Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Όταν έρθει η ώρα, πόσοι θα είναι οι ενημερωμένοι; Πόσοι θα έχουν πέσει στην παγίδα των "εφησυχαστών"; Πόσοι θα αντέξουμε ώστε να αρνηθούμε;

ΕΝΝΕΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ???, (βίντεο)

Το επόμενο βήμα, σύμφωνα με τον μητροπολίτη, είναι η «εμφύτευση, όπου εκεί πλέον ο άνθρωπος θα γίνει ρομπότ».


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ γύρω μας χάνεται ο τόπος, ενώ στην ευρύτερη περιοχή μας συμβαίνουν κοσμοϊστορικές εξελίξεις, ενώ η χώρα μας έχει βουλιάξει στην βάρβαρη μνημονιακη κατοχή, μαθαίνουμε πως προοριζόμαστε να αποκτήσουμε όλοι την περίφημη Κάρτα με το περίφημο Μικροτσίπ.
Όσοι δεν αναλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους. Ο Μεγάλος Αδελφός θα ωχριά μπροστά σε αυτό το φακέλωμα που δεν έχει προηγούμενο του στην ιστορία.
Εννέα εκατομμύρια μικροτσίπ βρίσκονται αποθηκευμένα στην έδρα των ΜΑΤ, (που αλλού θα ήταν ασφαλισμένα ?).
Αν πιστεύουμε ότι αξίζει η ζωής μας αυτό δεν μπορεί να το δεχτούμε, εκτός και αν θεωρούμε πως είμαστε τα «προβατάκια» που με λίγο γαλατάκι τα πάνε κατευθείαν στην σφαγή και ας λέγονται… Έλληνες!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

___________________________________________________

Τὴν παραπάνω εἴδηση (ποὺ ἀναπαραγάγει ὁ κ. Χειλαδάκης, ρωτώντας ἂν ἰσχύει) τὴν εἴδαμε σήμερα καὶ στὴν "ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟ". Ὅμως, πρόκειται γιὰ μιὰ συνέντευξη (ἐδῶ) τοῦ Σεραφεὶμ Πειραιῶς στὸ ΑΜΕΝ ποὺ δόθηκε το 2011!  Ἄρα ἰσχύει ἀκόμα; Φυλάσσονται ἀκόμα ἐκεῖνες οἱ κάρτες; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.