Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Αυτοί θα σκοτώνουν, αλλ' εμείς θα δείχνουμε ψυχραιμία, για να πετύχει η Πανθρησκεία!

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑ Η  ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ


   
  Η Erin Green, εκπρόσωπος της Διάσκεψης των Ευρωπαϊκών Εκκλησιών (CEC), φορέα που εκπροσωπεί χριστιανικές εκκλησίες της Ευρώπης, είπε ότι η επίθεση στην επηρέασε βαθύτατα όλους τους Χριστιανούς και τους κληρικούς διαφόρων εκκλησιών.

   Σημείωσε πως πρέπει να δοθεί βάση στο διαθρησκευτικό διάλογο και την ενότητα μεταξύ των διαφόρων εκκλησιών σε όλη την Ευρώπη προκειμένου να ξεπεραστεί η που είναι πιθανό να αυξηθεί μετά από την επίθεση στην εκκλησία στη γαλλική περιοχή της Νορμανδίας.   

  "Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να κάνουμε περισσότερα στον τομέα της ειρηνικής συμφιλίωσης και στον τομέα του διαθρησκευτικού διαλόγου. Γιατί αυτό που βλέπετε συχνά αμέσως μετά από αυτές τις επιθέσεις είναι μια πραγματικά παρορμητική αύξηση της ισλαμοφοβίας και της ξενοφοβίας, "δήλωσε η Green.
   Πρόσθεσε δε ότι η CEC "θα ενθαρρύνει την υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή κοινότητα στο σύνολό της, προκειμένου να δημιουργήσει μια ευκαιρία για όλους τους ανθρώπους καλής θέλησης ούτως ώστε να αισθάνονται ασφαλείς"
   "Όταν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, είναι μια επίθεση εναντίον όλων των ανθρώπων καλής θέλησης, όλων των ανθρώπων της πίστης και όλων των Ευρωπαίων. Επειδή σίγουρα δεν είναι μόνο οι Καθολικοί που θα επηρεαστούν από αυτό. Θα είναι κάθε κληρικος που εργάζεται σε κάθε εκκλησία ... Αυτή η επίθεση αγγίζει όλους τους Χριστιανούς βαθιά ", δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.