Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Αλλοπρόσαλλοι Αρχιμανδρίτες, στρατευμένες (αμειβόμενες;) πένες, Μητροπολίτες χωρίς ποίμνιο, συγκροτούν την επαίσχυντη Φαναριώτικη κουστωδία.

Μια επαίσχυντη Φαναριώτικη κουστωδία οδηγεί σε καταστροφή τον Οικ. Πατριάρχη


Η ΤΟΥ
 Αλλοπρόσαλλοι Αρχιμανδρίτες, στρατευμένες (άραγε και αμειβόμενες;) πένες, χωρίς ποίμνιο με ύφος χιλίων καρδιναλίων συγκροτούν την επαίσχυντη Φαναριώτικη
 Είναι αυτοί που όπως τα παράσιτα δηλητηριάζουν τα καρποφόρα δέντρα έτσι έχουν αιχμαλωτίσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.
   Η Πανορθόδοξη αποτέλεσε απλώς την επιβεβαίωση της υποψίας. Αυλοκόλακες του Φαναρίου επηρεάζουν στο μέγιστο βαθμό τον κ. Βαρθολομαίο και είτε τον κρατούν απομονωμένο από όσα πραγματικά συμβαίνουν είτε όταν δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να κάνουν κάτι τέτοιο τον παραπληροφορούν συστηματικά. Εξ΄ου και η πρωτοχρονιάτικη αναφορά του να μην ακούει το ποίμνιο τα διαδικτυακά μέσα αλλά μόνο ότι λέει ο ίδιος.
Η ασθένεια είναι χρόνια και βαθιά, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε όχι αγιάτρευτη.
      Προσευχόμαστε ο Κύριος ημών Ιησού Χριστός να τους φωτίσει και να δουν τον ολισθηρό δρόμο που έχουν διαλέξει.
Σχόλιο: Θέλει, δηλαδή, νὰ μᾶς πεῖ τὸ "Βῆμα Ὀρθοδοξίας" ὅτι ὁ καημένος ὁ Πατριάρχης δὲν καταλαβαίνει τίποτα, δὲν εὐθύνεται γιὰ τίποτα! Καὶ ἔπειτα μιλάει τὸ "Βῆμα" γιὰ "στρατευμένες (άραγε και αμειβόμενες;) πένες";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.