Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Η κατευθυνόμενη Νεοταξική (και Οικουμενιστική) "ανοχή" φέρνει καρπούς!

 9 σχόλια (και φωτογραφίες)

για την εισβολή των αναρχικών στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και την αθώωση τους.


Πριν παραθέσουμε οποιοδήποτε σχόλιο, θυμίζουμε:

Άρθρο 200 Π.Κ.
Διατάραξη θρησκευτικών συναθροίσεων

1. Όποιος κακόβουλα προσπαθεί να εμποδίσει 
ή με πρόθεση διαταράσσει μιαν ανεκτή κατά το πολίτευμα θρησκευτική συνάθροιση για λατρεία ή τελετή, 
τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.

2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος 
μέσα σε εκκλησία ή σε τόπο ορισμένο για θρησκευτική συνάθροιση ανεκτή κατά το πολίτευμα, 
ενεργεί υβριστικά ανάρμοστες πράξεις.Παρόλα αυτά οι συλληφθέντες ΔΕΝ τιμωρήθηκαν από το αυτόφωρο!!!
Μπήκαν 30 άτομα στο ναό εν ώρα θείας λειτουργίας, φώναξαν, απείλησαν, πέταξαν φυλλάδια, τραμπούκισαν, και κατά το

δικαστήριο ΔΕΝ διαταράχθηκε η θρησκευτική συνάθροιση.
Αντιλαμβανόμαστε ποιο θα είναι το επόμενο σχέδιο: οι γυμνόστηθες "διαδηλώτριες". Σχεδόν πάντα εισαγόμενες και εκπαιδευμένες για το πως θα δράσουν.
Άραγε αν πήγαιναν άτομα αντίθετης ιδεολογίας,  σε ένα τζαμί ή σε μια εβραϊκή συναγωγή, και άρχισαν να φωνάζουν, να βιαιοπραγούν και να πετάνε φυλλάδια, θα είχαν την ίδια τύχη;;;
Ή κάποιοι είναι "πιο ίσοι από τους άλλους";! 
Μήπως τότε θυμόταν τον αντιρατσιστικό νόμο;
Μήπως έχουν και οι ορθόδοξοι δικαιώματα στο ελλαδικό κράτος;

Θυμίζουμε ότι της επίθεσης στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, προηγήθηκε (πριν λίγους μήνες):


Ακόμη, μία ημέρα μετά την επίθεση στην μητρόπολη θεσσαλονίκης, έβαλαν(πέταξαν) γκαζάκι σε κεντρικό ναό του Ηρακλείου Κρήτης, αλλά όπως διαβάζουμε ευτυχώς δεν εξερράγη:
η ανάληψη της ευθύνης στον γνωστό αναρχικό (παρακρατικό) ιστότοπο, που φιλοξενείται εδώ και χρόνια δωρεάν από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. 


και φυσικά απέδειξαν μία ακόμη φορά πόσο άχρηστοι και ανίκανοι είναι όλοι αυτοί οι καλοθρεμμένοι μπούληδες των πλούσιων μπαμπάδων (δείτε εδώ,  εδώ και εδώ):
Όπως διαβάζουμε σε πλήθος δημοσιευμάτων, το γκαζάκι ΔΕΝ εξερράγη!!!
Παρόλα αυτά έβγαλαν "ανάλυση ευθύνης" χωρίς φυσικά να το αναφέρουν!

Ακολουθούν 7 σχόλια που διαβάσαμε στο διαδίκτυο και κλείνουμε με το δικό μας, όπως πάντα "επί τον τύπον των ήλων".
 Ιστολόγιο Ομάδας Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"Σχόλιο 1
«Δεν είχαν πρόθεση εξύβρισης του χώρου», είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου και αθώωσε τους 26 τσόγλανους του εβραιοσιωνισμού, που εισέβαλαν στον ναό στην Θεσσαλονίκη...
"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ"... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν μερικοί νταβραντωμένοι ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, έμπαιναν μέσα στις *** τις συναγωγές και τα έκαναν ***, τι θα γινόταν;;;;
Η... "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη, θα τους καταδίκαζε... πολύ απλό...
Καλλιόπη Σουφλή Τα παιδιά της Μοσάντ... και πάλι στοχοποιούν τους Ορθόδοξους.

Οι Συναγωγές όπως και κατά την Κόκκινη Επανάσταση, χαίρουν ειδικής προστασίας από τα πραγματικά αφεντικά των "αυθόρμητων επαναστατών".
Ούτε επιθέσεις, ούτε σπρέι στους τοίχους, ούτε εισβολές εν ώρα τελετής.
Η "αυθόρμητη" Αθεΐα... δεν πλησιάζει ποτέ σε Συναγωγές.


