  πόσα είναι τα τριάντα χιλιάδες παιδιά;!
Δημοσιογράφος: Πείτε μου, πως νομίζετε, για τον δικόν μας ombutsmen Astakhov (Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων - διαμεσολαβητή Κο Αστάχοβ), όλα αυτά τα στατιστικά στοιχεία, όλα αυτά που συμβαίνουν εκεί - είναι ένα γνωστό γεγονός ή όχι;
Irina Bergseth. Νομίζω ότι οι ρωσικές αρχές γνωρίζουν πολύ περισσότερα από ό, τι εμείς, οι απλοί γονείς, σήμερα ακούγεται ένας τεράστιος αριθμός των κραυγών για βοήθεια, καθώς και σε διάφορα ρωσικά προξενεία δέχονται πολλές καταγγελίες από τα θύματα του αναγκαστικού διαχωρισμού με τα εξ΄ αίματος παιδιά τους έξω από τη χώρα μας.
Δημοσιογράφος: Οι περισσότερο ή λιγότερο εύποροι Ρώσσοι πολίτες αποφασίζουν να πάνε στην Ευρώπη για να ξεκουραστούν, να φάνε, να απολαύσουν την άνεση του ξενοδοχείου, να αγοράσουν ακίνητα. Η Ευρώπη έχει γίνει ένα είδος Μέκκας.  Το θέμα που συζητάμε μαζί τώρα - για πολλούς είναι ¨απαράδεκτο¨, όπως η  κατάρρευση του συστήματος της κοσμοθεωρίας του ανθρώπου. Στην Ρωσία την άπλυτη , την Ρωσσία της κλοπής και της ανομίας, εξ΄ ορισμού, δεν μπορεί να υπάρχει οτιδήποτε που να αξίζει τον κόπο. Ίσως, όπως περιγράψανε κάποτε το «σύνδρομο Stendhal», θα πρέπει να περιγραφεί και  το "σύνδρομο του ρωσικού τουρίστα."  Βέβαια, αυτό δεν βασίζεται στο θαυμασμό για την τέχνη, αλλά βασίζεται στη χαρά του καταναλωτή και του λάτρη της άνεσηςχωρίς να δει τίποτα κάτω από τη μύτη του.
Irina Bergseth. Θεωρώ την αναχώρησή μου για διαμονή στην Ευρώπη ως μια προσωπική τραγωδία. Στην αρχή, όπως κάθε μέσος άνθρωπος, αντιλαμβανόμουν όλα αυτά που συνέβησαν εκεί με μένα και τα παιδιά μου ως εξαίρεση. Ναι, η τραγική  εξαίρεση μιας σειράς ξένων πιο ευτυχισμένων ημερών στην Ευρώπη. Νόμιζα ότι το παιδί μου και μόνον αυτό βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση και πέρασε από μερικά νορβηγικά όργια, από σκανδιναβικές αιμομυξίες και ούτω καθεξής, όμως, όταν δραπέτευσα μακριά πίσω στο "τελευταίο νησί" την Ρωσία, - ξαφνικά ανακάλυψα ότι άνθρωποι σαν κι εμένα και τα παιδιά μου που επέφεραν στη Νέα Ευρώπη, και, χωρίς να κοιτάξουν πίσω τους, τρέχαν πίσω στην «άπλυτη» Ρωσία - ήταν ούκο λίγοι- όχι 10 ή 20, αλλά εκατοντάδες και χιλιάδες.
