Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Υποταγή στον Βαρθολομαίο διδάσκει ...ο αγιορείτης Μοναχός Νίκων!!!

 Δεν έχει ευθύνη ο λαϊκός για κάτι αιρετικό που θα κάνει ο Πατριάρχης!
Η νέα Εκκλησία είναι εδώ.

 Ο Γέροντας Νίκων με απογοήτευσε*..

Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Λάβαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Γερμανία, ένα μήνυμα με πόνο ψυχής, για την ομιλία του γέροντος Νίκωνος του Νεοσκητιώτη στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας. 

Το τελευταίο μέρος της ομιλίας (από το 1:15’:00” και μετά), είναι μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη: Όλη η επιχειρηματολογία των οικουμενιστών, από τα χείλη ενός Αγιορείτη γέροντα!
Αναρωτιόμαστε μόνον αυτό: Εάν ήλεγχε ο  σεβαστός γέροντας, τον Πατριάρχη και τους οικουμενιστάς δεσπότες, άραγε ο κόσμος θα μιλούσε;
Δυστυχώς ο γέροντας Νίκων επέλεξε, να ελέγξει τον “συνήθη ύποπτο”, τον απλό λαό. Τον λαό που σκανδαλιζόμενος αντιδρά μπορεί και με “λάθος τρόπο”.
Όμως επίσης επέλεξε και να κάνει πλάτες στους “υπεράνω πάσης υποψίας”, τους οικουμενιστές, Πατριάρχες, Αρχιερείς, κληρικούς και μοναχούς.
Θεωρεί δίκαιο ο σεβαστός γέροντας, οι σκανδαλιζόμενοι υδραυλικοί, συμπεθέρες, και νταληκιέρηδες, πως είναι άξιοι τέτοιου αυστηρού ελέγχου, λεπτής ειρωνίας και σαρκασμού μέχρις εξουθενώσεως, ενώ οι σκανδαλιστές οικουμενιστές, Πατριάρχες, Αρχιερείς, Ιερείς και μοναχοί να είναι στο απυρόβλητο;
Δείτε στο βίντεο της ομιλίας το αποκαλυπτικό απόσπασμα μετά το 1.15'.00"



*Από τα σχόλια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.