Οι "άθεοι αναρχικοί" δεν προσβάλλουν ποτέ τους πιστούς εκεί, δεν χαλούν τις τελετές, δεν βεβηλώνουν τα κτίρια, τα σύμβολα κλπ. στις Συναγωγές που προστατεύονται από τους τοκογλύφους.
Ακούσατε ποτέ κανέναν Ελληνόφωνο πράκτορα να λέει: "Φτύνω στη θρησκεία των Εβραίων";
Να φτύσουν στις άλλες θρησκείες (...)


Οι άγνωστοι γίνονται γνωστοί και οι σιωνιστές τους περιβάλλουν με στοργή.


Τους προβάλλουν ευχαρίστως και οι Δημοσιογράφοι-πράκτορες, όταν πρόκειται να προσβάλλουν τους πιστούς άλλων θρησκειών.Σχόλιο 2

Κανείς που κατά το πρόσφατο παρελθόν μιλούσαν στα Μ.Μ.Ε., Μητροπολίτης ΔΕΝ βγήκε να κατακεραυνώσει την απαράδεκτη και ιερόσυλη επίθεση από τους αναρχικούς γενίτσαρους ΠΟΥ ΔΈΧΘΗΚΕ ο ναός του Αγ. Γρηγορίου στη Θεσ/νίκη.

-Τι λέει ο λαλίστατος Μητροπολίτης Σιατίστης;;;
-Αυτά τα αναρχικά "τάγματα εφόδου" δεν έχουν ποινικές ευθύνες;;; -Αυτά τα άθλια γινόταν μόνο στη φρικτή την εποχή του συμμοριτοπολέμου 1946-'49.
-Να θυμηθούμε τη σταύρωση του ιερέα Γεωργίου Σκρέκα το 1947 από τους κανιβάλους του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!

-και τέλος γιατί η Ορθόδοξη Εκκλησία μας δέχεται τόσο παθητικά τα γεγονότα;
- Πόσο χαμηλά έχουμε πέσει σαν λαός;
Δυστυχώς ο Νεο- Έλληνας του 2016, είναι ο

χειρότερος που πέρασε από αυτή τη γη...

(Σχόλιο που μας απέστειλε αναγνώστης μας)
Σχόλιο 3

—"ΕΙΣΤΕ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΑΣ",είπε η Σύνοδος για τους αντιεξουσιαστές της Θεσσαλονίκης…
— "ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΟΧΗ ΜΑΣ", είχε πεί το 1998, για τα νέα παιδιά ο Χριστόδουλος

ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ Μ. ΤΖΟΥΜΑ, Πηγή


Σχόλιο 4
Δεν ξέρω γιατί αλλά η είσοδος των 26 ατόμων στο μητροπολιτικό ναό του αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα τη διακοπή της Θείας Λειτουργίας, μου έδωσε την εντύπωση της χαριστικής βολής.
Αλήθεια σε κανένα τζαμί θα τολμούσε ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο;

Η Ελλάδα βάρεσε πλέον διάλυση ή μάλλον επισφραγίζεται αυτή.
Μια κυβέρνηση σε αποστολή ενσυνείδητη ή μη.Αρχικά μια υπουργός ανοίγει με τις δηλώσεις της τα σύνορα σε πάσης προέλευσης παράνομους μετανάστες.
-Όποιος θέλει μπαίνει στη χώρα, κανείς δεν αντιδρά.
-Όποιος θέλει καταλαμβάνει ξένη περιουσία για να κάνει φιλανθρωπία με ξένα κόλυβα, κανείς δεν αντιδρά και δεν προστατεύει τους πολίτες και την ιδιοκτησία τους.
-Όποιος θέλει στήνει αντίσκηνα και παραγκουπόλεις στα σύνορα, λεηλατεί ξένη περιουσία, κανείς δεν αντιδρά.
-Όποιος θέλει κάνει κάμπινγκ χώρο πανεπιστημίου, κανείς δεν αντιδρά.
-Τρίγυρω στη γεωπολιτική γειτονιά μας γίνεται χαμός, κανείς δεν αντιδρά.