Βλέπω την Ευρώπη με "γυμνό" μάτι. Έχω χάσει τα πάντα: όλα τα υπάρχοντά μου, το σπίτι - το διαμέρισμα, το αυτοκίνητο, τα χρήματα- όλες τις οικονομίες - αλλά είναι όλα ανοησίες. Έχασα τα παιδιά μου. Πιο σωστά, μου κλέψαν τα πάντα, ακόμη και τα παιδιά. Κάτω από την απηλή των περιστρόφων της αστυνομίας, διαφυγάδευσαν τα παιδιά μου στην ευρω-αιχμαλωσία. Μ΄αφήσαν να πάω πίσω στο σπίτι, λέγοντας μου: "Και τώρα μπορείτε να απολαύσετε την ευρωπαϊκή ζωή χωρίς τα παιδιά και να πάτε  στο νορβηγικό ¨salon-spa". Εμείς, οι ρώσσοι, δεν μπορούμε να ζούμε έτσι, εμείς είμαστε άλλοι. Ολόκληρη η ζωή μας χτίζεται πάνω σε ένα τσιμέντένιο θεμέλιο: ζούμε για χάρη των παιδιών, παντρεύομασται για να έχουμε παιδιά. Όλος ο πολιτισμός μας, σε γενικές γραμμές, βασίζεται στο γεγονός αυτό. Ουσιαστηκά, μου πήραν τη βάση, που στήριζε τη ζωή μου, το έδαφος κάτω από τα πόδια μου... και αυτό το κλέψαν στη Νορβηγία. Φυσικά, και στην Ευρώπη υπάρχουν άνθρωποι με αρχές και αξίες, ίδιες μ΄ εμάς. Όμως αλλοιώσαν το 90% του συνόλου των ανθρώπων αυτών και ¨ξαναχτίσαν¨ τα μυαλά τους. Σκέφτονται διαφορετικά. Τους έχει επιβληθεί άλλιώτικο πλαίσιο αναφοράς – ανήθικο πλαίσιο.  Και τα παιδιά στο νορβηγικό σύστημα αναφοράς - είναι απλά ένα ¨αντικείμενο¨ που φέρνει σε όλους κέρδη.
Δημοσιογράφος: Πιάσαμε όλα αυτά τα τρομερά προβλήματα, και αφήνουμε άδικα πίσω το θέμα του νεότερου γιου σας, ο οποίος είναι τώρα εκεί. Από νομοθετική άποψη, από την άποψη των εγκριθέντων νόμων και κανόνωνη κατάσταση διάσωσης από εκεί με την πρώτη ματιά, φαίνεται ανέλπιστη.
Irina Bergseth:  Αδιέξοδο, ένα απόλυτο αδιέξοδο.
Δημοσιογράφος: Ο μικρότερος γιος σας δεν είναι πολίτης της Ρωσίας σε αντίθεση με τον πρωτότοκο γιος σας;
Ιρίνα Μπέργκσετ: Ναι. Το πιο ενδιαφέρον πράγμα που θα ήθελα πραγματικά: ο νεότερος γιος μου Μιχαήλ γίνει πολίτης της Ρωσίας. Αλλά, σύμφωνα με την ισχύουσα ρωσική νομοθεσία, είναι απολύτως αδύνατο. Ο γιος ρωσίδας μητέρας ή ρώσου πατέρα δεν μπορεί σήμερα να γίνει πολίτης Ρωσίας χωρίς την άδεια της άλλης χώρας, της Νορβηγίας ή της Ιταλίας, για παράδειγμα. Οι αλλαγές στους νόμους - όλα αυτά έγιναν την εποχή του 90΄, όταν  υπογράφτηκε ένας νόμος, σύμφωνα με τον οποίο όλα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί εκτός της Ρωσίας,  χαρίζονται για πάντα.
Δημοσιογράφος: Το παιδί σας μπορεί να το σώσει μόνο ένα θαύμα. Πιστεύω στο Θεό, δεν βλέπω την κατάσταση ως απελπιστική. Στη ζωή μου υπήρχε μια συνάντηση με μια γυναίκα που έχει επιστρέψει από την κόλαση - ήταν ο πρώτος πόλεμος στην Τσετσενία, όπου ο γιος της που μαρτύρηκα έφυγε από την ζωή, εξομολόγώντας ως Χριστιανός. Κατά την αντίλυψή μου, η γυναίκα αυτή άλλαξε τις απόψεις της κοινωνίας μας. Έφερε το λόγο της αλήθειας για τον πόλεμο. Και το ¨φτιαχτό¨ σχέδιο τηλεοπτικής μηχανής περί "ηλίθιοι, διεφθαρμένοι, αιματηροί ομοσπονδιακοί εναντίον των αγωνιστών της ελευθερίας για την πίστη" έπεσε σε ανυπαρξία. Μετά τον Evgeny Ροντιόνοφ να πιστεύουν έτσι ήταν αδύνατο. Δεν ήταν η καλύτερη κίνηση προπαγάνδας, δεδομένου ολόκληρη η ρωσική προπαγάνδα εργάστηκε για τον εχθρό. Ήταν μια πράξη της αλήθειας του Θεού. Ηταν η νοοτροπία των ανθρώπων που επηρέασαν την πορεία του ένός αδιέξοδου πόλεμου και την τύχη της χώρας. Ένα θαύμα συνέβη.