Τίποτε δε λειτουργεί πλέον σε αυτή τη χώρα.
Μόνο η επιτροπή για τις άδειες των καναλιών και το οικονομικό επιτελείο που αναζητά τρόπους να παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα και να βάλει χέρι στο διασωθέν υστέρημα των πολιτών.
Όρια δεν υπάρχουν, σεβασμός δεν υπάρχει, αξίες καταλύονται, τα πάντα γκρεμίζονται.
Η Ελλάδα είναι πλέον νεκρή.
Την σκουντάς, την τσιμπάς, δεν ανταποκρίνεται…Σχόλιο 5
Δυστυχώς σε αυτήν τη χώρα (αλλά και τη σημερινή Ευρώπη γενικώς), μόνο τα δικαιώματα των Μουσουλμάνων υπερασπίζονται και μάλιστα με "λύσσα"! Οι υπόλοιποι (και ειδικά αν κάνουμε το "λάθος" να είμαστε Χριστιανοί) δεν
θεωρούμαστε άνθρωποι...

Σχόλιο 6

Η ΔΙΣ για την απουσία οποιασδήποτε δήλωσης καταδίκης της επίθεσης στο μητροπολιτικό ναό της Θεσσαλονίκης από τους καθ' ύλην αρμόδιους Υπουργούς.


«Για την εισβολή και πράξεις βίας εντός του Ιερού Ναού Αγ. Γρηγορίου Παλαμά της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης (31.7.2016)» 


Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όσα Κοινοβουλευτικά Κόμματα έσπευσαν να καταδικάσουν απερίφραστα την εισβολή, τη διακοπή της Θείας Λειτουργίας και τις πράξεις βίας κατά θρησκευτικών λειτουργών και πιστών μέσα στον Ιερό Ναό Αγ. Γρηγορίου Παλαμά στην Θεσσαλονίκη χθες (31.7.2016).

Επισημαίνουμε βεβαίως και την ως τώρα απουσία οποιασδήποτε δήλωσης καταδίκης της επίθεσης από τους καθ' ύλην αρμόδιους για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προστασία των πολιτών και τα θρησκεύματα Υπουργούς.
Η εύγλωττη επίσης σιωπή επιστημονικών και ακτιβιστικών ενώσεων και συμβουλίων, που έχουν ως αντικείμενο τις δημόσιες παρεμβάσεις και πολιτικές για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην χώρα μας, δείχνει ότι μάλλον δεν σοκάρονται από τις βιαιοπραγίες, όταν στρέφονται κατά της ορθόδοξης χριστιανικής πλειοψηφίας. Οφείλουμε, τουλάχιστον, να τους αναγνωρίσουμε το προσόν της ειλικρίνειας.


Τέλος, στους «αντιεξουσιαστές», που νόμισαν ότι βεβηλώνοντας την κυριακάτικη προσευχή έδωσαν κτύπημα στην εξουσία, δεν θα απευθύνουμε τις καταδικαστικές δηλώσεις, που συνηθίζονται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Αφού ουδείς πέτυχε να τους εμπνεύσει σεβασμό για ο,τιδήποτε στη ζωή τους, μόνο την λύπη μας διατυπώνουμε, λέγοντάς τους: Είστε η αποτυχία μας. Η αποτυχία μας ως κοινωνίας, ως σχολείου, ως οικογένειας, ως δημοκρατίας.Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς ΣυνόδουΣχόλιο 7

ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣΝαι, είναι αλήθεια! Τώρα μας καταδιώκουν μέσα στο σπίτι μας! Το ακούσατε! Στη Θεσσαλονίκη χθές μια ομάδα αναρχικών Ελλήνων– παιδιών δηλ. της ταλαίπωρης Ελλάδος- ώρμησαν στον ιερό Ναό του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, το πρωΐ, δηλ. την ώρα που ετελείτο η θεία λειτουργία, και τα έκαμαν «γυαλιά-καρφιά» !!!!!


Το γεγονός αυτό μας έθλιψε βαθύτατα! Τώρα πια είμαστε απροστάτευτοι μέσα στο σπίτι μας. Η Κυβέρνηση και οι Υπουργοί της φροντίζουν, και πολύ μάλιστα, για την ασφάλεια και την προστασία των μεταναστών, όχι όμως ημών των μονίμων κατοίκων, συγχρόνως δε και νομίμων πολιτών, του ιστορικού αυτού τόπου! 


Για να εκφράσουμε την λύπη μας απεστείλαμε ένα μήνυμα συμπαθείας πρός τον Παναγιώτατον Μητροπολίτην Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμον, το οποίον και σας γνωστοποιούμεν.
Αδελφοί μου, σηκωθήτε από τον καναπέ της ραστώνης! Σκεφθήτε στοχαστικά: Θα τους αφήσουμε να διαλύσουν την Ορθόδοξη Εκκλησία μας; Θα τους αφήσουμε να πολεμάνε την πίστη μας; Θα τους αφήσουμε να επαναλάβουν, ό,τι έκαμαν στη Θεσσαλονίκη; Μήπως ήλθε η ώρα να αντισταθούμε; Να αντισταθούμε νόμιμα μεν, αλλά και δυναμικά; Η αναρχία θέλει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ; Αλλοιώς ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩ-ΠΙΖΕΤΑΙ!


Είμαστε έτοιμοι να συγχωρήσουμε αυτούς, που μας αδικούν ως άτομα! Αλλά δεν θα τους επιτρέψουμε να βλάψουν την αμώμητη πίστη μας! Μήπως, λοιπόν, θα χρειασθούν κάποιοι Πρωτομάρτυρες, Μάρτυρες και Μεγαλομάρτυρες, για να υπερασπισθούν τον Σωτήρα Χριστό; Σκεφθήτε το.


Στο Βοτανικό των Αθηνών κάποιοι γενναίοι απόστρατοι Έφεδροι Αξιωματικοί άρχισαν ήδη μια ειρηνική Επανάσταση! «Η ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ», μας έγραψε ένας πιστός Χριστιανός και γενναίος Έλληνας!

Καλάβρυτα, 2 Αυγούστου 2016
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Σχόλιο 8


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
κ.κ. ΑΝΘΙΜΟΝ

Παναγιώτατε καί Αγαπητέ μοι εν Χριστώ Αδελφέ,
Παρακαλώ, δεχθήτε την έκφρασιν της συμπαθείας μου διά την χθεσινήν εγκληματικήν ενέργειαν μερικών αθέων -και συγχρόνως αναρχικών- προσώπων, τα οποία επετέθησαν εν ώρα της θείας λατρείας εις τον Ιερόν Ναόν Αγ. Γρηγορίου του Παλαμά κλπ.
Εύχομαι και προσεύχομαι, ίνα ο Πανάγαθος Θεός συγχωρήση εις αυτούς το διαπραχθέν έγκλημα καί να τους σώση. Να τους δώση μετάνοιαν και επιστροφήν προς σωτηρίαν της ψυχής των.

Παναγιώτατε,
Αυτά και άλλα παρόμοια φαινόμενα θα είναι -δυστυχώς- εφ΄εξής τα έργα ανευθύνων ή και περιθωριακών προσώπων, άτινα όμως άρχισαν να εμφανίζωνται «διά πρώτην φοράν εις την Πατρίδα μας» όπως ορθώς υπογραμμίσατε, επί των ημερών ενός αθέου Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, του κ. Νικ. Φίλη, ο οποίος
1. έχει κηρύξει τον πόλεμον:
κατά του μαθήματος των Θρησκευτικών,
κατά του εκκλησιασμού των Μαθητών,
κατά της πρωϊνής προσευχής εις τα δημόσια Σχολεία,
2. διατηρεί ως Συμβούλους του Πανεπιστημιακούς Καθηγητάς, οι οποίοι - δυστυχώς- χρησιμοποιούνται συγχρόνως και υπό της ....... Ιεράς Συνόδου,
3. έχει απαγορεύσει την παρουσίαν ημών των Κληρικών εις τα Δημόσια Σχολεία!


Ας τον χαίρωνται, λοιπόν, οι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως όμως ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, ο Οποίος, καθώς θρυλείται, επέστησε την προσοχήν του Υπουργού κ. Φίλη δια του εξής μηνύματός του:«πρόσεχε, να μη στενοχωρήσης προσωπικώς τον Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμον, διότι αυτός είναι Φίλος μου»!
Καλό είναι αυτό, κ. Τσίπρα, αλλά δεν φθάνει! Πάνω από τα πρόσωπα είναι ο Σωτήρ του κόσμου, ο Χριστός!
Μακάρι όλα αυτά να είναι ψέμματα!