Έσείς δεν βρεθείκατε στον ¨Αδη¨ του πόλεμου της Τσετσενίας, εσείς βρεθήκατε στον ¨Αδη¨  της άνεσης της Ευρώπης, όπου ο καθένας επιθυμεί να πάει,  και διοχετεύει εκεί τα χρήματά του. Ζήσατε την κόλαση και έχει περάσει το ¨inferno¨ μέσα από εσάς. Κουβαλάτε την φρικτή αλήθειαοι άνθρωποι θα αναγκαστούνε να δούνε τον κόσμο γύρω μας με διαφορετικό τρόπο μετά την αποδοχή της αλήθειας αυτής. Πιστεύω λοιπόν ότι είναι δυνατόν το θαύμα.
Ιρίνα Μπέργκσετ. Ξέρετε, εμείς δραπετεύσαμε από την Νορβηγία πριν από δύο χρόνια, το καλοκαίρι του 2011, με τον μεγαλύτερο μου γιο. Ο γιός μου ο ίδιος τά οργάνωσε όλα, δεν θα επαναλάβω την ιστορία. Ο Σάσα (Αλέξανδρος), ο πρεσβύτερος γιος μου - αυτός είναι πολίτης της Ρωσίας, όπως και εγώ. Το δεύτερο παιδί μου γεννήθηκε στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τους νόμους της Ευρώπης θεωρείται, πως εγώ έκλεψα το πρωτότοκο παιδί μου, δηλαδή τώρα, βάσει νόμου - είμαι ¨εγκληματίας¨. Πέρασα τους τρεις κύκλους της κολάσεως - και τις τρεις βαθμίδες των νορβηγικών δικαστηρίων: το πρώτο, το δεύτερο και το ανώτατο δικαστήριο της Νορβηγίας - και όλοι οι δικαστές της Νορβηγίας αποφασίσαν ότι ο Μίσα (Μιχαήλ) κατάσχετε άνευ δικαιώματος αλληλογραφίας. Δηλαδή, εγώ στερούμαι όλων των επισκέψεων. Η λογική λέει, ότι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, υπάρχουν επίσης και τα δικαιώματα του παιδιού. Στην πραγματικότητα εκεί ένας ¨σκλάβος¨ δεν έχει κανένα δικαίωμα. Ο μικρός γιος μου, ο Μίσα, ο οποίος στις φλέβες του ρέει ρώσικο αίμα, στερείται  δικαιώματος αλληλογραφίας με τη μητέρα του και τον μεγαλύτερο αδελφό του για πάντα. Ακόμα και οι ταχυδρομικές κάρτες είναι απαγορευμένες , το Skype, τηλέφωνο, internet- συνομιλία, - τα πάντα απαγορεύονται.
Οι δικηγόροι μου εξηγήσαν , ότι πλήρωσα νορβηγικό ¨φυσικό τέλος", ένα είδος "φόρου τιμής" για το γεγονός ότι χρησιμοποίησα τα νορβηγικά σούπερ μάρκετ για έξι χρόνια. Όσο τρελό να μην ακούγεται, αλλά σήμερα ο καθένας θα πρέπει να γνωρίζει, ότι στην Ευρώπη, κόβεται ¨το παιδικό μίσθωμα¨ - για την «είσοδο σε αυτόν τον κόσμο» θα πρέπει να πληρώσετε με τα δικά σας παιδιά. Θα σας τα πάρουν χωρίς δικαίωμα αλληλογραφίας.  Δηλαδή, θα τα μεταλλάξουν σε άλαλους σκλάβους, θα αλλάξουν τα όνοματά τους, θα τα τοποθετήσουν σε μια μυστική διεύθυνση, θα αλλάξουν το φύλο τους και θα διαγράψουν από τη μνήμη τους «το όνομα της μητέρας και του πατέρα" για πάντα.
Το προϊόν αυτού του συστήματος - ο Μπρέιβικ πυροβόλησε 80 άτομα. Ο Νορβηγία χτίζει ατομική φυλακή-παλάτι, γι΄αυτόν τον τρομοκράτη, ο οποίος κάθε μέρα καλεί στο τηλέφωνο συγγενείς και επικοινωνεί μαζί τους μέσω του Διαδικτύου.
Δημοσιογράφος:  Κατά τη γνώμη μου, τώρα μαθητεύει.
Ιρίνα Μπέργσετ: Ναι, όλα του επιτρέπονται. Ζήτησε να φυτήση στο πανεπιστήμιο, ζήτησε να πάει στην κηδεία της μητέρας του, και ούτω καθεξής. Ο Μπρέιβικ, ο οποίος είναι  ο Μέγας Εγκληματίας της Νορβηγίας, έχει το δικαίωμα επικοινωνίας με την οικογένειά του, και εγώ - μια μητέρα, τίποτα παράνομο δεν έχω διαπράξη στην Ευρώπη, δεν έχω το δικαίωμα να ακούω τη φωνή του δικού μου παιδιού, ακόμη και από το τηλέφωνο. Εργάστηκα ως δασκάλα στη Νορβηγία. Πήρα δάνειο με υποθήκη για 25 χρόνια να το πληρώνω στην τράπεζα. Επιπλέον, πούλησα το διαμέρισμα, αν και με πενιχρή τιμή, αλλά εξόφλησα την τράπεζα, έτσι δεν έχω κανένα χρέος στη Νορβηγία για τη στέγαση. Δηλαδή, μέχρι τώρα, εξακολουθώ να είμαι νομοταγής πολίτης. Ωστόσο, είχα υποστεί κάποια νέα μορφή της ανθρώπινης τιμωρίας στη Νορβηγία: δια βίου διαχωρισμό από τον γιό μου.
Το παιδί μου μετακομίσθη και διαμένει με ένα πρόσωπο, το οποίο είναι ύποπτο της Ερευνητικής Επιτροπής, της Ρωσικής Ομοσπονδίας για παιδοφιλία. Δεν είναι εφευρέσεις μου, οι ειδικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα αυτό. Την έρευνα πραγματοποιεί το τμήμα ιδιαίτερα σημαντικών υποθέσεων του Κεντρικού Τμήματος της Ερευνητικής Επιτροπής, της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η Νορβηγία τα αγνοεί όλα αυτά.
Εδώ και 2,5 χρόνια δεν υπάρχουν πληροφορίες για το γιο μου Μίσα, ο οποίος εκλάπη από μένα από τις Αρχές της Νορβηγίας ανευ δικαιώματος αλληλογραφίας.  Δυστυχώς, σε αυτό το μέρος της Ευρώπης ηπήρξα μόνον ως βιολογικός δότης "γονέας υπ΄αριθμόν ένα - №1», η οποία έδωσε το αίμα της ¨για ανανέωση του νορβηγικού έθνους¨.
Θέλω από την εφημερίδα να ζητήσω βοήθεια από τους ανθρώπους, τόσο στη Νορβηγία, όσο και στη ΡωσίαΓνωρίζω ότι τώρα ο γιος μου ζει στη Νορβηγία σε μια μυστική διεύθυνση με Ρωσίδα υπήκοο από το Καζάν - Rimma Kasymova. Στην πραγματικότητα, ήταν εκείνη που ίστατε τώρα η νορβηγική μητέρα ή  "κηδεμόν υπ΄αριθμόν τρία" για το γιο μου Misha, διότι το νορβηγικός πατέρας του είναι απών για εβδομάδες στη θάλασσα.
Παρακαλώ όλο τον κόσμο, ρωτήστε όποιος γνωρίζει την Ρίμμα Κασίμοβα (η καταγωγή της είναι από το Καζάν) ή τους συγγενείς της, για να βοηθήσει στην επικοινωνία μαζί της για να μάθω πώς είναι το παιδί μου, ο Μίσα μου. Αν κάποιος από εσάς έχετε δει το γιο μου, ή τουλάχιστον γνωρίζει κάτι γι 'αυτόν, παρακαλώ να μου γράψετε ένα μήνυμα. Αν και λίγα λόγια για το μικρό γιο μου θα είναι ευτυχία για μένα. Για την οικογένειά μου έτσι κι αλλιώς, ο γιος μου είναι «αγνοούμενος» ή έχει «παγιδευτεί στη νορβηγική αιχμαλωσία».
Ειδικά ελπίζω να βοηθήσει η μουσουλμανική κοινότητα της Νορβηγίας. Ζητήστε τους να  λειπηθεί το παιδί και να του δώσει την ευκαιρία τουλάχιστον να ακούσει τη φωνή της μητέρας και τον αδελφόύ του στο τηλέφωνο. Ειδήσεις για τον γιό μου  περιμένω σεrusskiemateri@mail.ru.
Δείτε σχετικά καί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.