Ολοψύχως Σας εύχομαι την παρά Κυρίου ενίσχυσιν καί προστασίαν και καλόν Δεκαπενταύγουστον.
Επί δε τούτοις διατελώ
Μετ' αδελφικών ασπασμών

+ Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος
Καλάβρυτα, 01. 08.2016

Σχόλιο 9:
Όπως πάντα και όπως το προβλέψαμε για μια ακόμη φορά (εδώ), 
μιας και οι δικαστές ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ σκέφτονται "πού να μπλέκεις τώρα μ ΄αυτούς...". 
Η αλήθεια είναι ότι ΤΡΕΜΟΥΝ οι δικαστές, αλλά αυτό δεν θα σας το πει κανείς.Τέλος, μερικές δικές μας σκέψεις, 
όπως πρόχειρα διατυπώθηκαν εδώ
τις παραθέτουμε ως μια διαφορετική οπτική :


Η μητρόπολη Θεσσαλονίκης ευθύνεται για πάρα πολλά, 
τα οποία την έχουν αποκόψει από τους πιστούς. Ένα κάστρο, πάντα πέφτει από "μέσα".

Ας αναφέρουμε μερικά:

1) Παράδοση της αίθουσας του ξενοδοχείου ΔΙΑΚΟΝΙΑ στους Ρόταρυ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ του αρχιναδρίτη (Δ/ντή του ξενοδοχείου) στην εκδήλωση:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/05/blog-post_11.html2) Κατάργηση προγραμματισμένων ανοιχτών εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια από το μεγάλο πανμακεδονικό συλλαλητήριο για το όνομα της Μακεδονίας (κυβέρνηση ήταν τότε η ΝΔ και δεν ήθελαν να αρχίσει ο κόσμος να ξεσηκώνεται, οπότε ως καλό "σκυλάκι" της πολιτικής ζωής, ο Άνθιμος υπάκουσε)

3) προκλητικές δηλώσεις μητροπολίτη Ανθίμου υπέρ ΝΔ, για το ΝΑΙ στο δημοψίφισμα http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/02/blog-post_23.htmlΗ τελευταία στα Θεοφάνεια που περίμενε εναγωνίως τον Κούλη και ρωτούσε μέσα στον ναό αν καθυστέρησε το αεροπλάνο από την Αθήνα


http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/01/blog-post_6.html
υπενθυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις είχε ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων4) Διώξεις αντιοικουμενιστών κληρικών 
(φτάσαμε στο σημείο να γίνονται διαδηλώσεις ορθοδόξων πιστών έξω από την μητρόπολη για τις άδικες αυτές διώξεις)http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/02/blog-post_6.html5) Διώξεις ορθοδόξων πιστών από τους δικηγόρους του μητροπολίτη,δείτε πχ εδώ:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/05/blog-post_28.html6) Η υποκρισία να προσποιείται ο Άνθιμος ότι "αντιδρά" στο gay pride αλλά ταυτόχρονα να περιορίζει τους πιστούς σε ΜΗ αγωνιστικές αντιδράσεις (αγρυπνίες κλπ). 

Θέλουν τους πιστούς κοιμισμένους και ελεγχόμενους.
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/05/2_7.html
Οπότε ας βάλει τώρα τους αρχιμανδρίτες του "να καθαρίσουν". Ειδικά μερικοί, του "Οικουμενικού θρόνου", έχουν και πολύ καλές σχέσεις με αναρχικούς (ενώ κοκκινίζουν από οργή όταν αναφέρονται σε "φασίστες" και "χρυσαυγίτες").
Πολύ φοβόμαστε- ίσως και να το ελπίζουμε- ότι όλο αυτό το κοσμικό οικοδόμημα που έχτισαν κάποιοι μέσα στην εκκλησία (βασισμένο στις σχέσεις με την πολιτική εξουσία), έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πιστών και δεν αποκλείεται να καταρρεύσει (μαζί με φαινόμενα όπως η γκουροποίηση ηγουμένων και η δεσποτοκρατία, στα οποία αναφερόμαστε εδώ και καιρό).


Τελευταίες μέρες διώκονται ευλαβείς αγιορίτες και τους διώχνουν από τα μοναστήρια τους επειδή αρνούνται να συνεχίσουν την μνημόνευση του οικουμενιστή Πατριάρχη.
https://opaidagogos.blogspot.gr/2016/07/blog-post_62.html

Προβλέπουμε οι εξελίξεις στην εκκλησία μας θα είναι σημαντικές. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν οι λύκοι που είναι μέσα στο μαντρί.. Και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια μεμονωμένοι πιστοί γράφουν επιστολές στο διαδίκτυο καλώντας σε διακοπή του μνημοσύνου του Πατριάρχη (θυμηθείτε τις "πανηγυρίστικες" υποδοχές του κάθε λίγο σε κάθε μητρόπολη της Β.Ελλάδος). 
Η υπομονή του πιστού λαού έχει εξαντληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το περιεχόμενο των επώνυμων άρθρων ενδέχεται να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου.